================================================================================================================ ================================================================================================================

Τελευταίες Ειδήσεις

recent
.

Αμοιβή 1.000 δολάρια σε κάθε χάκερ που θα καταφέρει να «σπάσει» τα applications της στο Play Store δίνει η Google

⍆Η Google δεν είναι η μόνη εταιρεία που αμείβει το χακάρισμά της!... Υπάρχουν τα λεγόμενα προγράμματα Bug Bounty. Με τα Bug Bounty οι εταιρείες ανταμείβουν όσους χρήστες και χάκερς βρίσκουν «κερκόπορτες» ασφαλείας, ώστε οι εταιρείες μετά να μπορούν να τις διορθώσουν.

Αμοιβή 1.000 δολάρια σε κάθε χάκερ που θα καταφέρει να «σπάσει» τα applications της στο Play Store δίνει η Google.

Το πρόγραμμα για ασφάλεια εφαρμογών γίνεται την ώρα που η Google εγκαινιάζει τα νέα smartphones Pixel 2 και Pixel 2 XL, τα οποία λειτουργούν με Android.

Η ασφάλεια του Play Store έχει πολλές φορές δεχτεί κριτική. Έρευνες από την εταιρεία ασφαλείας Check Point προτείνουν πως το αυτόματο σύστημα της Google απέτυχε να ανιχνεύσει 50 εφαρμογές κακόβουλου λογισμικού που λήφθησαν πάνω από 4,2 εκατομμύρια φορές προτού τελικά αφαιρεθούν.

Πολλές φορές κατά το παρελθόν η Google, έχει συνεργαστεί με την δημοφιλή πλατφόρμα HackerOne, για να ανταμείψει όσους βρίσκουν κενά ασφαλείας στα συστήματα της.

Μόνο οκτώ προγραμματιστές έχουν επιλεγεί μέχρι στιγμής για το πρόγραμμα.
Αμοιβή 1.000 δολάρια σε κάθε χάκερ που θα καταφέρει να «σπάσει» τα applications της στο Play Store δίνει η Google Reviewed by PLOUMISTOS on 11:11 π.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Ploumistos.com © 2017 - 2018
Powered By Fekas Brothers , Designed by Dimitris Fekas
All rights Reserved to Stavros Ploumistos

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

PLOUMISTOS. Από το Blogger.