================================================================================================================
================================================================================================================

Τελευταίες Ειδήσεις

recent
.

Τρίκαλα: Πλήθος κόσμου στην παρουσίαση του βιβλίου της Μίκας Μαυρογιάννη «Έρωτας στη Νεροσπηλιά»

⍆Η παρουσίαση του βιβλίου της Μίκας Μαυρογιάννη «Έρωτας στη Νεροσπηλιά» έκλεισε...
ένα μεγάλο ταξίδι ανα την Ελλάδα, με την τελευταία στάση που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου 2017 στον υπέροχο χώρο ‘‘Μουσείο Τσιτσάνη’’ στα Τρίκαλα.

Στο βιβλίο ‘‘Ερωτας στη Νεροσπηλιά’’, φωτογραφίζονται και καταγράφονται στιγμές από τις δικές μας ζωές. Περιλαμβάνονται προσωπικές σκέψεις και περιγραφές στιγμών που η συγγραφέας τις έχει βιώσει κι έχει την τόλμη να τις μοιράζεται με τους αναγνώστες της. Ανάμεσα στις σελίδες του βιβλίου ανακαλύπτουμε τους εαυτούς μας και σε κάποιες σελίδες του, ταυτιζόμαστε απόλυτα μαζί της.

Η Μίκα Μαυρογιάννη, επιχειρεί να ξυπνήσει αλήθειες ανεκτίμητες, που δεν κοστίζουν και συχνά τις προσπερνάμε τρέχοντας για προσωπικές μας οφειλές. Αποσκοπεί στο να επιστρέψει πίσω στη ζωή δυνατότερο τον αναγνώστη, αλλά και με ειλικρινέστερη και πιο ουσιαστική οπτική για πολλά πράγματα.


Όσο για την ίδια, όταν αποφάσισε να εκδώσει το βιβλίο: "Έρωτας στη Νεροσπηλιά" σε τριλογία, που η αλήθεια είναι πως χωρίς την Όθρυ μας -το μαγευτικό βουνό των Τιτάνων- το βιβλίο δεν θα υπήρχε, υιοθέτησε την πρόταση του συμβούλου Ανάπτυξης Στ. Πλουμιστού και συμφώνησε να προσφέρει μέρος των εσόδων της σε Σωματεία & Συλλόγους που στηρίζουν με την στάση τους αυτό που πρεσβεύουν.


Η ίδια η συγγραφέας σημειώνει για την παρουσίαση του βιβλίου στα Τρίκαλα.
Θα ήθελα να δώσω τις θερμές ευχαριστίες μου, προς όλους όσους συνέβαλαν στην επιτυχία της παρουσίασης του βιβλίου μου «Έρωτας στη Νεροσπηλιά» στα Τρίκαλα και πιο συγκεκριμένα: την Global Attract & τον Δημοσιογράφο κ. Σταύρο Πλουμιστό για την επιμέλεια και το συντονισμό, τις ‘‘Εκδόσεις Όστρια’’, την κ. Έφη Λεβέντη, Αντιδήμαρχο Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού & Νεολαίας του Δήμου Τρικκαίων, την κ. Ντίτα Μπονώτη Πρόεδρο του Φιλανθρωπικού Συλλόγου, ‘‘Οι Φίλες της Αγάπης’ (όπου μέρος των εσόδων του βιβλίου μου εδόθησαν για τον σκοπό του σωματείου), την κ. Στέφη Κωστοπούλου και την κ. Μαρίνα Μπαλτά ραδιοφωνική παραγωγό όπου συνέβαλε τα μέγιστα με την συμμετοχή της.

Επίσης, θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους πολίτες της πόλης των Τρικάλων, που ανταποκρίθηκαν ένθερμα στην πρόσκλησή και με τίμησαν με την παρουσία τους, καθώς επίσης με την αγορά του βιβλίου ενίσχυσαν τον φιλανθρωπικό έργο του σωματείου "Φίλες της Αγαπης/Το βίντεο της εκδήλωσης θα αναρτηθεί στο κανάλι ploumistos videos 

Τρίκαλα: Πλήθος κόσμου στην παρουσίαση του βιβλίου της Μίκας Μαυρογιάννη «Έρωτας στη Νεροσπηλιά» Reviewed by PLOUMISTOS. COM on 6:17 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Ploumistos.com © 2017 - 2018
Powered By Fekas Brothers , Designed by Dimitris Fekas
All rights Reserved to Stavros Ploumistos

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

PLOUMISTOS. Από το Blogger.