ΣΟΚ - ΒΙΑΖΟΥΝ την φύση τους... Μετατρέπουν τις θηλυκές αλεπούδες σε τέρατα για να παραχθεί περισσότερη γούνα!

ΣΟΚ - ΒΙΑΖΟΥΝ την φύση τους... Μετατρέπουν τις θηλυκές αλεπούδες σε τέρατα για να παραχθεί περισσότερη γούνα!

⍆Μια συγκλονιστική έρευνα αποκάλυψε ότι «αλεπούδες τέρατα» εκτρέφονται...
σε ειδικά αγροκτήματα ζώων για γούνες, στη Φινλανδία, σε αδιανόητες συνθήκες.

Πλάνα από πέντε αγροκτήματα γούνας στην Οστροβότνια, στη δυτική Φινλανδία, δείχνουν αλεπούδες με τεράστια γούνα και μεγάλα στρώματα λίπους, διπλωμένα πάνω στο σώμα τους, που σχεδόν καλύπτουν τα μάτια τους, με στόχο να αυξήσουν την ποσότητα γούνας στο σώμα τους.



Τα ζώα μπορούν να ζυγίζουν μέχρι και πέντε φορές το κανονικό τους βάρος και να γίνουν τόσο φουσκωμένα, ώστε η μετακίνησή τους να μπορεί να γίνει μόνο μέσα στα κλουβιά τους.

Οι ακτιβιστές της ομάδας Oikeutta eläimille (Δικαιοσύνη για τα ζώα) δήλωσαν ότι στην άγρια φύση, ​​οι θηλυκές αλεπούδες ζυγίζουν περίπου 3,5 κιλά, ενώ μια αλεπού, σαν αυτές που φωτογράφισαν στο αγρόκτημα, ζύγιζε περισσότερα από 19 κιλά!



Η έρευνα της ομάδας διαπίστωσε τα καταστροφικά αποτελέσματα της υπερτροφίας με γενετική επιλογή. Οι αλεπούδες τρέφονται επίσης με δίαιτα με πολύ υψηλή περιεκτικότητα σε λιπαρά για να μεγαλώσουν όσο το δυνατόν περισσότερο.

Οι σοκαριστικές εικόνες έδειξαν αλεπούδες που πασχίζουν να μετακινηθούν, ενώ υπερβολικά παχιά ρολά γούνας και λίπους, καλύπτουν τα βλέφαρά τους, καθιστώντας τα σχεδόν αγνώριστα ως αλεπούδες.



Η οργάνωση Oikeutta eläimille δήλωσε ότι είναι παράνομο στη Φινλανδία να εκτρέφονται ζώα με τρόπο που να υποφέρουν.

Συνήθως χρειάζονται περίπου 10 έως 20 «φυσιολογικές» αλεπούδες για να δημιουργήσουν ένα παλτό, αλλά τα ζώα χρησιμοποιούνται επίσης για να φτιαχτούν καπέλα, σακάκια και διακοσμητικά για κουκούλες.



Η Claire Bass, εκτελεστική διευθύντρια μίας από τις μεγαλύτερες οργανώσεις ενάντια στις γούνες, τη Humane Society International του Ηνωμένου Βασιλείου, καταδίκασε τη γενετική επιλογή της βιομηχανίας γούνας: «Μόλις σκεφτήκαμε ότι η βιομηχανία γούνας δεν θα μπορούσε να γίνει πιο ανήθικη, χτυπά ένα νέο συγκλονιστικό χαμηλό με αλεπούδες που έχουν εκτραφεί σε τέτοια μεγέθη, ώστε αυτά τα φτωχά όμορφα πλάσματα, δύσκολα μπορούν να κινηθούν ή σε μερικές περιπτώσεις ακόμη και να δουν. Είναι απόδειξη, εάν χρειάζονται περαιτέρω αποδείξεις, ότι η βιομηχανία γούνας αποσκοπεί μόνο στο κέρδος και δεν ενδιαφέρεται για την καλή διαβίωση των ζώων. Οι καταναλωτές θα κλονιστούν εύλογα και θα ενοχληθούν από αυτές τις αποτρόπαιες εικόνες, που υπογραμμίζουν για άλλη μια φορά την ανάγκη να γυρίσουμε την πλάτη μας στη γούνα για πάντα».



Σύμφωνα με τις εμπορικές στατιστικές του Ηνωμένου Βασιλείου, τα τελευταία πέντε χρόνια περισσότερα από 2,5 εκατομμύρια λίρες σε είδη γούνας, εισήχθησαν στο Ηνωμένο Βασίλειο από τη Φινλανδία.

Ο Kristo Muurimaa από την Oikeutta eläimille δήλωσε: «Οι συνθήκες στις οποίες βρίσκονται αυτά τα ζώα είναι αποτέλεσμα απληστίας για κέρδη. Περισσότερο δέρμα σημαίνει περισσότερα χρήματα για τον αγρότη γούνας. Τα ζώα πληρώνουν την τιμή με πόνο».

Η Oikeutta eläimille δήλωσε ότι τα δέρματα από τις «αλεπούδες τέρατα», σύμφωνα με την έρευνα τους, πωλούνται με το εμπορικό σήμα Saga Furs και κατέληξαν σε ρούχα που κατασκευάζονται από πολυάριθμες πολυτελείς κατοικίες μόδας. Στις δημοπρασίες γούνας, τα κουφάρια χωρίζονται σε ομάδες μεγέθους. Στη δημοπρασία του Ιουνίου, στις γούνες Saga, η μεγαλύτερη ομάδα μεγέθους ('60') πωλήθηκε για ένα μέσο ποσό των 86 ευρώ, και το μέγεθος 40 πωλήθηκε για 56 ευρώ.



Πωλούνται σε μεγάλες μπουτίκ, κολοσσών μόδας όπως οι Louise Vuitton, Gucci και Michael Kors.

Ένας εκπρόσωπος για το Respect For Animals δήλωσε στη Mail: «Το βίντεο καταγράφει γραφικά την έντονη αδιαφορία του εμπορίου γουναρικών με τα δεινά των ζώων στα εργοστάσια παραγωγής γουναρικών. Οι παχύσαρκες αλεπούδες υποφέρουν τρομερά: η παχυσαρκία στις αλεπούδες που εκτρέφονται, συνδέεται με υψηλά επίπεδα λυγισμένων ποδιών, δυσκολία μετακίνησης και διάρροια. Τα ζώα που εκτρέφονται κατ 'αυτόν τον τρόπο έχουν μεγαλύτερη γούνα. Είναι τόσο απλό. Αυτές οι αλεπούδες είναι ουσιαστικά άγρια ​​ζώα, που επιθυμούν να περιπλανηθούν σε μια μεγάλη περιοχή, αλλά καταδικάζονται σε μια αγχωτική ζωή σε ένα μικροσκοπικό κλουβί προτού να υποστούν ηλεκτροπληξία.



Η Respect for animals έδωσε μια ολοκληρωμένη έκθεση το 2015, η οποία χρησιμοποίησε την καλύτερη επιστήμη για την καλή διαβίωση των ζώων, δείχνοντας ότι είναι αδύνατο να καλυφθούν οι ανάγκες καλής διαβίωσης των αλεπούδων και των μινκ στα εργοστάσια γουνοποιίας.

«Η Φινλανδία είναι μακράν ο μεγαλύτερος« παραγωγός» γούνας αλεπούς στην Ευρώπη και μόνο η Κίνα εκμεταλλεύεται περισσότερες αλεπούδες παγκοσμίως. Πάνω από 1,8 εκατομμύρια αλεπούδες σκοτώθηκαν για τη γούνα τους το 2014 στη Φινλανδία.



Το διάβασα στο protothema.gr
"ΟΝ LINE ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ"
Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

ΣΤ. ΠΛΟΥΜΙΣΤΟΣ: ΑΜΕΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΘΕΜΑ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Όνομα

ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ,585,ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,2214,ΑΠΟΨΕΙΣ,122,Άρθρα,835,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,222,ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ,1068,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ,259,ΑΦΥΠΝΙΣΗ,1231,ΒΙΝΤΕΟ,798,ΒΟΛΟΣ,133,ΓΥΝΑΙΚΑ-THILIKO,1870,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,324,Ειδηση-ολόγιο,9242,Ειδηση-ολόγιο ΕΛΛΑΔΑ,8165,ΕΚΤΑΚΤΑ,115,ΕΛΛΑΔΑ,2229,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΒΛΕΨΩΝ - ΧΡΗΣΜΩΝ,64,ΕΠΙΒΙΩΣΗ,49,ΕΡΕΥΝΕΣ,96,ΖΩΗ,241,ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ,157,Θεσσαλία,1324,ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ,133,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,1530,Κόσμος,10385,ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ,17,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ,64,ΝΕΑ ΤΑΞΗ,946,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1757,Πολιτική,6964,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,6348,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - ΧΡΗΣΜΟΙ,97,ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ,79,Στηρίζω,345,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,1350,Τοπικά,11682,ΤΡΕΙΣ σημαντικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Π.Ε. Μαγνησίας,1,ΥΓΕΙΑ - ΕΡΕΥΝΕΣ,3464,ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,111,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,131,ΧΟΡΗΓΙΕΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ,393,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,893,Eco-News,3015,GP - info,5,voice healing therapy,102,
ltr
item
Ploumistos.com: ΣΟΚ - ΒΙΑΖΟΥΝ την φύση τους... Μετατρέπουν τις θηλυκές αλεπούδες σε τέρατα για να παραχθεί περισσότερη γούνα!
ΣΟΚ - ΒΙΑΖΟΥΝ την φύση τους... Μετατρέπουν τις θηλυκές αλεπούδες σε τέρατα για να παραχθεί περισσότερη γούνα!
ΣΟΚ - ΒΙΑΖΟΥΝ την φύση τους... Μετατρέπουν τις θηλυκές αλεπούδες σε τέρατα για να παραχθεί περισσότερη γούνα!
http://www.protothema.gr/files/1/2017/08/30/438C437C00000578-4822946-The_foxes_look_almost_unrecognisable_as_they_were_fattened_up_fo-a-6_1503664499171.jpg
Ploumistos.com
https://www.ploumistos.com/2017/08/blog-post_789.html
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/2017/08/blog-post_789.html
false
8744407500552563135
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content