Anonymous Greece: Είμαστε εδώ και «Θα μας βρουν μπροστά τους»

Anonymous Greece: Είμαστε εδώ και «Θα μας βρουν μπροστά τους»

⍆Από στόμα σε στόμα τον τελευταίο καιρό κυκλοφορούν πολλές φήμες με φόντο.... τα μαζικά χτυπήματα της γνωστής λεγεώνας των χάκερ στην Ελλάδα. Δεν είναι λίγοι εκείνοι που συγχαίρουν τους Anonymous «για τον αγώνα τους ενάντια στις αδικίες που γίνονται καθημερινά» (σ.σ.: από πλευράς κυβέρνησης, «συστήματος», τραπεζών κ.λπ.), θεωρώντας πως οι επιθέσεις φέρνουν μια νέα μορφή επανάστασης, η οποία έχει πολύ μεγαλύτερη επιρροή με βάση τα σημερινά δεδομένα.

Στον αντίποδα, οι επικριτές της λεγεώνας υποστηρίζουν ότι οι κινήσεις της δεν βοηθάνε ουσιαστικά τους πολίτες. Μάλιστα, σε κάποιες περιπτώσεις λένε ότι δυσχεραίνουν την εξυπηρέτηση των πολιτών από κρατικές υπηρεσίες, αφού η πτώση της ιστοσελίδας μιας τράπεζας εμποδίζει τις ηλεκτρονικές συναλλαγές, ενώ η πτώση της ιστοσελίδας των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών έχει ως αποτέλεσμα οι πολίτες να μην ενημερώνονται για τις ημερομηνίες που πραγματοποιούνται οι πλειστηριασμοί.
Την αλήθεια όμως για την ισχύ και τα οφέλη των χτυπημάτων τους, την ξέρουν κυρίως εκείνοι και οι αντίπαλοί τους. Στην τελική, δεν υπάρχει «καπνός» όπου δεν υπάρχει «φωτιά»…

«Θα μας βρουν μπροστά τους»
Οι Anonymous Greece πρόσφατα απηύθυναν κάλεσμα στα μέλη των Anonymous απ’ όλο τον κόσμο, στοχοποιώντας τις ιστοσελίδες της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ), της Τράπεζας της Ελλάδος (ΤτΕ), αλλά και της Τράπεζας Πειραιώς.

«Η Τράπεζα της Ελλάδος έχει τη μεγαλύτερη ευθύνη για όλο το οικονομικό χάος στο οποίο έχει φτάσει η Ελλάδα γιατί, πολύ απλά, αυτοί που είναι εκεί εξυπηρετούν ξένα συμφέροντα, οπότε για εμάς είναι εχθροί και προδότες της Ελλάδας», εξηγούν στο «Π» οι Anonymous Greece και προσθέτουν: «Όσο για την Τράπεζα Πειραιώς, να ξέρουν ότι δεν πρόκειται να τους αφήσουμε να κάνουν ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς εις βάρος των συμπολιτών μας. Ο πόλεμος ξεκίνησε ήδη. Να μας περιμένουν!».

Πολλοί αναρωτιούνται αν υπάρχει στήριξη των Anonymous από άλλες χώρες. Σε αυτό, οι Έλληνες χάκερ απαντούν ότι «οι Anonymous είναι ένα παγκόσμιο δίκτυο και ενεργούν από κοινού. Δεν έχουμε αρχηγό, δεν παίρνουμε εντολές από κανέναν, όλοι είμαστε μια γροθιά. Όλες οι χώρες είναι μαζί μας και εμείς μαζί τους».

Για τα μελλοντικά βήματα και κινήσεις, μέλος του ελληνικού δικτύου είπε ότι «τα επόμενα βήματα θα τα δείτε σύντομα, θα μου επιτρέψετε να μην πω κάτι παραπάνω. Επόμενοι στόχοι θα είναι αυτοί που είναι ενάντια στον ελληνικό λαό». 

«Εδώ, βάζουν μέχρι και χαράτσι να πληρώσουν οι πολίτες για τον θάνατό τους πριν πεθάνουν... Θα μας βρουν μπροστά τους», είπε αναφερόμενος στο περιστατικό με το «μπιλιετάκι» του ΕΝΦΙΑ που πήγε σε οικογένεια για λογαριασμό της θανούσας πρόγιαγιάς τους, στην Κρήτη.

Παράλληλα, οι Anonymous Greece έστειλαν νέο μήνυμα: «Προς τον ελληνικό λαό έχουμε να τους πούμε ότι όλοι μαζί θα καταφέρουμε πολλά και να μην σκύβουν το κεφάλι. Όσο για την κυβέρνηση, to be continued... (σ.σ.: ο πόλεμος συνεχίζεται)».

«Η ΔΗΕ ήταν στους Anonymous»
Εφαλτήριο της «αναμπουμπούλας» των τελευταίων ημερών ήταν το πρώτο μήνυμα που απέστειλαν οι Anonymous Greece στην ελληνική κυβέρνηση, στο οποίο γίνεται αναφορά στο ζήτημα των πλειστηριασμών και στην άρνηση του ΕΟΠΥΥ να καλύψει τα έξοδα μεταφοράς της μικρής Νεφέλης στο εξωτερικό.

Μάλιστα, στο μήνυμα έγραφαν στην κυβέρνηση ότι «υπολογίσατε χωρίς τον ξενοδόχο. Σύντομα θα σας δώσουμε τα “κλειδιά στο χέρι”».

Στη συνέχεια, «έριξαν» την ιστοσελίδα στην οποία δημοσιεύονται οι ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί (deltio.tnomik.gr), προσπαθώντας να παραμείνει εκτός λειτουργίας για έναν ολόκληρο μήνα. Αργότερα, έθεσαν εκτός λειτουργίας και την ιστοσελίδα της Τράπεζας της Ελλάδος (bankofgreece.gr.) από την οποία διέρρευσαν 1.217 αρχεία και απείλησαν την ΑΑΔΕ, τον ΕΟΠΥΥ και την Τράπεζα Πειραιώς ότι θα είναι οι επόμενοι στόχοι τους. Τότε, οι εισαγγελικές αρχές διέταξαν τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος (ΔΗΕ) να διεξάγει έρευνα για τις κυβερνοεπιθέσεις.
«Η ΔΗΕ είναι από τις καλύτερες μονάδες που υπάρχουν στον κόσμο και έχουν πολύ ισχυρές και ικανές δυνάμεις, εξάλλου κάποια στιγμή και αυτοί ήταν στους Anonymous», αναφέρουν στο «Π» οι Anonymous Greece, συμπληρώνοντας ότι έτσι «ξέρουν τις προθέσεις μας, τι είμαστε ικανοί να κάνουμε και μέχρι πού μπορούμε να φτάσουμε. Τους σεβόμαστε και το μήνυμα που στέλνουμε σε αυτούς είναι ότι δεν είμαστε εγκληματίες, δεν είμαστε κλέφτες και παλεύουμε για το καλό της χώρας μας».

«Έχουμε έρθει αρκετές φορές αντιμέτωποι με τη ΔΗΕ και γνωρίζουμε πολύ καλά ότι στη σελίδα μας παρακολουθούν τα πάντα. Αυτό που θα κάνουμε είναι ό,τι κάνουμε τόσα χρόνια: αυτοί τον δρόμο τους και εμείς τον δικό μας» τονίζουν και δηλώνουν: «Είμαστε Anonymous και αυτό δεν αλλάζει. Ωστόσο, στη ΔΗΕ γνωρίζουν πολύ καλά ότι χρειάζονται τη βοήθεια μας σε πολλά θέματα. Ένα από αυτά είναι ότι τους έχουμε βοηθήσει να ξεσκεπάσουν παιδόφιλους!».
"ΟΝ LINE ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ"
Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

ΣΤ. ΠΛΟΥΜΙΣΤΟΣ: ΑΜΕΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΘΕΜΑ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Όνομα

ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ,585,ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,2214,ΑΠΟΨΕΙΣ,122,Άρθρα,835,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,222,ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ,1068,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ,259,ΑΦΥΠΝΙΣΗ,1231,ΒΙΝΤΕΟ,798,ΒΟΛΟΣ,133,ΓΥΝΑΙΚΑ-THILIKO,1870,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,324,Ειδηση-ολόγιο,9242,Ειδηση-ολόγιο ΕΛΛΑΔΑ,8165,ΕΚΤΑΚΤΑ,115,ΕΛΛΑΔΑ,2229,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΒΛΕΨΩΝ - ΧΡΗΣΜΩΝ,64,ΕΠΙΒΙΩΣΗ,49,ΕΡΕΥΝΕΣ,96,ΖΩΗ,241,ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ,157,Θεσσαλία,1324,ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ,133,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,1530,Κόσμος,10385,ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ,17,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ,64,ΝΕΑ ΤΑΞΗ,946,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1757,Πολιτική,6964,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,6348,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - ΧΡΗΣΜΟΙ,97,ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ,79,Στηρίζω,345,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,1350,Τοπικά,11682,ΤΡΕΙΣ σημαντικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Π.Ε. Μαγνησίας,1,ΥΓΕΙΑ - ΕΡΕΥΝΕΣ,3464,ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,111,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,131,ΧΟΡΗΓΙΕΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ,393,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,893,Eco-News,3015,GP - info,5,voice healing therapy,102,
ltr
item
Ploumistos.com: Anonymous Greece: Είμαστε εδώ και «Θα μας βρουν μπροστά τους»
Anonymous Greece: Είμαστε εδώ και «Θα μας βρουν μπροστά τους»
Anonymous Greece: Είμαστε εδώ και «Θα μας βρουν μπροστά τους»
http://www.protagon.gr/wp-content/uploads/2017/06/anony.jpg
Ploumistos.com
https://www.ploumistos.com/2017/10/anonymous-greece.html
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/2017/10/anonymous-greece.html
false
8744407500552563135
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content