================================================================================================================
================================================================================================================

Τελευταίες Ειδήσεις

recent
.

Η ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΑ στο ΜΕΓΑΛΕΙΟ της: Υπέρβαρος αγρότης κάνει «βουτιά» σε νεογέννητα γουρούνια και σκοτώνει 79 (VIDEO)

⍆Σε ποινή φυλάκισης 15 μηνών καταδικάστηκε ένας υπέρβαρος αγρότης στην Ισπανία... ο οποίος έκανε «βουτιά» πάνω σε νεογέννητα γουρούνια σκοτώνοντας 79 μικρά ζώα με έναν φίλο του να καταγράφει το... ανδραγάθημά του.

Στο δικαστήριο που εκδίκασε την υπόθεση ακούστηκε ότι ο 22χρονος τότε αγρότης αντιμετώπισε τον χώρο που βρίσκονταν τα γουρούνια, ηλικίας από 19 έως 27 ημερών, ως «πισίνα».

Όπως φαίνεται, εξάλλου, στο βίντεο ο αγρότης δεν αρκέστηκε στην πρώτη «βουτιά» αλλά την επανέλαβε τρεις φορές γελώντας στην κάμερα που τον κατέγραφε. 

Το δικαστήριο αποφάσισε, επίσης, ότι οι δύο άνδρες δεν θα πρέπει να πλησιάσουν ξανά αγροτική φάρμα για τα επόμενα 3,5 χρόνια. Παράλληλα θα πρέπει να πληρώσουν αποζημίωση 4.470 ευρώ στη φάρμα που τότε εργάζονταν στην Αλμερία.

Όσο για τον δράστη υποστήριξε ότι όσα έκανε ήταν αστείο ενώ αμφισβήτησε ότι ήταν τόσα πολλά τα γουρούνια που έχασαν τη ζωή τους.
Η ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΑ στο ΜΕΓΑΛΕΙΟ της: Υπέρβαρος αγρότης κάνει «βουτιά» σε νεογέννητα γουρούνια και σκοτώνει 79 (VIDEO) Reviewed by PLOUMISTOS. COM on 4:08 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Ploumistos.com © 2017 - 2018
Powered By Fekas Brothers , Designed by Dimitris Fekas
All rights Reserved to Stavros Ploumistos

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

PLOUMISTOS. Από το Blogger.