_____________________________________________________________________________________________________________________ =====================================================================================================================

Τελευταίες Ειδήσεις

recent
.

Αβάσιμος και άδικος αποκλεισμός του Σκοπευτικού Ομίλου του Κ.Σ. Βόλου

⍆Αναφορά κατέθεσε ο βουλευτής Μαγνησίας Ν.Δ. Χρήστος Μπουκώρος... προς την Υπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού, σχετικά με τη μη αναγνώριση του «Σκοπευτικού Ομίλου Κυνηγετικού Συλλόγου Βόλου» ως αθλητικού σωματείου.

Συγκεκριμένα το Τμήμα Αθλητικών Φορέων του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού δεν αναγνωρίζει το «Σκοπευτικό Όμιλο Κυνηγετικού Συλλόγου Βόλου» ως αθλητικό σωματείο, επειδή η επωνυμία του περιέχει τη λέξη «κυνηγετικός».

Το υπουργείο παραβλέπει το γεγονός ότι ο Σκοπευτικός Όμιλος ιδρύθηκε από μέλη του Κυνηγετικού Συλλόγου Βόλου. Εξάλλου, η επωνυμία του απλώς προσδιορίζει την προέλευση των μελών του, γεγονός που δεν αποκλείει τη διαπίστωση ότι πρόκειται για αθλητικό σωματείο με αθλητική δραστηριότητα.

Ο βουλευτής επισημαίνει ότι παραγνωρίζεται το γεγονός, ότι ο Κυνηγετικός Σύλλογος Βόλου δημιούργησε στην περιοχή της Νέας Αγχιάλου ένα σύγχρονο σκοπευτήριο, χωρίς να επιβαρύνει καθόλου τον κρατικό προϋπολογισμό. Η αντικυνηγετική εμμονή της πολιτείας οδηγεί στον αδικαιολόγητο και αβάσιμο αποκλεισμό του Σκοπευτικού Ομίλου του Κ.Σ. Βόλου, αδιαφορώντας για την έντονη αθλητική δραστηριότητά του.

Τέλος, ο Χρήστος Μπουκώρος ζητά να επανεξεταστεί άμεσα το ζήτημα της αναγνώρισης του Σκοπευτικού Ομίλου του Κ.Σ. Βόλου ως αθλητικού σωματείου, από το αρμόδιο υπουργείο, προκειμένου να αρθεί ο αδικαιολόγητος αποκλεισμός του και να αναγνωριστεί η σημαντική προσφορά του στον τοπικό αθλητισμό.
Αβάσιμος και άδικος αποκλεισμός του Σκοπευτικού Ομίλου του Κ.Σ. Βόλου Reviewed by PLOUMISTOS. COM on 7:57 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Ploumistos.com © 2017 - 2018
Powered By Fekas Brothers , Designed by Dimitris Fekas
All rights Reserved to Stavros Ploumistos

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

PLOUMISTOS. Από το Blogger.