================================================================================================================ ================================================================================================================

Τελευταίες Ειδήσεις

recent
.

Ειδικοί προειδοποιούν: Το στοματικό σεξ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης

⍆Άσχημα τα νέα για τους υποψήφιους γονείς, καθώς όπως αποκαλύπτουν οι ειδικοί,... το στοματικό σεξ μπορεί να προκαλέσει σοβαρές συνέπειες στις γυναίκες που το επιλέγουν κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης τους.

Λόγω του μειωμένου ανοσοποιητικού τους συστήματος, οι έγκυες γυναίκες διατρέχουν μεγαλύτερο κίνδυνο να προσβληθούν από σεξουαλικά μεταδιδόμενες μολύνσεις, ιδιαίτερα κατά τη διάρκεια των τριών πρώτων μηνών της εγκυμοσύνης τους.

Ο κίνδυνος, φυσικά, μεγαλώνει αν στα γεννητικά όργανα του συντρόφου τους υπάρχει έρπητας.

Αν μία γυναίκα νοσήσει από, σεξουαλικώς μεταδιδόμενη, μόλυνση, κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της, τότε το μωρό έχει 50% πιθανότητες να γεννηθεί με την ίδια μόλυνση.

Ωστόσο, οι κίνδυνοι αυτοί μειώνονται αν η γυναίκα επιλέξει να γεννήσει με τη μέθοδο της καισαρικής επέμβασης, σύμφωνα με τη μαιευτήρα, Natalie Greenwold.

Η ίδια αναφέρει χαρακτηριστικά:

«Εάν γεννηθούν μέσω του κόλπου και η μητέρα έχει υποστεί έρπητα, είναι μία πολύ επικίνδυνη κατάσταση για το αγέννητο παιδί, το οποίο πιθανότατα θα εισέλθει στον κόσμο με τη μόλυνση αυτή».

Αν υπάρξει, μάλιστα, περαιτέρω, μόλυνση κατά τη διάρκεια του τοκετού, τότε το νεογέννητο μωρό, κινδυνεύει μέχρι και με θάνατο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι σεξουαλικά μεταδιδόμενες μολύνσεις μπορούν να μεταδοθούν ακόμα και αν χρησιμοποιείται προφυλακτικό, επομένως ο ασφαλέστερος τρόπος για να αποφευχθεί η μόλυνση της εγκύου είναι η... αποχή.
Ειδικοί προειδοποιούν: Το στοματικό σεξ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης Reviewed by PLOUMISTOS. COM on 3:15 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Ploumistos.com © 2017 - 2018
Powered By Fekas Brothers , Designed by Dimitris Fekas
All rights Reserved to Stavros Ploumistos

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

PLOUMISTOS. Από το Blogger.