================================================================================================================ ================================================================================================================

Τελευταίες Ειδήσεις

recent
.

Στη Μακρινίτσα τα γυρίσματα της τηλεοπτικής σειράς SELFIE

⍆Στη Μακρινίτσα θα βρίσκεται η ομάδα της τηλεοπτικής εκπομπής SELFIE... την Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου 2017 προσκαλώντας όσοι επιθυμούν να παραβρεθούν και να πάρουν μέρος σε ένα ξεχωριστό παιχνίδι που γυρίζεται σε διάφορα μέρη της Ελλάδας. Με την υποστήριξη του Δήμου Βόλου και του τοπικού συμβουλίου Μακρινίτσας το παιχνίδι θα αναδείξει ιστορικά και λαογραφικά στοιχεία, φυσικές ομορφιές και σημεία αναψυχής της Μακρινίτσας που θα προβληθούν από την ΕΡΤ .
Τι είναι SELFIE ;

Το SELFIE είναι ένα τηλεπαιχνίδι «πόλης» 14 επεισοδίων δράσης, ευρηματικότητας και ταχύτητας με παρουσιαστές τον Παναγιώτη Κουντουρά και τον Νίκο Πιτάνιο. Το SELFIE ταξιδεύει σε όλη την Ελλάδα αξιοποιώντας σε κάθε επεισόδειο τα χαρακτηριστικά σημεία κάθε πόλης ως πίστες για τις δοκιμασίες που καλούνται οι παίκτες να ολοκληρώσουν για να κερδίσουν στο παιχνίδι. Στην πραγματικότητα όλη η πόλη αποτελεί σκηνικό του παιχνιδιού. Οι τηλεθεατές μέσα από τις δοκιμασίες και την εξέλιξη του παιχνιδιού γνωρίζουν τα αξιοθέατα της πόλης και τα σημεία που προσελκύουν το ενδιαφέρον κατοίκων και επισκεπτών.

Ο ταξιδιωτικός χαρακτήρας της εκπομπής οδηγεί τους συντελεστές της εκπομπές σε διάφορα σημεία της Ελλάδας, σε πρωτεύουσες νομών, σε μικρές πόλεις ή και σε χωριά.

Οι παίκτες καλούνται να διαγωνιστούν σε μια σειρά από δοκιμασίες με SELFIE φωτογραφίες στην πόλη, με σκοπό να διεκδικήσουν ένα ταξίδι στο εξωτερικό.

Πως παίζεται το SELFIE

Στο παιχνίδι συμμετέχουν δύο παίκτες, οι οποίοι γίνονται ομάδα με κάποιον από τους δύο παρουσιαστές και διαγωνίζονται προκειμένου να βγάλουν πετυχημένες SELFIE φωτογραφίες κάτω από τις συνθήκες και με δεδομένα που θα τους ζητηθούν. Το παιχνίδι αποτελείται από τρεις γύρους σε διαφορετικά σημεία του τόπου που παίζεται. Ο τρίτος και τελικός γύρος που θα καθορίσει τον νικητή θα πραγματοποιηθεί στις 6 το απόγευμα στην Πλατεία Ειρήνης. Στο σημείο αυτό θα πρέπει οι παίκτες να συγκεντρώσουν σε GroupSelfie όσο το δυνατόν περισσότερους ανθρώπους μπορούν στην ομάδα τους.

Στο παιχνίδι μπορούν να παραβρεθούν όσοι επιθυμούν για να βοηθήσουν τους παίκτες να δημιουργήσουν ισχυρό group selfie και να κατακτήσουν το έπαθλο.

Πληροφορίες αλλά και εκπομπές μπορεί όποιος επιθυμεί να παρακολουθήσει από τρέϊλερ της εκπομπής στην επίσημη σελίδα της εκπομπής στο facebook ΕΔΩ
Στη Μακρινίτσα τα γυρίσματα της τηλεοπτικής σειράς SELFIE Reviewed by PLOUMISTOS on 1:44 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Ploumistos.com © 2017 - 2018
Powered By Fekas Brothers , Designed by Dimitris Fekas
All rights Reserved to Stavros Ploumistos

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

PLOUMISTOS. Από το Blogger.