================================================================================================================ ================================================================================================================

Τελευταίες Ειδήσεις

recent
.

Η νέα πρόβλεψη και ο Χρησμός του Στ. Πλουμιστού: Τι θα συμβεί στις 11/11/2017 και για 11 λεπτά

⍆Η λέξη άνθρωπος (άνω+θρώσκω= κοιτάζω προς τα πάνω) δεν έχει καμία σχέση με τα σύγχρονα "ζόμπι"...
Η κατάσταση ξέφυγε και βολεύει κάποιους λίγους που θέλουν μία στρατιά σύγχρονων σκλάβων για να μπορούν να επιβληθούν.... Όπως έχω αναφέρει πολλές φορές, ΑΦΥΠΝΙΣΤΕΙΤΕ, γιατί θα ακολουθήσουν και άλλα...

Όποιος δεν έχει καταλάβει τις 800 μέρες «πλασματικής ευημερίας» που ξεκίνησαν από τις 22 Μαΐου του 2016 έως 22 Μαΐου του 2017 (πρώτος κύκλος – «η προειδοποίηση») και δεν προνοήσει από τις 22 Μαΐου του 2017 έως τις 22 Μαΐου του 2018 (δεύτερος κύκλος – «η αφαίρεση») να αρχίσει να προσαρμόζεται στα νέα δεδομένα που θα παρουσιαστούν – αποφασιστούν, τότε από τις 22 Μαΐου του 2018 έως 22 Μαΐου του 2019 (στον τρίτο και τελευταίο κύκλο – «το μάθημα»), θα έχει χάσει την μοναδική ευκαιρία να διατηρήσει τις άξιες του αφού από τις 22 Μαΐου του 2019 θα ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ μια δύσκολη περίοδος για όλο τον κόσμο...

Δεν είναι μακρυά η στιγμή για τον πλήρη έλεγχο στα τρόφιμα (αν σκεφτείτε ότι η παγκόσμια κατανάλωση προωθείτε από 5 πολυεθνικές, ενώ μόλις 12 κατηγορίες τροφίμων είναι προς βρώσιν παγκοσμίως), από τις 22 Μαΐου του 2018 θα δείτε απίστευτες "δήθεν" ανακαλύψεις που θα φέρουν την αναγκαστική αλλαγή της ιστορίας και μέχρι το 2027 θα γίνουν τεράστια βήματα για την αποστροφή της γνώσης... Είναι απογοητευτικό να καταντήσουμε στο μέλλον να ζούμε όπως οι ήρωες του βιβλίου «1984» του Όργουελ… και η μόνη ελπίδα που μας μένει είναι να έχουμε καλύτερο τέλος απ’ αυτούς!

Τι θα συμβεί στις 11/11/2017 και για 11 λεπτά 

Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, οι εκπομπές τύπου "Big Brother" , οι φωτογραφίες selfie και πάρα πολλά άλλα τεχνολογικά στοιχεία έχουν σαν κοινό παρανομαστή την παρακολούθηση των πολιτών. Μπορεί όχι άμεσα αλλά σίγουρα έμμεσα. Ποιος από εμάς φανταζόταν ότι θα ερχόταν μια εποχή που θα ανακοινώναμε δημόσια ότι σκεφτόμασταν και θα δηλώναμε που ακριβώς είμαστε, ότι θα βγάζαμε στη φόρα όλες μας τις φωτογραφίες και τα προσωπικά μας; Κανένας. 

Πλέον αρκετές εταιρείες έχει τύχει να απολύσουν κάποιον υπάλληλο που τους έχει πει κάποιο ψέμα ενώ στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης παρουσιάζεται κάπου αλλού. Πολλές προσωπικές σχέσεις έχουν χαλάσει μέσω του bacebook, του instagram ακόμα και του πολύ απλού skype. Αλλά εδώ πρέπει να επισημάνουμε ότι σε αυτό δεν φταίει η τεχνολογία αλλά το πώς εμείς την χειριζόμαστε. Όταν δεν λέμε ψέματα δεν μας φοβίζει και το ποιος θα δει κάτι στο προφίλ μας. Όταν ξέρουμε ποιοι είμαστε και τα έχουμε βρει με τον εαυτό μας, δεν θα μας «χαλάσει» κανένας την διάθεση. Εξάλλου δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης όλοι, μα όλοι, μας δείχνουμε αυτό που θέλουμε να πιστεύουν οι άλλοι για εμάς. Όλοι, μα όλοι, μας γνωρίζουμε πως όταν κάτι είναι σημαντικό για εμάς πρέπει να μένει κρυφό και να το γνωρίζουν ελάχιστα δικά μας άτομα. Και εκεί μέσα υπάρχει μια μικρή κοινωνία. Μπορεί ο οποιοσδήποτε που έχει μελετήσει ψυχολογία να διακρίνει πολλά στοιχεία του χαρακτήρα κάποιου ή της αλλαγής συμπεριφοράς του.

Χρησμός 49ος 

Στο σύνολο πεντάρι θα σου βγαίνει,
να ήξερες μόνο τι σε περιμένει... 
Όλο το μυαλό σου θε να πάρει,
και στο τέλος θα σαι σα κουφάρι...  

Η μέρα του μηνά χωρίς κεφάλι,
τι κι αν εσύ δεν βλέπεις το εφτάρι;
Η σάλπιγγα δυνατά θα κράζει,
κι όλη την δύναμη αρπάζει... 

Στο πατάρι θα πατήσει,
στο κελάρι θα αφρίσει...
Όλη τη σκέψη θα ρουφήξει, 
και στους άσους θα σ΄αφήσει...  

Με βάση τον πρόλογο και τον χρησμό μου, σας εφιστώ την προσοχή στην συγκεκριμένη ημερομηνία, η οποία αριθμητικά είναι μόνο οι "άσοι". 

Συμβολική επεξήγηση των αριθμών 
Παρότι έχω δηλώσει ότι δεν είμαι αριθμολόγος, να λάβετε υπόψιν ότι ακόμη κι αν προσθέσετε ολόκληρους τους αριθμούς δηλαδή 11+11+2017= 2039 (2+3+9=14 δηλαδή 4+1=5). Ο αριθμός (5) συμβολίζει τη χάρη του δημιουργού. Στον θεό δίνονται πέντε τίτλοι: Θαυμαστός, Σύμβουλος, Ισχυρός, Αιώνιος και Άρχων της ειρήνης. Επίσης τα χαρίσματα της διακονίας είναι πέντε. Επειδή αυτή η διαδικασία θα κρατήσει 11 λεπτά αν προσθέστε και αυτό τον αριθμό στο 2039+11=2050 που συνολικά βγαίνει ο αριθμός (7). Στην Αποκάλυψη υπάρχουν 7 εκκλησίες, 7 σφραγίδες, 7 σάλπιγγες, 7 προσωπικότητες, 7 φιάλες, 7 κρίσεις και 7 πράγματα. Επίσης το (7) είναι ένας σοφός αριθμός που σε αυτόν βασίζονται βασικές αλυσίδες της ζωής... 7 οι ημέρες του δημιουργού, 7 τα θαύματα του κόσμου, 7 πλανήτες του σύμπαντος, 7 τα μυστήρια, 7 και τα χρώματα. Ακόμη κι ο αριθμός 11 στη βίβλο αναφέρετε ως αριθμός της αταξίας και της ατέλειας. Έχει να κάνει με την αταξία που υπάρχει λίγο πριν τα μεσάνυχτα, όταν ο Ιούδας πρόδωσε τον κύριο του κι έμειναν 11 απόστολοι.

Σε ότι άφορα τον στίχο του χρησμού που αναφέρει την ήμερα του μηνά, στις 11/11/2017 είναι η εορτή του Αγίου Μηνά του Μεγαλομάρτυρα τον κρέμασαν, έγδερναν και στο τέλος τον αποκεφάλισαν. 

Γιατί σας τα αναφέρω; 
Γιατί έχοντας το "αντίδωρο" της διαίσθησης, έχω την οδηγία από τον δημιουργό (που εμπιστεύομαι απόλυτα), να μεταφέρω, ότι στις 11/11/2017 θα γίνει μια προσπάθεια καταγραφής των πολιτών παγκοσμίως τύπου "Big Brother". Η προσπάθεια αυτή θα διαρκέσει 11 λεπτά και ο σκοπός της είναι "αρπαχτούν" όλα τα δεδομένα από τις συσκευές των χρηστών, όπου κι αν βρίσκονται. 

Θα κατανοήσω απόλυτα τις επιφυλάξεις σας, αλλά για μένα, όπως έχω αναφέρει πολλές φορές, είναι πολύ σημαντικό να αναφέρω αυτό που διαισθάνομαι, παρά να σιωπήσω. Θα είναι σαν να συνηγορώ με αυτό που ΔΕΝ θέλω να ΜΟΥ συμβεί. 

Στην ερώτηση, γιατί θα γίνει αυτό, έχω μια απάντηση ΑΚΟΜΗ...

Για παράδειγμα η CIA πριν λίγους μήνες, φέρεται να «έχασε πρόσφατα» τον έλεγχο της ευρύτατης «βιβλιοθήκης» της με τεχνικές παραβίασης της ασφάλειας συστημάτων, η οποία κυκλοφόρησε ευρέως, πάντα κατά τις πληροφορίες του WikiLeaks.

«Πρόσφατα, η CIA έχασε τον έλεγχο του μεγαλύτερου μέρους του οπλοστασίου ηλεκτρονικών επιθέσεων, του malware, των ιών, των trojans, των τεχνασμάτων για την αξιοποίηση αδυναμιών ("weaponized 'zero day' exploits"), των προγραμμάτων για εισβολή και απόκτηση του ελέγχου μηχανημάτων εξ αποστάσεως (malware remote control systems)» και της τεκμηρίωσης για αυτά.
Η CIA επίσης φέρεται κατά τον WikiLeaks να συγκεντρώνει στοιχεία για τεχνικές εισβολής που διαθέτουν άλλες χώρες, συμπεριλαμβανομένης της Ρωσίας, ώστε να μπορεί αργότερα να τις χρησιμοποιήσει για να καλύψει τα ίχνη των δικών της εισβολών.

Με αυτό το τέχνασμα, «η CIA όχι μόνο μπορεί να αυξήσει τον συνολικό αριθμό των επιθέσεων αλλά και να (...) παραπλανήσει για το ποιος τις διέπραξε, αφήνοντας "αποτυπώματα" άλλων», σημειώνει ο ιστότοπος, κατά τον οποίο το καθήκον για αυτό έχει μια ομάδα που αποκαλείται UMBRAGE.

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο για τον ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΥΠΕΡ ΚΟΡΙΟ ΕΔΩ

Τι σας προτείνω...
Να αντιμετωπίσετε ως προειδοποίηση την πρόβλεψη μου και να κλείσετε όσοι θέλετε, κάθε ηλεκτρονική συσκευή καταγραφής δεδομένων, να βγάλετε τις κάμερες επικοινωνίας υπολογιστών, να βγάλετε την μπαταρία από τα κινητά τηλέφωνα, τα λάπτοπ, να αποσυνδέσετε τους σκληρούς δίσκους από την βάση δεδομένων, εν ανάγκη βγάλτε από την πρίζα για 11 λεπτά τις ηλεκτρονικές συσκευές που έχουν τσιπ καταγραφής και μικρόφωνα, κτλ. Γενικά όσο περισσότερο αποφύγετε αυτή την παγκόσμια καταγραφή, τόσο πιο πολύ δυσκολεύετε την διαδικασία συσσώρευσης και καταγραφής στοιχείων της ζωής σας. Δεν χρειάζεται να κλείσετε τις κάμερες παρακολούθησης του σπιτιού σας, ούτε τα μόνιτορ παρακολούθησης νεογέννητων, η ατόμων με προβλήματα υγείας.  

Όσοι είστε ενορατικοί, η έχετε ανεπτυγμένο πεδίο ενστίκτου και βλέπετε πιο καθαρά ενεργειακά, διότι το αυρικό σας πεδίο φωτοβολεί, αντικατοπτρίζοντας την δύναμη της ψυχής σας, θα σας πρότεινα εκείνη την ημέρα να την αφιερώσετε απόλυτα στον εαυτό σας και να γειωθείτε με έναν περίπατο στην φύση, η να τρίψετε τα χέρια σας στο χώμα. Όσοι πάλι επιθυμείτε να νιώσετε πιο ελαφρύς θα σας πρότεινα να κάνετε μια ελαφρά επάλειψη με αλάτι στους ώμους, στο στήθος, στην πλάτη και στο τέλος να ρίξετε άφθονο νερό στο σώμα σας. 

Να γνωρίζετε ότι σταδιακά, όσο προχωράει το ΘΕΙΟ ΣΧΕΔΙΟ, από τις 22 Μαΐου του 2018 έως 22 Μαΐου του 2019 (στον τρίτο και τελευταίο κύκλο – «το μάθημα»), οτιδήποτε είναι υλικό, ακόμη και στη Φύση, θα γίνεται ενεργειακά πιο λεπτοφυής.

Στο παρακάτω βίντεο η μουσική που θα ακούσετε προκαλεί απόλυτα θετικές δονήσεις και σας προτείνω, όσοι επιθυμείτε να την ακούσετε στην ένταση που σας ηρεμεί. Θα σας φανεί πολύ χρήσιμη. Διαβάστε προβλέψεις που επιβεβαιώθηκαν ΕΔΩ

ΕΠΕΙΔΗ ΕΛΑΒΑ ΠΟΛΛΑ ΜΥΝΗΜΑΤΑ για το τι ώρα θα συμβεί το γεγονός σας ενημερώνω ότι στην χώρα μας η πιο πιθανές ώρες είναι: 10.11 - 11.11 - 17.11 - 18.11 

(Σας παραθέτω τον πίνακα ωρών σύμφωνα με την διάφορα ώρας με την Ελλάδα, για τους φίλους του εξωτερικού, οι οποίοι θα πρέπει με βάση τις ώρες που δίνω για την Ελλάδα να προσθέσουν η να αφαιρέσουν ώρες και να βρουν τι ώρα θα γίνει "η αφαίμαξη" των στοιχείων η οποία θα έχει διάρκεια 11 λεπτά).

Διαφορά ώρας μεταξύ Ελλάδος & άλλων χωρών
AΛΒΑΝΙΑ (-1)
ΓΑΛΛΙΑ(-1)
ΜΑΡΟΚΟ (-2)
ΙΣΠΑΝΙΑ (-1)
AΛΓΕΡΙΑ (-1)
ΣΚΟΠΙΑ (0)
ΟΛΛΑΝΔΙΑ (-1)
ΣΟΥΔΑΝ (0)
AΡΓΕΝΤΙΝΗ (-5)
ΓΕΡΜΑΝΙΑ (-1)
ΝΕΑ ΖΗΛΑΝΔΙΑ (+10)
ΣΟΥΗΔΙΑ (-1)
AΥΣΤΡΑΛΙΑ
ΧΟΝΚ ΚΟΝΚ (+6)
ΝΙΓΗΡΙΑ (-1)
ΕΛΒΕΤΙΑ (-1)
Mελβούρνη (+8)
ΟΥΓΓΑΡΙΑ (-1)
ΝΟΡΒΗΓΙΑ (-1)
ΣΥΡΙΑ (0)
Σύδνευ (+6)
ΙΝΔΙΑ (+3 ½)
ΠΑΚΙΣΤΑΝ (-1)
ΤΑΪΒΑΝ (+6)
Aυστρία (-1)
ΙΝΔΟΝΗΣΙΑ (+5)
ΠΑΝΑΜΑΣ (+3)
ΤΑΝΖΑΝΙΑ (+1)
ΜΠΑΧΡΕΙΝ (+1)
ΙΡΑΝ (+1 ½)
ΠΕΡΟΥ (-7)
ΤΑΫΛΑΝΔΗ (+5)
ΒΕΛΓΙΟ (-1)
ΙΡΑΚ (+1)
ΦΙΛΙΠΠΙΝΕΣ (-7)
ΤΥΝΗΣΙΑ (-1)
ΒΡΑΖΙΛΙΑ
ΙΡΛΑΝΔΙΑ (-2)
ΠΟΛΛΩΝΙΑ (+6)
ΤΟΥΡΚΙΑ (0)
Ριο ντε Τζανέιρο (-5)
ΙΣΡΑΗΛ (0)
ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ (-1)
ΕΝΩΜΕΝΑ ΑΡΑΒΙΚΑ ΕΜΙΡΑΤΑ (+2)
Σάο Πάολο (-5)
ΙΤΑΛΙΑ (-1)
ΚΑΤΑΡ (+2)
ΜΕΓΑΛΗ ΒΡΕΤΑΝΙΑ (-2)
ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ (0)
ΑΚΤΗ ΕΛΕΦΑΝΤΟΣΤΟΥ (-2)
ΡΟΥΜΑΝΙΑ (0)
Η.Π.Α
ΚΑΜΕΡΟΥΝ (-1)
ΙΑΠΩΝΙΑ (-7)
ΡΩΣΣΙΑ
Ατλάντα (-7)
ΚΑΝΑΔΑΣ (-7)
ΙΟΡΔΑΝΙΑ (0)
Αγ. Πετρούπολη (+1)
Βοστώνη (-7)
ΧΙΛΗ (-6)
KENYA (+1)
Mόσχα (+1)
Σικάγο (-8)
ΚΙΝΑ (+6)
ΚΟΥΒΕΙΤ (+1)
Οδησσός (0)
Λος Άντζελες (-10)
ΚΡΟΑΤΙΑ (-1)
ΛΙΒΑΝΟΣ (0)
Ν. ΑΦΡΙΚΗ (0)
Μαϊάμι (-7)
ΚΥΠΡΟΣ (0)
ΛΙΒΥΗ (-1)
Ν. ΚΟΡΕΑ (+7)
Νέα Υόρκη (-7)
ΤΣΕΧΙΑ (-1)
ΛΟΥΞΕΜΒΟΥΡΓΟ (-1)
ΣΑΟΥΔΙΚΗ ΑΡΑΒΙΑ (+1)
Σαν Φρανζίσκο (-10)
ΔΑΝΙΑ (-1)
ΜΑΛΑΙΣΙΑ (+6)
ΣΕΝΕΓΑΛΗ (-2)
Ουάσινγκτον (-7)
ΑΙΓΥΠΤΟΣ (0)
ΜΑΛΤΑ (-1)
ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ (+6)
ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑ (-6)
ΦΙΝΛΑΝΔΙΑ (+1)
ΜΕΞΙΚΟ (-8)
ΣΛΟΒΕΝΙΑ (-1)
Η νέα πρόβλεψη και ο Χρησμός του Στ. Πλουμιστού: Τι θα συμβεί στις 11/11/2017 και για 11 λεπτά Reviewed by PLOUMISTOS on 2:09 π.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Ploumistos.com © 2017 - 2018
Powered By Fekas Brothers , Designed by Dimitris Fekas
All rights Reserved to Stavros Ploumistos

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

PLOUMISTOS. Από το Blogger.