================================================================================================================ ================================================================================================================

Τελευταίες Ειδήσεις

recent
.

Η 15η Λαμπαδηδρομία Εθελοντικής Αιμοδοσίας την Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου 2017 στην πόλη του Βόλου

⍆Ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών «Η Αλληλεγγύη» και ο Δήμος Βόλου...
με την υποστήριξη της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών, διοργανώνουν τη συμμετοχή της πόλης του Βόλου στην 15η Πανελλήνια Λαμπαδηδρομία Συλλόγων και Φορέων Εθελοντών Αιμοδοτών Π.Ο.Σ.Ε.Α..

Ο Βόλος υποδέχεται στις 22 Σεπτεμβρίου 2017 τη φλόγα της ανθρωπιάς, τη φλόγα της προσφοράς στο συνάνθρωπο, της φλόγα της αλληλεγγύης. Πρόκειται για την προσπάθεια των εθελοντών αιμοδοτών, οι οποίοι μέσα από το φως της φλόγας θέλουν να μεταδώσουν σε όλους, μικρούς και μεγάλους το σημαντικό μήνυμα της εθελοντικής προσφοράς αίματος από άνθρωπο σε άνθρωπο. Είναι μία πορεία που σκοπό έχει να ανάψει στις καρδιές όλων των ανθρώπων την ελπίδα της αλληλεγγύης και της προσφοράς για την κάλυψη της ανθρώπινης ανάγκης.

Η φλόγα θα φτάσει στο Βόλο το απόγευμα της 22ας Σεπτεμβρίου 2017, θα παραληφθεί στην είσοδο της πόλης επί της οδού Λαρίσης από τους εθελοντές αιμοδότες του συλλόγου, θα μεταφερθεί και θα ανάψει στις 7.00μ.μ. στο βωμό επί της οδού Λαμπράκη στην Πλατεία Ρήγα Φεραίου και από εκεί οι λαμπαδηδρόμοι, στις 7.05 μ.μ. θα τη μεταφέρουν παραλιακά έως το Νοσοκομείο της πόλης και στη συνέχεια στο θεατράκι του Πάρκου του Αναύρου, όπου θα απευθυνθούν χαιρετισμοί και θα ακολουθήσει μουσική εκδήλωση με ελληνική μουσική.

Η διαδικασία της λαμπαδηδρομίας οργανώνεται από τα στελέχη της Διεύθυνσης Αθλητισμού του ΔΟΕΠΑΠ ΔΗΠΕΘΕ Δήμου Βόλου και από το Σύλλογο Δρομέων Υγείας Βόλου και δηλώσεις συμμετοχής γίνονται σε επικοινωνία με τον κ. Κ. Κυριαζή τηλ. 24210 71770. Οι λαμπαδηδρόμοι θα παραλαμβάνουν δωρεάν τα μπλουζάκια τους προ της έναρξης της λαμπαδηδρομίας (από τις 6.30μ.μ.) από το σημείο του βωμού στην Πλατεία Ρήγα Φεραίου (επί της Γ. Λαμπράκη με Παπαδιαμάντη).
Η 15η Λαμπαδηδρομία Εθελοντικής Αιμοδοσίας την Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου 2017 στην πόλη του Βόλου Reviewed by PLOUMISTOS on 1:05 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Ploumistos.com © 2017 - 2018
Powered By Fekas Brothers , Designed by Dimitris Fekas
All rights Reserved to Stavros Ploumistos

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

PLOUMISTOS. Από το Blogger.