================================================================================================================ ================================================================================================================

Τελευταίες Ειδήσεις

recent
.

Πουλάει την παρθενιά της για 1.600 ευρώ, λέει ότι είναι για καλό σκοπό

⍆Με την αγγελία «Παρθενιά προς πώληση», η 18χρονη Ουκρανή Yulia χαρίζει σε έναν τυχερό... την παρθενιά της έναντι του ποσού των 1.600 ευρώ, τονίζοντας ότι τα χρήματα είναι για καλό σκοπό, χωρίς όμως, να δίνει περισσότερες λεπτομέρειες.

Η Yulia δήλωσε, σχετικά με την συγκεκριμένη αγγελία, σε τοπική εφημερίδα της πόλης Μελιτοπόλ, στη νοτιοανατολική Ουκρανία ότι «αργά ή γρήγορα αυτό θα συμβεί. Οπότε είναι καλύτερο να το κάνω έτσι παρά μεθυσμένη σε ένα πάρτι».

«Αξιαγάπητο κορίτσι, ηλικίας 18 ετών, φοιτήτρια, θα δώσει την παρθενιά της σε έναν σοβαρό άνδρα ο οποίος θα βοηθήσει με 50.000 χρίβνια (περίπου 1.600 ευρώ). Η συνάντηση θα γίνει στην Μελιτοπόλ σε σημείο που θα διαλέξω εγώ», αναφέρεται στην αγγελία, με την 18χρονη να είναι διατεθειμένη να πάει στο νοσοκομείο, που θα επιλέξει ο «τυχερός» για να αποδείξει ότι είναι παρθένα.

Σύμφωνα με το σχέδιό της, ένας φίλος της θα παραλάβει τα χρήματα και αν μια ώρα μετά η 18χρονη δεν τον έχει ειδοποιήσει ότι είναι καλά, τότε αυτός θα καλέσει την αστυνομία.

Το διάβασα στο newsbomb.gr
Πουλάει την παρθενιά της για 1.600 ευρώ, λέει ότι είναι για καλό σκοπό Reviewed by PLOUMISTOS. COM on 12:06 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Ploumistos.com © 2017 - 2018
Powered By Fekas Brothers , Designed by Dimitris Fekas
All rights Reserved to Stavros Ploumistos

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

PLOUMISTOS. Από το Blogger.