_______________________________________________________________________________ http://picasion.com/

Τελευταίες Ειδήσεις

recent
.

Που πάει μετά τον θάνατο η ψυχή; - Ιδού τα σημάδια που δείχνουν αν είστε μια παλιά ψυχή...

⍆Ο θάνατος σηματοδοτεί το τέλος ή μας δίνεται μια δεύτερη ευκαιρία να ακολουθήσουμε άλλες διαδρομές... ώστε να μην επαναλάβουμε τα λάθη του παρελθόντος;
Στην ουσία, μετενσάρκωση είναι η πίστη πως μετά το θάνατο ενός ανθρώπου, η ψυχή συνεχίζει και ξεκινάει να ζει από την αρχή. Καθώς προχωράει ο χρόνος, το ίδιο κάνει και το πνεύμα μας και τελικά καταλήγουμε να έχουμε ζήσει πολλές ζωές σε πολλά διαφορετικά σώματα.

Κάθε φορά που η ψυχή μας προχωράει, εξελίσσεται και γίνεται πιο σοφή, πιο ώριμη και πιο πνευματικά συνδεδεμένη με το σύμπαν. Έτσι, οι άνθρωποι έχουν ζήσει αρκετές ζωές στο παρελθόν και πρόκειται να ζήσουν αρκετές ακόμα.

Εάν έχετε παρατηρήσει πως κάποιοι άνθρωποι φαίνεται να έχουν πιο ώριμη ψυχή, τότε μπορείτε να αναγνωρίσετε την ενέργεια από τις προηγούμενες ζωές τους να εκδηλώνεται στην τωρινή. Πολλοί άνθρωποι ισχυρίζονται πως είτε ξέρουν, είτε νιώθουν, είτε αισθάνονται τις ταυτότητες τους από προηγούμενες ζωές.

Ιδού τα σημάδια που δείχνουν πως έχετε ξανά περπατήσει σε αυτή τη Γη… 

Έχετε αναμνήσεις που δεν ταιριάζουν με την τωρινή ζωή σας. 

Η πιο συνηθισμένη εμπειρία στα μικρά παιδιά. Βρίσκουν τον εαυτό τους να θυμούνται αναμνήσεις οι οποίες δεν τους έχουν συμβεί σε αυτή τη ζωή. Ενώ αυτές οι αναμνήσεις στην αρχή μπορεί να μην βγάζουν νόημα, υπάρχουν φορές που κάποια έρευνα μπορεί να αποδείξει πως η πληροφορία είναι ακριβής. Για παράδειγμα, ένα μικρό παιδί μπορεί να θυμηθεί πως έχει δολοφονηθεί, κάτι που προφανώς δεν συνέβη σε αυτή τη ζωή. Ωστόσο, οι λεπτομέρειες της ανάμνησης μπορούν να οδηγήσουν τις αρχές στη σωρό κάποιου που είχε εξαφανιστεί χρόνια πριν. Αυτές οι αναμνήσεις συχνά είναι απίστευτα ζωηρές και να περιέχουν πολλές λεπτομέρειες. 

Έχετε ισχυρές ικανότητες ενσυναίσθησης. 

Οι ικανότητες της ενσυναίσθησης αναφέρονται στην ικανότητα ενός ατόμου να βιώνει και να μοιράζεται τα συναισθήματα των γύρω του. Παλεύουν όταν βρίσκονται σε μέρη με πολύ κόσμο καθώς μπορεί να γίνει πολύ αφόρητο όταν δεν μπορούν να “το κλείσουν”. Αυτοί οι άνθρωποι συχνά θα παραμερίσουν τα δικά τους προβλήματα ώστε να συγκεντρωθούν στα προβλήματα των άλλων, το οποίο μπορεί να είναι ένα σημάδι πως είναι μετενσαρκωμένοι αφού συγκεντρώνονται περισσότερο στην θεραπεία του κόσμου παρά στην δικιά τους. 

Έχετε συνεχώς τα ίδια όνειρα μιας άλλης ζωής 

Έχετε παρατηρήσει πως επαναλαμβάνεται το ίδιο όνειρο, που πάντα παρουσιάζει συγκεκριμένα την ίδια εμπειρία με την παραμικρή λεπτομέρεια; Βρίσκετε πως οι άνθρωποι και τα μέρη στο όνειρο σας είναι οικεία ή πως συχνά έχουν σχέση με μια παρόμοια χρονική περίοδο; Ίσως να συμβαίνει επειδή στην πραγματικότητα δεν είναι όνειρα αλλά αναμνήσεις που η ψυχή σας ανακαλεί από μια προηγούμενη ζωή. 

Βιώνετε συχνά το déjà vu. 

Ενώ το déjà vu είναι ένα πολύ συχνό φαινόμενο, αυτό που σας συμβαίνει δεν είναι περιστασιακά μικρά χρονικά διαστήματα ή ένα αλλόκοτο συναίσθημα στο οποίο νιώθετε ‘κομμένοι’. Αντιθέτως, αυτό που σας συμβαίνει είναι μια καθαρή εμπειρία déjà vu, στην οποία ξέρετε πως έχετε ξαναζήσει κάπου ή έχετε ξαναγνωρίσει κάποιον καθώς η ψυχή σας ανακαλεί αναμνήσεις από προηγούμενες ζωές. Ίσως επισκεφθείτε μια πόλη που δεν σας είναι οικεία και να βρείτε πως ξέρετε ακριβώς πως είναι τα πράγματα εκεί ή να γνωρίσετε κάποιον καινούργιο και να βρείτε πως ξέρετε λεπτομέρειες για το παρελθόν του χωρίς να μπορείτε να το εξηγήσετε. 

Έχετε φόβους που δεν μπορείτε να εξηγήσετε 

Κάποιοι άνθρωποι βιώνουν φόβους οι οποίοι είναι εντελώς παράξενοι ή παράλογοι. Πιστεύεται πως αυτοί οι φόβοι, ενώ είναι ανεξήγητοι σε αυτή τη ζωή, ίσως είναι στελέχη από τις εμπειρίες σας στην προηγούμενη ζωή. Για παράδειγμα, αν είχατε σκοτωθεί από δάγκωμα φιδιού, αυτό ίσως εκδηλωθεί στην τωρινή σας ζωή ως φόβος προς τα φίδια. Αν παρατηρήσετε πως φοβάστε το νερό, μπορεί να οφείλεται στο ότι είχατε πνιγεί στην προηγούμενη ζωή σας. 

Βιώνετε την πρόγνωση και την αναδρομική αναγνώριση 

Η πρόγνωση, πιο γνωστή ως ματιά στο μέλλον, είναι η ικανότητα να έχετε πληροφορίες για γεγονότα που δεν έχουν συμβεί ακόμα αλλά θα γίνουν κάποια στιγμή στο μέλλον. Αυτή η πληροφορία μπορεί να σας έρθει με διάφορους τρόπους μέσω οραμάτων, ονείρων και συναισθημάτων. Η αναδρομική αναγνώριση είναι ακριβώς το αντίθετο, η γνώση λεπτομερειών από το παρελθόν οι οποίες δεν είναι διαθέσιμες. Ενώ είναι δύσκολο να αποδειχθούν, αυτά τα δύο είναι σημάδια πως η ψυχή σας είναι γεμάτη από διορατική ενέργεια, που βρίσκεται μόνο στις ώριμες ψυχές. 

Έχετε απίστευτα δυνατή διαίσθηση 

Πιστεύεται πως η δυνατή διαίσθηση είναι το αποτέλεσμα μιας ώριμης ψυχής που σας επιτρέπει να έχετε μια γνώση πέρα της παγκόσμιας η οποία δε θα ήταν προσιτή αλλιώς. Κάποιες φορές αυτή η γνώση έρχεται σε κομμάτια πληροφοριών ως αποτέλεσμα εμπειριών που είχατε σε προηγούμενη ζωή, ενώ άλλες φορές είναι η αντανάκλαση της ωριμότητας της ψυχής σας η οποία είναι βαθιά συνδεδεμένη με την παγκόσμια αλήθεια. 

Βρίσκετε τον εαυτό σας κολλημένο με συγκεκριμένες χρονικές περιόδους 

Μπορεί να βρείτε τον εαυτό σας κολλημένο με μια συγκεκριμένη χρονική περίοδο, να νιώθετε μια σύνδεση με αυτή την εποχή. Για παράδειγμα, σας αρέσει η μουσική και το στυλ της δεκαετίας του 1920; Βρίσκετε τον εαυτό σας να έλκεται από τις απόψεις αυτής της εποχής ως εμπνευσμένες επιλογές που κάνετε σήμερα; Νιώθετε σαν να καλείστε από μια καριέρα η οποία θα ήταν πολύ δημοφιλής κατά τη διάρκεια αυτής της εποχής; Αυτό είναι ίσως ένα σημάδι πως έχετε ζήσει σε αυτή την εποχή και πως ήταν μια χαρούμενη περίοδος για την ψυχή σας.Στ. Πλουμιστός
Σύμβουλος ζωής & Προσωπικής ανάπτυξης - Διαισθητικός & Ενεργειακός Θεραπευτής

Πραγματοποιεί προσωπικές διαισθητικές συνεδρίες - θεραπευτικές συνεδρίες νέας εγγραφής προσωπικών πεποιθήσεων - συνεδρίες διαχείρισης της ζωής & Προσωπικής ανάπτυξης - μίνι group συμβουλευτικής εσωτερικής αφύπνισης και δωρεάν αφυπνιστικές ομιλίες αυτογνωσίας ανα την Ελλάδα για φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Για πληροφορίες που αφορούν τα σεμινάρια - μίνι group Συμβουλευτικής Αφύπνισης και Προσωπικής Ανάπτυξης δείτε ΕΔΩ

Για συνεδρίες Διαισθητικής Πρόβλεψης - Συμβουλευτική Ζωής και Προσωπικής Ανάπτυξης, η θεραπευτική συνεδρία -(θεραπευτικές ικανότητες του μυαλού - Healing skills of the mind) περισσότερες πληροφορίες ΕΔΩ
Που πάει μετά τον θάνατο η ψυχή; - Ιδού τα σημάδια που δείχνουν αν είστε μια παλιά ψυχή... Reviewed by PLOUMISTOS. COM on 2:14 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Ploumistos.com © 2017 - 2018
Powered By Fekas Brothers , Designed by Dimitris Fekas
All rights Reserved to Stavros Ploumistos

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

PLOUMISTOS. Από το Blogger.