================================================================================================================ ================================================================================================================

Τελευταίες Ειδήσεις

recent
.

Το πρώτο “Στέκι Ελευθερίας” πανελληνίως εγκαινίασε σήμερα στον Βόλο η Ζωή Κωνσταντοπούλου

⍆Το πρώτο “Στέκι Ελευθερίας” πανελληνίως εγκαινίασε σήμερα στον Βόλο... η Ζωή Κωνσταντοπούλου, ξεκαθαρίζοντας ότι η Πλεύση Ελευθερίας δεν λειτουργεί ως παραδοσιακό κόμμα, ούτε θα γίνει ποτέ παλαιοκομματικός μηχανισμός. Η κ. Κωνσταντοπούλου επιτέθηκε με σφοδρότητα στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα για τις δηλώσεις του ότι η χώρα θα βγει από τα μνημόνια τον Αύγουστο του 2018, λέγοντας ότι «ως όψιμος δηλωθείς θαυμαστής του Ανδρέα Παπανδρέου, δοκιμάζει και νέους τρόπους εξαπάτησης και ψεμάτων» του λαού. Επίσης επέκρινε την κυβέρνηση για τους χειρισμούς της στο θέμα της πετρελαιοκηλίδας στη Σαλαμίνα, κάνοντας λόγο για εγκληματική συμπεριφορά που δίνει το στίγμα του πώς αυτή η κυβέρνηση αντιμετωπίζει συνολικά τη χώρα».

Αναλυτικότερα, η κ. Κωνσταντοπούλου έφθασε στο Βόλο αργά το μεσημέρι της Παρασκευής, προερχόμενη από τη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, προκειμένου να εγκαινιάσει το νέο χώρο της Πλεύσης Ελευθερίας (Αντωνοπούλου 91 με Αλεξάνδρας Α όροφος). Πρόκειται για ένα «Στέκι Ελευθερίας», όπως είπε, το οποίο «ως στόχο έχει να παρέχει καταφυγή, ένα μέρος στο οποίο κάθε ελεύθερος πολίτης μπορεί να βρίσκεται, να συζητά με τους συμπολίτες του, να ανταλλάσσει προβληματισμούς και ιδέες και, κυρίως, να συστρατεύεται στη μάχη που έχουμε να δώσουμε, στη μάχη απελευθέρωσης της χώρας μας, που για να κερδηθεί πρέπει να δοθεί απ’ όλους τους πολίτες, τους ανυπότακτους πολίτες αυτής της χώρας που δεν συμβιβάζονται με το καθεστώς των μνημονίων και της χρεοκρατίας».

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου εξήγησε πως δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι το πρώτο «Στέκι Ελευθερίας» ανοίγει στον Βόλο, αφού εδώ υπάρχει ένας ζωντανός, ενεργός και διεκδικητικός πυρήνας, που αποδεικνύει πως ό,τι διεκδικείται σθεναρά, κερδίζεται.

Ο Α. Τσίπρας δοκιμάζει και νέους τρόπους εξαπάτησης και ψεμάτων
Σχολιάζοντας πρόσφατες δηλώσεις του Αλ. Τσίπρα από την Θεσσαλονίκης, σύμφωνα με τις οποίες έως τον Αύγουστο του 2018 η χώρα θα έχει βγει από τα μνημόνια, η κ. Κωνσταντοπούλου εξαπέλυσε δριμύτατη επίθεση στον πρωθυπουργό λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «η παράδοση ψεμάτων και απάτης έχει τιμηθεί από τον κ. Τσίπρα με όλους τους τρόπους».

«Τα μνημόνια δεν θα σταματήσουν αν δεν ανατρέψουμε εκείνους που τα υπηρετούν, μεταξύ των οποίων και τη σημερινή κυβέρνηση και τον σημερινό πρωθυπουργό. Οι απατεώνες στην Ελλάδα και οι πολιτικοί απατεώνες δυστυχώς κατέστρεψαν τη χώρα. Ο κ. Τσίπρας είναι και όψιμος δηλωθείς θαυμαστής του Ανδρέα Παπανδρέου, επομένως δοκιμάζει και νέους τρόπους εξαπάτησης και ψεμάτων. Οι πολίτες της χώρας αυτής δεν ξεγελιούνται, ούτε βέβαια θα επαναπαυθούν στις διαβεβαιώσεις προσώπων διαβλητών και αναξιόπιστων, που προ πολλού απέδειξαν πως ό,τι και να εξαγγείλουν, απ’ όπου κι αν το εξαγγείλουν, δεν το εννοούν και το καταπατούν».Εγκληματική συμπεριφορά με εγκληματικές συνέπειες

Τέλος, σε δήλωσή της για την πετρελαιοκηλίδα στον Σαρωνικό, η κ. Κωνσταντοπούλου έκανε λόγο για μια τρομακτική περιβαλλοντική καταστροφή. «Είστε κι εσείς ένας παραθαλάσσιος τόπος και έχει σημασία να πούμε ότι, δυστυχώς, η κυβέρνηση αυτή και το καθεστώς αυτό, παρά τις κροκοδείλιες εξαγγελίες περί ανάπτυξης και επενδύσεων, και παρά τα κροκοδείλια δάκρυα για την καταστροφή, έχει επιτρέψει αυτή την τρομακτική παραβίαση της περιβαλλοντικής νομοθεσίας αλλά και συνολικά των εγγυήσεων για την προστασία του περιβάλλοντος, της θάλασσας και της δημόσιας υγείας. Νομίζω ότι το γεγονός πως διεκδίκησε όλες αυτές τις μέρες να υποβαθμίσει μία τόσο εγκληματική συμπεριφορά και τις εγκληματικές της συνέπειες, δεν δίνει παρά το στίγμα του πώς αντιμετωπίζει συνολικά τη χώρα, τον φυσικό πλούτο, το φυσικό περιβάλλον, τη θάλασσα, τους πολίτες, τους ανθρώπους», κατέληξε.

Το διάβασα στο e-thessalia.gr
Το πρώτο “Στέκι Ελευθερίας” πανελληνίως εγκαινίασε σήμερα στον Βόλο η Ζωή Κωνσταντοπούλου Reviewed by PLOUMISTOS on 4:55 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Ploumistos.com © 2017 - 2018
Powered By Fekas Brothers , Designed by Dimitris Fekas
All rights Reserved to Stavros Ploumistos

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

PLOUMISTOS. Από το Blogger.