_____________________________________________________________________________________________________________________ =====================================================================================================================

Τελευταίες Ειδήσεις

recent
.

Τέλος στην 6μηνη ομηρεία του επιχειρηματία Μιχάλη Λεμπιδάκη

⍆Μετά από έξι μήνες ομηρείας, ο 53χρονος επιχειρηματίας Μιχάλης Λεμπιδάκης... είναι και πάλι ελεύθερος μετά από έφοδο που πραγματοποίηση η Ελληνική Αστυνομία στο σημείο όπου τον κρατούσαν οι απαγωγείς του.

Ο επιχειρηματίας βρέθηκε δεμένος και φανερά αδυνατισμένος και ταλαιπωρημένος αν και δείχνει καλά στην υγεία του. Για να επιβεβαιωθεί αν αυτή η εικόνα ισχύει εξετάζεται από γιατρούς στο Ρέθυμνο, όπου μεταβαίνει και η οικογένειά του.

Η αστυνομία προχώρησε ήδη σε επτά συλλήψεις, Οι δύο αφορούν τον ιδιοκτήτη της μάντρας αυτοκινήτων στην οποία βρέθηκε ο απαχθείς και το άτομο που τον φύλαγε, ενώ σε εξέλιξη είναι η επιχείρηση για τη σύλληψη όσων παρακολουθούνταν για την υπόθεση εδώ και μήνες. Επιπλέον οι αστυνομικές αρχές εξετάζουν το βαθμό εμπλοκής της ανήλικης κόρης ενός εκ των συλληφθέντων.
Τέλος στην 6μηνη ομηρεία του επιχειρηματία Μιχάλη Λεμπιδάκη Reviewed by PLOUMISTOS. COM on 11:22 π.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Ploumistos.com © 2017 - 2018
Powered By Fekas Brothers , Designed by Dimitris Fekas
All rights Reserved to Stavros Ploumistos

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

PLOUMISTOS. Από το Blogger.