================================================================================================================ ================================================================================================================

Τελευταίες Ειδήσεις

recent
.

Της τρελής με τον Αμερικανό μετεωρολόγο που αερίζεται κατά τη διάρκεια ζωντανής μετάδοσης

⍆Viral έγινε μέσα σε λίγες ώρες ένα κλιπ που δείχνει Αμερικανό μετεωρολόγο να αερίζεται...
κατά τη διάρκεια ζωντανής μετάδοσης, παίρνοντας μάλιστα προηγουμένως μια αρκετά χαρακτηριστική πόζα.

Ο Chris Dunn από το κανάλι WPMI της Αλαμπάμα ενημέρωνε τους τηλεθεατές για τις θερμοκρασίες στην περιοχή όταν ξαφνικά έκανε μία πάυση στη μέση της πρότασή του και, χωρίς καμία ιδιαίτερη προσπάθεια να συγκαλύψει την πράξη του, την αμόλησε.

«Τον ίδιο καιρό θα έχουμε και την Κυριακή μέχρι τις 17.00. Μας περιμένει λοιπόν ένα αρκετά ήσυχο σαββατοκύριακο...» ακούγεται να λέει ο Dunn στο δελτίο καιρού, ωστόσο αυτό που ακολουθεί δεν είναι... απόλυτη ησυχία.

Ο χαρακτηριστικός ήχος των αερίων, η σκυφτή στάση και το χαμόγελο ανακούφισής του μετά την πράξη δεν άφησαν αμφιβολία για το τι είχε συμβεί. Ωστόσο, υπήρξαν κάποιοι πιο καχύποπτοι χρήστες του διαδικτύου που κατηγόρησαν το άτομα που πόσταρε το βίντεο ότι πρόσθεσε ο ίδιος τον «ενοχοποιητικό ήχο», εκμεταλλευόμενος την παράξενη πόζα του μετεωρολόγου για να τον εκθέσει.

«Είναι 100% fake. Απλώς έσκυψε έτσι ώστε να φαίνεται το Ντέστιν στον χάρτη», έγραψε ένας υποστηρικτής του Dunn, ωστόσο η αλήθεια είναι κάτι που γνωρίζει μόνο ο - διάσημος πλέον - μετεωρολόγος.Της τρελής με τον Αμερικανό μετεωρολόγο που αερίζεται κατά τη διάρκεια ζωντανής μετάδοσης Reviewed by PLOUMISTOS on 11:44 π.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Ploumistos.com © 2017 - 2018
Powered By Fekas Brothers , Designed by Dimitris Fekas
All rights Reserved to Stavros Ploumistos

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

PLOUMISTOS. Από το Blogger.