================================================================================================================ ================================================================================================================

Τελευταίες Ειδήσεις

recent
.

1ο Τουρνουά Ανάπτυξης Ιππασίας στην Άνω Σπαρτιά Σέσκλου Μαγνησίας

⍆Ο ιππικός όμιλος «Ιπ.Ο.Τ.Ι.Σ.», η Περιφέρεια Θεσσαλίας - Π.Ε. Μαγνησίας και Σποράδων...  και η Ελληνική Ομοσπονδία Ιππασίας, συνδιοργανώνουν το «1ο Τουρνουά Ανάπτυξης Ιππασίας» στην Άνω Σπαρτιά Σέσκλου Μαγνησίας στις 7 και 8 Οκτωβρίου 2017.

Πρόκειται για ένα τουρνουά που σκοπό έχει να αναζωογονήσει το ενδιαφέρον για το άθλημα της ιππασίας και τον αθλητισμό γενικότερα και παράλληλα να δώσει την ευκαιρία σε όλους να έλθουν πιο κοντά στη φύση και στα πανέμορφα-περήφανα άλογα που αποτελούν την καρδιά του αθλήματος.

Σε δηλώσεις της η Αντιπεριφερειάρχης Μαγνησίας και Σποράδων κ. Κολυνδρίνη ανέφερε «Η Περιφέρεια Θεσσαλίας – Περιφερειακή Ενότητα Μαγνησίας και Σποράδων στηρίζει εμπράκτως αθλητικές και πολιτιστικές εκδηλώσεις που πραγματοποιούνται στην Ηπειρωτική και Νησιωτική Μαγνησία, εκδηλώσεις που προσελκύουν αρκετό κόσμο στο Νομό μας, αποκομίζοντας οι τοπικές κοινωνίες και η τοπική οικονομία πολλαπλά οφέλη. Στηρίζουμε τον τουρισμό στην περιοχή μας, επιδιώκουμε να προσελκύουμε ακόμη περισσότερο κόσμο στη Μαγνησία, σε συνεργασία με Δήμους, φορείς και τοπικούς συλλόγους».
1ο Τουρνουά Ανάπτυξης Ιππασίας στην Άνω Σπαρτιά Σέσκλου Μαγνησίας Reviewed by PLOUMISTOS on 3:30 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Ploumistos.com © 2017 - 2018
Powered By Fekas Brothers , Designed by Dimitris Fekas
All rights Reserved to Stavros Ploumistos

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

PLOUMISTOS. Από το Blogger.