_____________________________________________________________________________________________________________________ =====================================================================================================================

Τελευταίες Ειδήσεις

recent
.

ΣΑΛΟΣ στην Τουρκία για το αφεντικό που έδεσε και έλουσε με αφρό τον υπάλληλό του (VIDEO)

⍆Σάλο έχει προκαλέσει στην Τουρκία το βίντεο που δείχνει τον ιδιοκτήτη ενός πλυντηρίου...
αυτοκινήτων να πλένει με αφρό και στη συνέχεια να ψεκάζει με πιεστικό έναν υπάληλλό του.

Το περιστατικό που προκάλεσε την παρέμβαση των αρχών που διερευνούν τις ακριβείς συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη καταγράφηκε στην πόλη Σίβας. Τουρκικά ΜΜΕ μεταδίδουν ότι ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης προχώρησε σε αυτή την κίνηση για να τιμωρήσει τον υπάλληλό του επειδή πίστευε ότι ήταν αργός στις κινήσεις του.

Μετά την εμπλοκή της αστυνομίας που διερευνά την υπόθεση αφού το βίντεο έγινε viral στην Τουρκία, ο επιχειρηματίας υποστήριξε ότι όλα έγιναν δίκην αστείου και ότι δεν ήταν στις προθέσεις του να εξευτελίσει τον υπάλληλό του.

Ωστόσο οι περισσότεροι δεν πείστηκαν από τις εξηγήσεις του και τον κατηγορούν για βάναυση και απάνθρωπη συμπεριφορά. «Το κάθαρμα θα έπρεπε να συλληφθεί άμεσα», «δεν υπάρχει πλέον ελπίδα για τον άνθρωπο», «έχουμε χάσει κάθε ίχνος ανθρωπιάς», «αρκετά με τέτοια αστεία» ήταν μερικά από τα σχόλια που εγίναν για όσα ντροπιαστικά για τον υπάλληλο καταγράφηκαν στο βίντεο.

ΣΑΛΟΣ στην Τουρκία για το αφεντικό που έδεσε και έλουσε με αφρό τον υπάλληλό του (VIDEO) Reviewed by PLOUMISTOS. COM on 11:33 π.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Ploumistos.com © 2017 - 2018
Powered By Fekas Brothers , Designed by Dimitris Fekas
All rights Reserved to Stavros Ploumistos

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

PLOUMISTOS. Από το Blogger.