_____________________________________________________________________________________________________________________ =====================================================================================================================

Τελευταίες Ειδήσεις

recent
.

Στ. Πλουμιστός: Όλη η ΑΛΗΘΕΙΑ για τους Ερπετοειδείς στη γη που έχουν μεταμορφική ικανότητα - Ποιος είναι ο σκοπός τους;

⍆Επειδή πολλοί με ρωτάτε τι είναι ερπετοειδείς, ποιος είναι ο σκοπός τους και πως θα προφυλαχτεί...
το ανθρώπινο γένος από αυτούς, αποφάσισα να σας μεταφέρω μερικά ΜΟΝΟ στοιχεία που τους αφορούν, ώστε να λάβετε υπόψιν σας τα σημάδια..., αδιαφορώντας για το αν θα με πιστέψετε η όχι. Εγώ κάνω το χρέος μου με βάση την εντολή που έχω, με το "αντίδωρο" που έλαβα από τον δημιουργό-θεό, την διαίσθηση μου.

Αρκετοί θεωρούν την ύπαρξη των ερπετοειδών ως μία πραγματικότητα Αλλά, η πλειοψηφία τα χλευάζει όλα αυτά ως ανυπόστατα. Είναι η ύπαρξη των ερπετοειδών μία σύγχρονη νεομυθολογία; Τι γίνεται, όμως, όταν διακεκριμένοι επιστήμονες φέρνουν στο φως μελέτες, ενδείξεις και στοιχεία για την ύπαρξή τους;

Οι θεωρίες συνωμοσίας έχουν προχωρήσει τόσο πολύ που δεν διστάζουν να πουν, να εκφράσουν, να δείξουν και να αποδείξουν ότι τα ερπετοειδή υπάρχουν και, μάλιστα, ότι είναι και αναμεμειγμένα στις πολιτικές κυβερνήσεων, ότι επιβάλουν την Νέα Τάξη Πραγμάτων, ότι ζουν ανάμεσά μας ή σε υψηλά ιστάμενες θέσεις...

Αλλά, θα μπορούσαν όλα αυτά να έχουν μία υπόσταση; Πέρα, λοιπόν, από όλες τις συνωμοσιολογικές θεωρίες, θα ήταν σωστό να δούμε και να λάβουμε σοβαρά υπόψη μας την θέση σοβαρών -και όχι σοβαροφανών- επιστημόνων.

Οι ερπετοειδείς αναφέρονται σε μαρτυρίες βαθιά μέσα στους αιώνες, αλλά ποιοι είναι και από πού ήρθαν; Άλλοι θεωρούν ότι οι ερπετοειδείς ήταν όντα που εξελίχθηκαν στη γη και άλλοι ότι ήρθαν από τον αστερισμό του Δράκοντα (Draco). 

Οι ερπετοειδείς εξελίχθηκαν σε δύο πλανήτες παράλληλα, ο ένας ήταν η Γη και ο άλλος ήταν ο Δρακόνις (Draconis), ένας πλανήτης κοντά στο φωτεινότερο αστερισμό του Δράκοντα (Draco).

Από αυτούς τους δύο μακρινούς πλανήτες, θα δημιουργούνταν τελικά 2 «κάστες» ερπετοειδών οι οποίοι με την εξέλιξή τους, θα διαμόρφωναν τον πλανήτη και τον πολιτισμό μας όπως τον ξέρουμε σήμερα. Στην αρχαιότητα, ήταν γνωστό ότι οι γήινοι ερπετοειδείς ήταν φιλειρηνικοί και «ήσυχοι», ενώ οι ερπετοειδείς του Δράκοντα είχαν πολεμικό και «κακό» πνεύμα.

Οι ερπετοειδείς του Δράκοντα, λειτουργούν από τη φύση τους με δολοπλοκία, χειραγώγηση και εξαπάτηση. Αυτοί οι ερπετοειδείς είναι τόσο εξελιγμένοι, που σαν τους Αρκτούριους (Arcturians), έχουν ξεπεράσει τους φυσικούς περιορισμούς των υλικών σωμάτων τους. Τα θρεπτικά συστατικά γι’αυτούς είναι πλέον σε επίπεδο ενεργειακό, τρέφονται με «κακή» ενέργεια. Αυτό το χαρακτηριστικό, καθιστά την επιβουλή και την κακία απαραίτητα για την ίδια τους την ύπαρξη!

Οι ερπετοειδείς του Δράκονται, φημολογείται επίσης ότι δημιούργησαν τη φυλή των εξωγήινων που γνωρίζουμε σαν «γκρίζους». Η δημιουργία τους ήταν απαραίτητη για την επιβίωσή τους σαν είδος.

Όσο ο Δρακόντειος πολιτισμός εξελισσόταν και μεγάλωνε, παρουσιάστηκε η ανάγκη για νέες πηγές «τροφής». Αναζητώντας άλλους πλανήτες για να μολύνουν με τους ιδιοτελείς, καταστροφικούς σκοπούς τους, σύντομα συνειδητοποίησαν ότι η δημιουργία μιας κλωνοποιημένης, γενετικά μεταλλαγμένης φυλής θα τους εξυπηρετούσε το ίδιο.

Έτσι δημιουργήθηκαν οι «γκρίζοι» σαν υπόδουλη φυλή στους ερπετοειδείς, ωστόσο όσο αυξάνονταν οι ερπετοειδείς τόσο αυξάνονταν και οι «γκρίζοι». Σύντομα ξέσπασε μια επανάσταση, με τους γκρίζους να απελευθερώνονται και να αναζητούν πλέον την θεραπεία για την κλωνοποιημένη φυλή τους που αργοπέθαινε.

Οι ερπετοειδείς του Δράκοντα τότε, ξεκίνησαν μια νέα αναζήτηση (ενεργειακής τροφής) και κατέληξαν στον πλανήτη μας. Εδώ ανακάλυψαν τους γήινους ερπετοειδείς, οι οποίοι είχαν διαμορφώσει έναν εξαιρετικα εξελιγμένο πολιτισμό και ζούσαν σε ειρήνη με τους ανθρώπους.

Θέλοντας να εκμεταλλευτούν τον ανθρώπινο πληθυσμό σαν τροφικό μέσο, οι ερπετοειδείς του Δράκοντα ξεκίνησαν πόλεμο με τους γήινους «αδερφούς» τους, τρέποντάς τους σε φυγή από τον πλανήτη. Τότε ξεκίνησε η διείσδυσή τους στους πολιτισμούς της αρχαιότητας.

Πιστεύεται ωστόσο, ότι κάποιοι γήινοι ερπετοειδείς ζουν ακόμη κάτω από τους δρόμους και τις εκτάσεις του πλανήτη μας, προσπαθώντας μυστικά να αποτρέψουν την ολοκληρωτική μας καταστροφή από τους ερπετοειδείς του Δράκοντα.

Είναι πλέον όμως δεδομένο, οτι οι ερπετοειδείς έχουν πια καταλάβει κάθε τελευταία σπιθαμή της κοινωνίας μας, προάγωντας την διαφθορά, το μίσος και τον φόβο ανάμεσά μας.

Ο Κέκροπας ήταν γιος της Μητέρας Γης και μυθικός ιδρυτής της πρώτης πόλης των Αθηνών στην Ακρόπολη (που ονομαζόταν Κεκροπί εκείνο τον καιρό), είναι ο πρώτος αττικός ήρωας και χθόνια θεότητα, παρουσιαζόμενος συνήθως ως διφυής, από τη μέση και πάνω άνθρωπος και από τη μέση και κάτω φίδι. Θεωρείται γενάρχης των Αθηναίων (Κεκροπίδες), ενώ πιστεύεται ότι ο τάφος του βρισκόταν στο βορειοδυτικό τμήμα της στοάς των Καρυάτιδων στο Ερέχθειο (Κεκρόπιο). Λατρευόταν κυρίως στην Ακρόπολη υπό τη μορφή φιδιού, έχοντας το δικό του ιερέα, ενώ σ’ αυτόν αποδίδονται η θέσπιση διάφορων νόμων, η εφεύρεση της γραφής, η απογραφή του πληθυσμού, η κατάργηση των ανθρωποθυσιών, η ταφή των νεκρών, ο τρόπος οικοδόμησης οικιών αλλά η διαιτησία στη διαφωνία μεταξύ Αθηνάς και Ποσειδώνα για την κηδεμονία της πόλης.

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΙΝΗ ΜΑΡΤΥΡΙΑ του Γουίλιαμ Τόμπκινς (ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΑΕΡΟΝΑΥΠΗΓΙΚΗΣ  και μελος της NASA) για τους Eρπετοειδεις και το τι τι έγινε στη Σελήνη....


H ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΗ ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΗ

Oπως αναγράφεται και στο ίδιο το βιντεο, Το βίντεο δημιουργήθηκε από ένα άρθρο του by TAL LeVesque, με τον τίτλο ‘THE COVERTΗ ΚΡΥΦΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΕΞΩΓΗΙΝΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΕΡΠΕΤΟΕΙΔΟΥΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑΣ που στάλθηκε από τον ερευνητή Patrick O’Connell, σαν news letter μέσω ε-μαιλ. Καταγράφονται ενδιαφέρουσες σκέψεις και έρευνες. Μέσα σε αυτά μπορεί να υπάρχουν πολλές αλήθειες. Η διαίσθηση, το ένστικτο μας και τελικά ο χρόνος θα μας οδηγήσει στο να ξεδιαλύνουμε τα ακριβή/αληθινά από τα ανακριβή/ψευδή. Το βίντεο σίγουρα αποτελεί τροφή για σκέψη.Ο Alex Collier είναι από τους πρώτους επαφικούς που εμφανίστηκε δημόσια και είπε πολλά το 93 ή 94, που έκαναν μεγάλη αίσθηση. Σήμερα είναι σεβαστός από την κοινότητα των ερευνητών για τα ΑΤΙΑ, που απαρτίζεται από σημαντικό μέρος του πληθυσμού (τουλάχιστον στον δυτικό κόσμο)


Τελικά από πολλές και διαφορετικές πηγές, βλέπουμε σημαντικά κοινά σημεία αναφοράς. Να σημειωθεί ότι ο Κόλιερ ήταν ο πρώτος που αναφέρθηκε στα ερπετοειδή. Μετά έγινε «μόδα» αυτό το θέμα.

Από τα πιο αυθεντικά κομμάτια που δείχνουν ερπετοειδή χαρακτηριστικά.

Το βίντεο επί της ουσίας υποδηλώνει πως ερπετοειδή και δαίμονες είναι ένα και το αυτό, απλά οι ονομασίες αλλάζουν. Και γενικότερα είναι μια σημαντικότατη καταγραφή, με αξιοποιήσιμα στοιχεία, που αξίζει να λαμβάνει κανείς υπ’όψιν, (ή έστω να έχει στο πίσω μέρος του μυαλού του) όταν αναλύει//κρίνει τις πολιτικές και τις ενέργειες των λαμογιών που κινούν τα νήματα και ελέγχουν τις τύχες μας …; γιατί εμείς τους το επιτρέπουμε!Σοκαριστικά είναι και τα πλάνα από τελετή μύησης των Skull and Bones, στους οποίους «ανήκουν» οι Μπους, και οι περισσότεροι πρόεδροι που εκλέχθηκαν στην Αμερική την τελευταία τριακονταετία.Οι επιστήμονες παραδέχονται ότι υπάρχουν ερπετοειδή

Η δεινοσαυροειδής υπόθεση (γνωστή και ως Sapient Dinosaurs):
Η Υπόθεση των Σοφών Δεινοσαύρων


Ο πολύ γνωστός αστρονόμος και αστροφυσικός Carl Sagan, το 1977 στο βιβλίο του, Οι Δράκοι της Εδέμ, έκανε αρκετές εικασίες σχετικά με την εξέλιξη της ανθρώπινης νοημοσύνης.

Ανάμεσα σε άλλα εξέτασε το γένος των Σαυρο-ορνιθών (Saurornithoides), ότι θα μπορούσαν να είχαν εξελιχθεί σε πολύ πιο ευφυείς μορφές -αν δεν εξαφανίζονταν.

Στην περίπτωση που ζούσαν σήμερα, ο Sagan έδινε πολλές πιθανότητες να κυριαρχήσουν!

Ο Harry Jerison, ένας Αμερικανός ψυχολόγος πρότεινε τη δυνατότητα ύπαρξης των Σοφών ή Λόγιων Δεινοσαύρων. Το 1978, έδωσε μια παρουσίαση με τίτλο:

"Έξυπνοι δεινόσαυροι και συγκριτική ψυχολογία", σε μια συνεδρίαση της Αμερικανικής Ψυχολογικής Εταιρείας. Σύμφωνα με την ομιλία του, το είδος dromiceiomimus θα μπορούσε να εξελιχθεί σε ένα πολύ ευφυές ον, όπως ο άνθρωπος -αν δεν εξαφανίζονταν...

"Το 1982, ο Dale Russell, ο τότε έφορος των απολιθωμάτων σπονδυλωτών στο Εθνικό Μουσείο του Καναδά στην Οτάβα, υπέθεσε μια πιθανή εξελικτική πορεία για τον Τρόοδον (Troodon): "Αν δεν είχε εξαφανιστεί πριν 65 εκατομμύρια χρόνια, θα μπορούσε να έχει εξελιχθεί σε ευφυή ον με σώμα παρόμοιο με το ανθρώπου".

Κατά τη διάρκεια του γεωλογικού χρόνου, ο Russell σημειώνει ότι υπήρξε μια σταθερή αύξηση στο πηλίκο encephalization ή EQ (το σχετικό βάρος του εγκεφάλου σε σύγκριση με άλλα είδη που είχαν το ίδιο σωματικό βάρος) μεταξύ των δεινοσαύρων.

Ο Russell είχε ανακαλύψει το πρώτο κρανίο Troodontid, και σημείωσε ότι, ενώ το EQ του ήταν χαμηλό σε σύγκριση με τους ανθρώπους, ήταν έξι φορές υψηλότερο από εκείνο των άλλων δεινοσαύρων. Ο Russell πρότεινε ότι εάν η εξέλιξή του συνεχιζόταν ως σήμερα, τότε ο εγκέφαλός του θα μπορούσε να είναι στις μέρες μας περίπου 1.100 cm^3 -μέγεθος συγκρίσιμο με εκείνο ενός ανθρώπου.

Οι Troodontids είχαν ημι-χειραγωγούμενα δάχτυλα, δηλαδή ήταν σε θέση να κρατήσουν αντικείμενα σε κάποιο βαθμό. Επίσης είχαν και διόφθαλμη όραση. Ο Russell πρότεινε ότι το "δεινοσαυροειδές" του, όπως και όλα τα μέλη της οικογένειάς του, θα είχαν μεγάλα μάτια και τρία δάχτυλα σε κάθε χέρι, ένα από τα οποία θα χρησίμευε σαν αντίχειρας.

Όπως συμβαίνει και με τα πιο σύγχρονα ερπετά (και πουλιά), τα γεννητικά τους όργανα ήταν εσωτερικά. Ο Russell πιθανολογούσε ακόμα να είχαν έναν ομφαλό, καθώς ο πλακούντας βοηθά στην ανάπτυξη ενός μεγάλου εγκεφάλου. Ωστόσο, δεν θα πρέπει να είχαν μαστικούς αδένες, οπότε θα τάιζαν τα μικρά τους, όπως κάνουν μερικά πουλιά. Σκέφτηκε, επίσης, ότι η γλώσσα τους θα ακουγόταν κάπως σαν το τραγούδι των πουλιών

Ο διάσημος χημικός Ronald Breslow PhD έχει κυκλοφορήσει πρόσφατα ένα έγγραφο όπου εξηγεί την πιθανότητα να υπάρχει ένας αρχαίος προηγμένος ερπετοειδής πολιτισμός . Το έγγραφο δημοσιεύθηκε από την American Chemical Society. Σύμφωνα με αυτήν: "Νέα επιστημονική έρευνα εγείρει την πιθανότητα ότι οι προηγμένες εκδόσεις του T. Rex και άλλων δεινοσαύρων -τερατωδών πλασμάτων με την ευφυΐα και την πονηριά των ανθρώπων- μπορεί να είναι μορφές ζωής που εξελίχθηκαν σε άλλους πλανήτες στο σύμπαν"

Με δυο λόγια, στην έκθεσή του ο Breslow λέει ότι θα μπορούσε αλλού στο σύμπαν να υπάρχουν μορφές ζωής που βασίζονται στα D-αμινοξέα και L-σάκχαρα.

Τέτοιες μορφές ζωής θα μπορούσαν κάλλιστα να εξελιχθούν σε ευφυΐα ανάλογη του ανθρώπου.

"Θα ήταν καλύτερα να μην έρθουμε σε επαφή μαζί τους", καταλήγει η μελέτη, που δημοσιεύτηκε στο περιοδικό της Αμερικανικής Χημικής Εταιρείας.

Ένα μήνα περίπου μετά την δημοσίευση του άρθρου, το έγγραφο αποσύρθηκε (16 Μαΐου, 2012) από την ιστοσελίδα (J. Am Chem Soc.2012, 134, 8287). "

Αν δεν είχαν εξαφανιστεί οι δεινόσαυροι...

Εκείνο που αντιλαμβανόμαστε, είναι ότι σύμφωνα με τους προαναφερθέντες επιστήμονες, υπήρχε μεγάλη πιθανότητα οι δεινόσαυροι ή κάποιο είδος τους να εξελιχθεί και να γίνει έξυπνο και ευφυές, όσο ένας άνθρωπος και μάλιστα σε ένα σώμα που θα ήταν σαν του ανθρώπου. Επιπλέον θα είχαν την δυνατότητα να κυριαρχήσουν. Όλα αυτά, αν δεν είχαν εξαφανιστεί...

Αλλά, μήπως δεν εξαφανίστηκαν;...
Σύγχρονες μελέτες έχουν δείξει ότι τουλάχιστον ένα είδος δεινοσαύρων ζούσε και πριν 30.000 χρόνια... Το γεγονός αυτό κάνει το συγκεκριμένο είδος σύγχρονο του ανθρώπου και μπορεί να δώσει πολλές εξηγήσεις για το πως οι άνθρωποι ζωγράφισαν δεινόσαυρους -είδος που υποτίθεται ότι δεν υπήρχε και άρα δεν είχαν δει ποτέ. Και δεν ζωγράφισαν μόνο το συγκεκριμένο είδος, αλλά πάρα πολλά και διαφορετικά μεταξύ τους.

Μπορεί αυτά τα στοιχεία της μελέτης να υπονοήσουν ότι και άλλα είδη δεινοσαύρων εξελίχθηκαν και έζησαν πριν τριάντα χιλιάδες χρόνια; Μήπως ακόμη ότι ένα τουλάχιστον είδος εξακολουθεί να ζει κάπου κρυμμένο, ίσως, στο εσωτερικό της Κούφιας Γης;

Στις μέρες μας, τις ενδείξεις αυτών των προαναφερθέντων επιστημόνων έρχονται να συμπληρώσουν φωτογραφίες από τη NASA, αλλά και να επιβεβαιώσουν επίσης αξιόπιστα και φερέγγυα πρόσωπα, τα οποία υπήρξαν αυτόπτες μάρτυρες, όπως καταθέτει ο Στρατηγός Emil Străinu.

Και κάπου εδώ, ο κύκλος κλείνει, καθώς μύθοι από αρχαίους πολιτισμούς σε όλη την επικράτεια του πλανήτη -ανάμεσά τους και η ελληνική μυθολογία- αναφέρονται σε ευφυή ερπετοειδή ή ακόμα και φιδανθρώπους, όπως οι πρόγονοι των Χαζάρων σύμφωνα με τον Texe Marrs, από τους οποίους προέρχονται οι Εβραίοι.

Υπάρχουν αρχαίες πηγές που φαίνεται να μιλούν για ερπετοειδείς πολιτισμούς από άλλους πλανήτες, όπως αναλύει στην έκθεσή του ο Ronald Breslow, οι οποίοι έγιναν η αιτία ενός αρχαίου διαστημικού πολέμου που, ίσως, συνεχίζεται ακόμα και σήμερα...

Eκατοντάδες ευρήματα, αγαλματίδια όπως το ερπετοειδές που πιλοτάρει ιπτάμενο όχημα, αλλά και εκείνα που δείχνουν ανθρωπόμορφα ερπετοειδή, με χαρακτηριστικά του dromiceiomimus όπως αναφέρει ο ψυχολόγος Harry Jerisson για τους Σοφούς Δεινόσαυρους, αποδεικνύουν ένα και μόνο πράγμα: την ύπαρξη πολλών ή τουλάχιστον μίας Αδελφότητας Ερπετοειδών, η οποία ενδεχομένως εμφανίζεται με ανθρώπινη εμφάνιση, την οποία καταδίωξαν και νίκησαν οι Ολύμπιοι και στην συνέχεια ο Ηρακλής, ο Διόνυσος ενώ ακόμα τάχθηκε και κινήθηκε κατά αυτών των ερπετοειδών ο Μέγας Αλέξανδρος.

Στις μέρες μας φαίνεται να επιχειρείτε μία ανασύνταξη των ερπετοειδών που γλίτωσαν ή δραπέτευσαν ή ήρθαν από άλλους πλανήτες, προκειμένου να ανακαταλάβουν τον πλανήτη. Η προσπάθεια αυτή φαίνεται να γίνεται μέσω αυτού που σε γενικές γραμμές ονομάζουμε Νέα Τάξη Πραγμάτων...

ΑΝΟΙΞΕ Η ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΠΥΛΗ 

Θέλοντας να σας δώσω πληροφόρηση, έχοντας το θεΙο δώρο της διαίσθησης, ότι τίποτα δεν είναι τυχαίο, αποφάσισα να σας ενημερώσω από το 2015 για την ενεργειακή πύλη που ΑΝΟΙΞΕ για το καλό του ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΓΕΝΟΥΣ με σκοπό την αφύπνιση του και την αντιμετώπιση των δυσκολιών του. Έτσι προέβη στην ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ της στις 25/2/2016 (δείτε ΕΔΩ και πιο αναλυτικά ΕΔΩ) με σοβαρό κίνδυνο να εκτεθώ, έναντι σε αυτούς που δεν γνωρίζουν, αλλά κυρίως σε αυτούς που γνωρίζουν και δεν θα ήθελαν να το μάθει ο περισσότερος κόσμος. 

Σε επόμενο άρθρο μου θα αναφερθώ πιο ολοκληρωμένα για το πως θα ΑΜΥΝΘΕΙΤΕ απέναντι στα Ερπετοειδεί. Προς το παρών αφυπνιστείτε και προσπαθήστε να αλλάξετε τις υλιστικές συνήθειες σας, μέσα από τις οποίες εκείνοι γνωρίζουν ότι σας "φυλακίζουν".
Στ. Πλουμιστός: Όλη η ΑΛΗΘΕΙΑ για τους Ερπετοειδείς στη γη που έχουν μεταμορφική ικανότητα - Ποιος είναι ο σκοπός τους; Reviewed by PLOUMISTOS. COM on 4:43 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Ploumistos.com © 2017 - 2018
Powered By Fekas Brothers , Designed by Dimitris Fekas
All rights Reserved to Stavros Ploumistos

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

PLOUMISTOS. Από το Blogger.