================================================================================================================ ================================================================================================================

Τελευταίες Ειδήσεις

recent
.

Επίσημο τέλος για την ένταξη της Ελλάδας στο QE - Πρώτα τα μέτρα για το χρέος λέει ο Ντράγκι

⍆Ανεβαίνει ο λογαριασμός από την πολύμηνης καθυστέρηση της αξιολόγησης...
και τις διαπραγματεύσεις της κυβέρνησης, καθώς η Ελλάδα δείχνει να μένει και επισήμως εκτός QE, χάνοντας ένα διόλου ευκαταφρόνητο ποσό από ευρωπαϊκά κονδύλια, τα οποία θα πήγαιναν για την ανάπτυξη και τη δημιουργία θέσεων εργασίας.

Ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας, Μάριο Ντράγκι, δήλωσε τη Δευτέρα ότι η ΕΚΤ θα περιμένει να οριστούν συγκεκριμένα και σαφή μέτρα για το χρέος και ακολούθως να συζητήσει την ένταξη της Ελλάδας στο QE.

«Η ΕΚΤ θα συζητήσει την ένταξη της Ελλάδας στο QE, όταν υπάρξει σαφής εικόνα για τα μέτρα που θα ληφθούν για το χρέος», τόνισε χαρακτηριστικά ο Ευρωπαίος κεντρικός τραπεζίτης στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, προσθέτοντας πως «το ΔΣ θα αξιολογήσει τη βιωσιμότητα του χρέους, λαμβάνοντας υπόψιν και τους εξωτερικούς κινδύνους».

Το QE εκπνέει το 2017, ενώ η συζήτηση για το ελληνικό χρέος θα ανοίξει το 2018, κάτι που σημαίνει ότι η Ελλάδα τίθεται και επισήμως εκτός προγράμματος.
Επίσημο τέλος για την ένταξη της Ελλάδας στο QE - Πρώτα τα μέτρα για το χρέος λέει ο Ντράγκι Reviewed by PLOUMISTOS. COM on 7:12 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Ploumistos.com © 2017 - 2018
Powered By Fekas Brothers , Designed by Dimitris Fekas
All rights Reserved to Stavros Ploumistos

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

PLOUMISTOS. Από το Blogger.