Οι δυνάμεις του Ήλιου και του Φεγγαριού στο ζώδιο σας και ποιες μαγικές ικανότητες έχετε από την ώρα που γεννηθήκατε!

Οι δυνάμεις του Ήλιου και του Φεγγαριού στο ζώδιο σας και ποιες μαγικές ικανότητες έχετε από την ώρα που γεννηθήκατε!

⍆Διαβάστε τις δυνάμεις του Ήλιου και του Φεγγαριού στο ζώδιο σας και δείτε με ποια χαρίσματα... και ποιες μαγικές ικανότητες γεννηθήκατε! 

Κριός. Τα κριάρια κυβερνούνται από τον θαρραλέο και δυνατό Άρη. Οι κριοί είναι η παθιασμένη ανακάλυψη της Άνοιξης και το χρώμα που σχετίζεται με αυτό το ζώδιο είναι το κόκκινο ( το κόκκινο της φωτιάς και της παπαρούνας που ανθίζει από την νεκρή γη του Χειμώνα). Αυτοί που γεννήθηκαν κάτω από την επιρροή του Κριού έχουν την έμφυτη ικανότητα να ενεργοποιούν και να επαναφορτίζουν ισχυρά φυλαχτά αφού είναι «κυριευμένοι» από την Δύναμη της Άνοιξης. Το κλειδί για να ενεργοποιηθεί η μαγεία τους είναι ο Ενθουσιασμός. Έχουν έμφυτες θεραπευτικές ικανότητες και την δύναμη να μεταφέρουν ζωτική ενέργεια. Είναι σπουδαίοι στην απομάκρυνση και στον εξορκισμό αφού η αποφασιστική φύση τους στο να αφαιρούν κάτι ανεπιθύμητο υπερισχύει. 

Ταύρος. Οι ταύροι κυβερνούνται από την γοητευτική και μαγευτική Αφροδίτη. Οι ταύροι είναι στην στιγμή του χρόνου όπου η Άνοιξη έχει καθιερώσει την κυριαρχία της στην γη και τα πάντα είναι καινούργια. Το χρώμα των ταύρων είναι το πράσινο (το πράσινο των φύλλων και των φυτών- η ακτινοβολία του πράσινου της γης). Αυτοί που γεννήθηκαν υπό την επιρροή του ταύρου έχουν έμφυτο ταλέντο στο να εκτελούν και να πετυχαίνουν γητείες για πλούτο, καλή τύχη (για πολλούς, το πράσινο είναι το χρώμα της καλής τύχης) και για όλες τις γήινες απολαύσεις. Το κλειδί για να ενεργοποιηθούν οι δυνάμεις τους είναι η σεξουαλικότητα και η ικανοποίηση. 

Δίδυμος. Οι δίδυμοι κυβερνούνται από τον φωτεινό και συνεχώς κινούμενο Ερμή. Το χρώμα που σχετίζεται με αυτούς είναι το κίτρινο των μικρών αγριολούλουδων και του Ήλιου. Οι δίδυμοι σχετίζονται με το στοιχείο του Αέρα, το στοιχείο που μας συνδέει όλους. Γι αυτό οι δίδυμοι κάνουν θαύματα όταν κάνουν γητείες σχετικά με τα πνευματικά θέματα και την επικοινωνία. Μπορούν εύκολα να επηρεάσουν τις μετακινήσεις και τα ταξίδια. Οι δίδυμοι κατέχουν σπουδαία τηλεπαθητικότητα και είναι οι πιο έμπειροι στην Αστρική προβολή. Το κλειδί για να ενεργοποιηθούν οι μαγικές τους ικανότητες είναι το ενδιαφέρον. Πρέπει να τους ενδιαφέρει πραγματικά αυτό που κάνουν γιατί τείνουν να χάνουν εύκολα την συγκέντρωση τους. 

Καρκίνος. Οι κάβουρες κυβερνούνται από την Σπουδαία Κυρά του νυχτερινού ουρανού, την Σελήνη. Το χρώμα που σχετίζεται με τον καρκίνο είναι το ασημένιο, το χρώμα του φεγγαριού. Ο καρκίνος σχετίζεται με το Νερό. Το Στοιχείο του Νερού βασιλεύει στα συναισθήματα και στην αγάπη και γι αυτό γητείες για αγάπη και φιλία είναι τέλειες όταν εκτελούνται από καρκίνους. Οι καρκίνοι είναι επίσης εξαιρετικοί στο να χρησιμοποιούν όλες τις μορφές της μαντείας και κάνουν καλούς χρησμούς μόνο όταν δεν έχουν καμιά αμφιβολία. Το κλειδί για να ενεργοποιηθούν οι δυνάμεις τους είναι η ασφάλεια. Οι καρκίνοι χρειάζεται να νιώθουν ασφαλείς για να απελευθερώσουν τις μαγικές τους ικανότητες . Όταν κάνουν γητείες σιγουρευτείτε πως κανένας δε θα επέμβει. 

Λέων. Τα λιοντάρια κυβερνούνται από τον λαμπρό και πάντα φωτεινό Ήλιο. Το χρώμα που σχετίζεται μαζί τους είναι το χρυσό-πορτοκαλί, αυτό που ακτινοβολεί ο Ήλιος. Οι λέοντες σχετίζονται με το Στοιχείο της Φωτιάς και οι γητείες στις οποίες έχουν ταλέντο είναι αυτές για δόξα( φήμη και δημοτικότητα) και όλων των ειδών ευχαριστήσεις (συμπεριλαμβανομένου και των σεξουαλικών). Το κλειδί για να ενεργοποιηθούν οι δυνάμεις τους είναι να συνειδητοποιήσουν την θεϊκή προέλευση τους. Οι λέοντες πρέπει να νιώθουν σαν βασιλιάδες (ή βασίλισσες) και δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος από να συνειδητοποιήσουν τον Θεϊκό σπόρο που υπάρχει μέσα τους. 

Παρθένος. Οι παρθένοι κυβερνούνται από τον σοφό και πρακτικό Ερμή. Το χρώμα που σχετίζεται με τον παρθένο είναι το μπλε και το πιο ανοιχτό μπλε (το μπλε του ουρανού). Οι παρθένοι παρόλο που είναι ζώδιο της γης –σχεδόν πάντα- είναι χαμένοι στις ευθύνες τους προσπαθώντας να βρουν πως μπορούν να εξυπηρετήσουν και να εκπληρώσουν τις περισσότερες ανάγκες των άλλων. Γι αυτό το μπλε του ουρανού τους ανυψώνει και τους βοηθά να θυμηθούν την θεϊκή τους προέλευση, την αληθινή τους φύση που είναι απελευθερωμένη από υποχρεώσεις. Οι παρθένοι είναι θαυματουργοί όταν έχουν να κάνουν με γητείες θεραπείας και κάθε είδους εξέλιξης (υλικής ή πνευματικής). Λόγω της έμφυτης ικανότητας τους να αντιμετωπίζουν πολλά θέματα και ανθρώπους την ίδια στιγμή, μπορούν να κάνουν θαύματα στην τηλεπάθεια και στης γητείες γαλήνης. Το κλειδί για να ενεργοποιήσουν τις μαγικές τους ικανότητες είναι να θυμηθούν πως προέρχονται από Θεϊκή πηγή και δεν είναι απλώς σάρκα και κόκκαλα. Επιπλέον, χρειάζεται να επικεντρώνονται πάντα στην φωτεινή πλευρά της ζωής και να αφήσουν τους φόβους και τις αμφιβολίες πίσω τους. 

Ζυγός. Οι ζυγοί κυβερνιούνται από την ειρηνική και όμορφη Αφροδίτη. Ο ζυγός σχετίζεται με το Στοιχείο του Αέρα και το χρώμα του είναι το φωτεινό βιολετί και ροζ! Ο ζυγός έχει την ικανότητα των γητειών ομορφιάς και γοητείας. Είναι σπουδαίοι στο να δημιουργούν ψευδαισθήσεις. Είναι επίσης θαυματουργοί όταν έχουν να κάνουν με γητείες γαλήνης και ισορροπίας (οπουδήποτε στις σχέσεις, στο σώμα κτλ)! Το κλειδί για να ενεργοποιήσουν τις δυνάμεις τους είναι να αισθανθούν σαν Μάγοι/Μάγισσες. Αν και τις περισσότερες φορές δεν συμβαίνει αυτό είναι σημαντικό να συγκεντρωθούν σε αυτό. Αναζητήστε αυτό το αίσθημα, το ξέρετε πως το έχετε! 

Σκορπιός. Οι σκορπιοί κυβερνούνται από τον Πλούτωνα και τον Άρη. Το χρώμα τους είναι το κόκκινο (του αίματος και των κερασιών.) Οι σκορπιοί σχετίζονται με το Στοιχείο του Νερού. Είναι σπουδαίοι στο να χειραγωγούν την ενέργεια και γι αυτό μπορούν να δημιουργήσουν ισχυρά μαγικά φυλαχτά και σύμβολα. Έχουν ισχυρή διαίσθηση και είναι πολύ καλοί στο να βρίσκουν την αλήθεια. Τα ένστικτα τους είναι σχεδόν πάντα αλάνθαστα και συνδέονται με τις ικανότητες επιβίωσης που έχουν. Μπορούν να κάνουν δυνατές γητείες και να απομακρύνουν τα εμπόδια. Λόγω της φύσης τους να προσαρμόζονται εύκολα σε κάθε νέο περιβάλλον, είναι επίσης καλοί σε όλες γητείες για αλλαγές. Το κλειδί για να ενεργοποιηθούν οι μαγικές τους ικανότητες είναι να βασιστούν στα ένστικτα τους, όσο πιο πρωτόγονα τόσο καλύτερα και εξασφαλίζουν πως θα μείνουν συγκεντρωμένοι στο θέμα τους. 

Τοξότης. Ο κένταυρος τοξότης κυβερνείται από τον σοφό και ευοίωνο πλανήτη Δία. Το χρώμα του είναι το μωβ (το βασιλικό μωβ καθώς ο Δίας είναι ο βασιλιάς των Θεών). Οι τοξότες σχετίζονται με το Στοιχείο της Φωτιάς. Είναι σπουδαίοι στις γητείες που επηρεάζουν τα ταξίδια σε άλλες διαστάσεις. Ο Δίας τους ευλόγησε με την ικανότητα να είναι πηγή χαράς και αισιοδοξίας, οπότε είναι πολύ καλοί στο να θεραπεύουν την αρνητικότητα. Οι τοξότες μπορούν να ενεργοποιήσουν την Πνευματική Σοφία-σχεδόν όποτε θέλουν! Και να έχουν πρόσβαση σε απαγορευμένες πληροφορίες. Το κλειδί για να ενεργοποιήσουν οι τοξότες τις ικανότητες τους είναι η αισιοδοξία. Χρειάζεται να νιώσουν την φλόγα της χαράς να καίει στην καρδιά τους. Το αίσθημα του «τα πάντα θα πάνε καλά» είναι το κλειδί για την επιτυχία τους. 

Αιγόκερως. Οι τράγοι κυβερνούνται από τον σοφό και δυνατό Κρόνο. Το χρώμα τους είναι το μαύρο (το μαύρο της νύχτας και της ηγεσίας). Οι αιγόκεροι κάνουν θαύματα όταν έχουν να κάνουν με γητείες πλούτου και καριέρας. Έχουν την έμφυτη ικανότητα να βρίσκουν τρόπους για να εκπληρώσουν τους στόχους και να ικανοποιήσουν την φιλοδοξία τους. Είναι επίσης σπουδαίοι όταν ενεργοποιούν την Σοφία των προγόνων τους. Οι αιγόκεροι μπορούν να πετύχουν τις περισσότερες γητείες καθώς το κλειδί για τις μαγικές τους ικανότητες είναι η αποφασιστικότητα. Όταν βάλουν κάτι στο μυαλό τους το πετυχαίνουν! 

Υδροχόος. Αυτός που κουβαλά νερό κυβερνάται από τον Ουρανό και τον Κρόνο. Το χρώμα του είναι το μπλε-γκρίζο, αυτό του καπνού! Οι υδροχόοι σχετίζονται με το Στοιχείο του Αέρα. Είναι σπουδαίοι όταν κάνουν γητείες για να απελευθερώσουν και να σπάσουν κάθε είδους δεσμούς και προσκολλήσεις. Η δίψα τους για ελευθερία θα τους δυναμώσει για να σπάσουν αρνητικές γητείες, κατάρες και εθισμούς. Οι υδροχόοι επίσης έχουν την έμφυτη ικανότητα της αστρικής προβολής και την προβολής από απόσταση. Το κλειδί για να ενεργοποιήσουν τις μαγικές τους ικανότητες οι υδροχόοι είναι να αναπνεύσουν τον αέρα της ελευθερίας και της μοναδικότητας. Χρειάζεται να προσαρμοστούν στις γητείες για να νιώσουν ξεχωριστοί και μοναδικοί του είδους τους- ΠΑΝΤΑ 

Ιχθείς. Τα δύο ψάρια, κυβερνούνται από τον Ποσειδώνα και τον Δία. Το χρώμα τους είναι το αγνό λευκό και το βαθύ- σκούρο μπλε (το μπλε των ωκεανών). Το Στοιχείο που σχετίζεται με τους ιχθείς είναι το Νερό. Οι ιχθείς μπορούν να κάνουν θαύματα όταν έχουν να κάνουν με γητείες που σχετίζονται με τον Άλλο Κόσμο. Μπορούν επιτυχώς να ανακατευτούν με τον Κόσμο των Ονείρων και να χειραγωγήσουν τα όνειρα ώστε να προωθήσουν τη διαίσθηση ή/και τη θειότητα. Οι ψευδαισθήσεις είναι η δύναμη τους και μπορούν να δημιουργήσουν δυνατές ψευδαισθήσεις για θεραπεία και ενδυνάμωση. Είναι επίσης σπουδαίοι στο να επικοινωνούν με Πνεύματα και Μαγικές Οντότητες όπως Νεράιδες. Το κλειδί για να ενεργοποιήσουν τις μαγικές του ικανότητες είναι η φαντασία. Αυτό που νομίζουμε πως είναι αληθινό( ή τουλάχιστον μπορεί να γίνει αληθινό!).

Το διάβασα στο awakengr
"ΟΝ LINE ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ"
Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

ΣΤ. ΠΛΟΥΜΙΣΤΟΣ: ΑΜΕΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΘΕΜΑ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Όνομα

ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ,586,ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,2214,ΑΠΟΨΕΙΣ,122,Άρθρα,835,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,222,ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ,1073,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ,260,ΑΦΥΠΝΙΣΗ,1242,ΒΙΝΤΕΟ,810,ΒΟΛΟΣ,133,ΓΥΝΑΙΚΑ-THILIKO,1870,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,326,Ειδηση-ολόγιο,9242,Ειδηση-ολόγιο ΕΛΛΑΔΑ,8165,ΕΚΤΑΚΤΑ,115,ΕΛΛΑΔΑ,2229,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΒΛΕΨΩΝ - ΧΡΗΣΜΩΝ,64,ΕΠΙΒΙΩΣΗ,49,ΕΡΕΥΝΕΣ,97,ΖΩΗ,241,ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ,159,Θεσσαλία,1324,ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ,133,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,1537,Κόσμος,10386,ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ,17,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ,64,ΝΕΑ ΤΑΞΗ,946,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1757,Πολιτική,6964,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,6351,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - ΧΡΗΣΜΟΙ,97,ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ,80,Στηρίζω,345,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,1351,Τοπικά,11682,ΤΡΕΙΣ σημαντικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Π.Ε. Μαγνησίας,1,ΥΓΕΙΑ - ΕΡΕΥΝΕΣ,3466,ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,112,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,131,ΧΟΡΗΓΙΕΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ,393,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,900,Eco-News,3015,GP - info,5,voice healing therapy,103,
ltr
item
Ploumistos.com: Οι δυνάμεις του Ήλιου και του Φεγγαριού στο ζώδιο σας και ποιες μαγικές ικανότητες έχετε από την ώρα που γεννηθήκατε!
Οι δυνάμεις του Ήλιου και του Φεγγαριού στο ζώδιο σας και ποιες μαγικές ικανότητες έχετε από την ώρα που γεννηθήκατε!
Οι δυνάμεις του Ήλιου και του Φεγγαριού στο ζώδιο σας και ποιες μαγικές ικανότητες έχετε από την ώρα που γεννηθήκατε!
http://www.boro.gr/thumbnail1?filepath=/contentfiles/photos/more/astrologia/astrology4.jpg&width=640
Ploumistos.com
https://www.ploumistos.com/2017/09/blog-post_745.html
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/2017/09/blog-post_745.html
false
8744407500552563135
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content