================================================================================================================ ================================================================================================================

Τελευταίες Ειδήσεις

recent
.

Τι σημαίνει για το ζώδιο σου τώρα που ο Δίας είναι στον Σκορπιό; Από 10/10/2017 έως 8/11/2018

⍆Στις 10 Οκτωβρίου, ο Δίας, της τύχης και της επέκτασης και μπήκε και έκατσε στο ζώδιο του Σκορπιού...
Αυτό σημαίνει πως θα δώσει όλα του τα δώρα στον Σκορπιό, αλλά μπορεί και όχι. Ακόμα και αν έχει στρογγυλοκαθίσει στους Σκορπιούς, αυτός ο πλανήτης φέρνει αστερόσκονη και τύχη και στα υπόλοιπα ζώδια, ας δούμε τι θα κάνει και για τους υπόλοιπους!

Κριός

Μπορεί η μεγαλύτερη βοήθεια που σου παρέχει να μην φαίνεται πολύ. Ο Διας, έρχεται και δίνει μια έξτρα βοήθεια στα οικονομικά σου, δημιουργεί ένα καλό έδαφος για επενδύσεις, νέες συνεργασίες, συμβόλαια. Σε περιμένουν υπέροχα πράγματα.

Ταύρος

Δίας, ο πλανήτης της τύχης έρχεται και χτυπά την πόρτα σε δύο τομείς της ζωής σου, στον έρωτα και στη δουλειά. Κράτα τις κεραίες σου ανοιχτές και μην λες βιαστικά όχι, ακολούθα το ρεύμα και απόλαυσε τις σούπερ δυνάμεις του.

Δίδυμοι

Φτάνεις σε μια νέα διάσταση στον τομέα της καριέρας γιατί αυτός η θέση του πλανήτη σε κάνει πιο έξυπνη, δουλεύεις, γυμνάζεσαι και είσαι ασταμάτητη. Αυτός ο Δίας στον Σκορπιό σου δίνει την ώθηση που χρειάζεσαι στον τομέα της υγειάς. Πες ένα ευχαριστώ!

Καρκίνος

Ο Δίας σε ένα ζώδιο του νερού όπως ο Καρκίνος, σε κρατάει και σε αιχμαλωτίζει, όπως ακριβώς κοιτάζει ένας ερωτευμένος βαθιά στα μάτια τον σύντροφο του, σου δίνει μια αίσθηση ανανέωσης, ένα νέο αίσθημα. Η θέση του πλανήτη σου δίνει την ευκαιρία να εξερευνήσεις τον εαυτό σου και να δεις την δημιουργικότητα σου με ένα νέο μάτι.

Λέων

Τα λιοντάρια έχουν την τάση ότι συμβαίνει γυρνάνε γύρω από το σπίτι και την περιουσία. Ο Δίας στον Καρκίνο σου δίνει μια εξαιρετική ευκαιρία για να πουλήσεις και να αγοράσεις κάποιο ακίνητο.

Παρθένος

Είσαι έτοιμη να κάνεις μια βουτιά σε όλα αυτά που σε απασχολούν, ότι αναζητήσεις έχεις. Ψάξε σε βιβλία, ξεκίνα μαθήματα, βρες το πάθος σου και κυνήγησε το, ήρθε η ώρα.

Ζυγός

Οι πληγές από τις μάχες που έδωσες την μακρά αυτή περίοδο μεταξύ 2011-2016 επιτέλους θα επουλωθούν και θα αρχίσεις να βλέπεις τα πράγματα με μεγαλύτερη αισιοδοξία. Ο Δίας σου φέρνει μια φοβερή βοήθεια στα οικονομικά (Ναι, στην Ελλάδα του 2017) και εσύ τυχερέ, φρόντισε να το χαρείς.

Σκορπιός

Κάθε δώδεκα χρόνια ο Τυχερός Ζεύς έρχεται και σε επισκέπτεται κρατώντας στα χέρια του το κέρας της αφθονίας. Στη ζωή σου πλέον υπάρχουν πλέον επιλογές. Επέλεξε το μονοπάτι με προσοχή. Άδραξε την ευκαιρία και προχώρα!

Τοξότης

Ο Δίας φέρνει στο τραπέζι των «θέλω» σου την επέκταση, την ζωηράδα και την ηρεμία στην ταραχώδη ζωή σου. Όλα μαζί, σε μια αρμονία. Η έμφυτη πνευματική σου αναζήτηση αποκτά ένα νέο βάθος, πάρε τον χρόνο σου και κάνε αυτό που θες.

Αιγόκερος

Όλο δουλειά και καθόλου παιχνίδι, ήρθε ο θείος Διάς και αυτό θα αλλάξει. Σε βάζει επιτέλους σε ένα πιο κοινωνικό mood και σε φέρνει πιο κοντά με τους φίλους σου, ενώ σε βοηθάει να γνωρίσεις νέο κόσμο που μιλάτε την ίδια γλώσσα.

Υδροχόος

Ο Δίας, θα φέρει ευκαιρίες στη δουλειά που μπορεί και να μην είχες φανταστεί. Ίσως η καριέρα σου αλλάξει, ή ξανασκεφτείς την κατεύθυνση. Βάλε το μυαλό σου να δουλέψει και μην φοβηθείς να κάνεις μεγάλα όνειρα.

Ιχθύες

Είσαι σε μια φάση που παίζεις με την δημιουργικότητα σου και με τους φίλους σου, τους καλούς και τους υποστηρικτικούς. Αυτός ο χρόνος φέρνει μια σειρά από ευκαιρίες να γνωρίσεις καινούργιους ανθρώπους. Ό,τι κάνεις, ό,τι παράγεις, το επικοινωνιακό κομμάτι είναι εξασφαλισμένο, φαντάσου ότι είναι σαν έχεις πρόσβαση σε ένα κοσμικό μεγάφωνο. Απλά τέλειο.
Σε άλλους, πάλι, τα πράγματα είναι πιο περίπλοκα, που σημαίνει ότι άλλοτε θα πλησιάζετε στην πηγή και δύσκολα θα πίνετε νερό, άλλοτε οι εκνευρισμοί, οι καθυστερήσεις και τα διλήμματα θα σας δημιουργούν προσκόμματα σε οτιδήποτε προσπαθείτε να επιτύχετε.

Στην πρώτη κατηγορία, δηλαδή σε εκείνους που θα επωφεληθείτε ξεκάθαρα μιας περιόδου όπου η συγκυρία θα σπρώχνει με τον τρόπο της προς την κατεύθυνση που εσείς επιθυμείτε ανήκετε κυρίως οι Ιχθύες και οι Καρκίνοι του β’ (και γ’ εν πολλοίς) δεκαημέρου (ήτοι γεννημένοι κατά το Μάρτιο και μετά τις 2 Ιουλίου, αντίστοιχα. 

Παρεμφερής είναι η τάση για τους Παρθένους και τους Αιγόκερους του β’ (και γ’ εν πολλοίς) δεκαημέρου (ήτοι τους γεννημένους μετά τις 2/9 και τους γεννημένους κατά τον Ιανουάριο, αντίστοιχα).

Στη δεύτερη κατηγορία, δηλαδή σε εκείνους που θα συναντήσετε καθυστερήσεις κι εμπόδια νιώθοντας συχνά- πυκνά εκνευρισμό στις διαδικασίες ανήκετε οι γεννημένοι ως εξής: Ταύροι της 7-8-9-10-11-12-13 Μαΐου, Λέοντες της 9-10-11-12-13-14-15 Αυγούστου, Σκορπιοί της 9-10-11-12-13-14-15 Νοεμβρίου, Υδροχόοι της 6-7-8-9-10-11-12 Φεβρουαρίου. Επίσης, στην ίδια κατηγορία ανήκετε οι: Κριοί του Μαρτίου, Καρκίνοι του Ιουνίου, Ζυγοί γεννημένοι έως και την 1/10, Αιγόκεροι του Δεκεμβρίου.

Τέλος, για τους σταθερούς που ήδη έχω αναφέρει (στη β’ κατηγορία), θυμηθείτε πως θα υπάρξουν ορισμένα χρονικά διαστήματα εντός του 2018 κατά τα οποία θα μπορείτε να κερδίζετε έδαφος. Ταύροι της 7-8-9-10/5, Λέοντες της 9-10-11-12/8, Σκορπιοί της 9-10-11-12/11 και Υδροχόοι της 6-7-8-9/2 θα κινηθείτε πιο άνετα στο τέλος Απριλίου και κατά το Μάιο του 2018. 

Ταύροι της 11-12-13/5, Λέοντες της 13-14-15/8, Υδροχόοι της 10-11-12/2 και Σκορπιοί της 13-14-15/11 βαδίζετε σε πιο ανοιχτούς ορίζοντες στο τέλος Σεπτεμβρίου και κατά τον Οκτώβριο του 2018.

Με πληροφορίες από το oroskopos.gr
Τι σημαίνει για το ζώδιο σου τώρα που ο Δίας είναι στον Σκορπιό; Από 10/10/2017 έως 8/11/2018 Reviewed by PLOUMISTOS on 3:12 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Ploumistos.com © 2017 - 2018
Powered By Fekas Brothers , Designed by Dimitris Fekas
All rights Reserved to Stavros Ploumistos

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

PLOUMISTOS. Από το Blogger.