================================================================================================================ ================================================================================================================

Τελευταίες Ειδήσεις

recent
.

Το ξέσπασμα του Θοδωρή Αθερίδη για την πετρελαιοκηλίδα: «Ακόμα κι αν σαπίσει στη φυλακή…»

⍆Η οικολογική καταστροφή που προκλήθηκε από τη βύθιση του δεξαμενόπλοιου... και η πετρελαιοκηλίδα που εξαπλώθηκε, τελικά, σχεδόν σε όλο τον Σαρωνικό, έχουν κυριολεκτικά εξοργίσει και τον ηθοποιό Θοδωρή Αθερίδη.

Με μήνυμα του στα social media, o ηθοποιός δείχνει έντονα την οργή του για το συμβάν το οποίο παρομοιάζει με τρομοκρατικό χτύπημα.

«Δεν το χωράει το μυαλό μου. Ένα μικρο-το λένε και το ξαναλένε-δεξαμενόπλοιο, να ρημάζει απλά και ταπεινά την δημόσια ομορφιά….. Γιατί; Γιατί μπορεί! Κάτι γίνεται λάθος. Ακόμα κι αν πληρώσει ακόμα κι αν σαπίσει στην φυλακή δεν έχει σημασία. Δεν θα έπρεπε να μπορεί….. Απαγορεύεται να μπορεί! Δηλαδή είναι καλύτερο αυτό από τρομοκρατικό χτύπημα;» έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook.

Δείτε την ανάρτησή του:

Το ξέσπασμα του Θοδωρή Αθερίδη για την πετρελαιοκηλίδα: «Ακόμα κι αν σαπίσει στη φυλακή…» Reviewed by PLOUMISTOS on 7:16 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Ploumistos.com © 2017 - 2018
Powered By Fekas Brothers , Designed by Dimitris Fekas
All rights Reserved to Stavros Ploumistos

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

PLOUMISTOS. Από το Blogger.