Πυροβόλησε στον αέρα κατά των τριών εφοριακών ιδιοκτήτης ζαχαροπλαστείου στην Αγριά Βόλου

Πυροβόλησε στον αέρα κατά των τριών εφοριακών ιδιοκτήτης ζαχαροπλαστείου στην Αγριά Βόλου

⍆Επεισοδιακή κατάληξη είχε ο έλεγχος ζαχαροπλαστείου στην Αγριά Βόλου το απόγευμα,... της Πέμπτης, καθώς ο ιδιοκτήτης της φώναξε «θα φέρω την χατζάρα» και αμέσως μετά πυροβόλησε στον αέρα κατά των τριών εφοριακών.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε και ο ΣΚΑΪ, από την αρχή του ελέγχου υπήρχαν αντιδράσεις από την πλευρά του ιδιοκτήτη.

Εδικότερα, όταν οι τρεις εφοριακοί από τη Θεσσαλονίκη, δύο άνδρες και μια γυναίκα, αφού ολοκλήρωσαν τον έλεγχο και βεβαίωσαν το χρηματικό πρόστιμο που αναλογούσε, ετοιμάστηκαν να αποχωρήσουν, ο ιδιοκτήτης φώναξε «θα φέρω την χατζάρα» και πυροβόλησε με καραμπίνα στον αέρα. Έντρομοι οι τρεις ελεγκτές της Υπηρεσίας Ερευνών Διασφάλισης Δημοσίων Εσόδων Θεσσαλονίκης κάλεσαν την αστυνομία που συνέλαβε τον επιχειρηματία.

Στη συνέχεια, εντυπωσιακά ήταν τα ευρήματα της αστυνομίας από τον έλεγχο που έγινε στο σπίτι του. Βρέθηκαν χατζάρες, σπαθιά και χειροβομβίδα κρότου λάμψης. Επίσης, μετά από έρευνα ανακάλυψαν 350.000 ευρώ στο πλυντήριο ρούχων, τα οποία κατασχέθηκαν με εντολή εισαγγελέα.

Άξιο λόγου είναι το γεγονός ότι το πρόστιμο ήταν μικρό, συγκεκριμένα 500 ευρώ και αφορούσε τη μη έκδοση αποδείξεων. Η παράβαση που διαπιστώθηκε, δεν οδηγούσε στην επιβολή λουκέτου στο κατάστημα.

Παπανάτσιου: Οι φορολογικοί έλεγχοι θα συνεχιστούν κανονικά

Μετά το πρωτοφανές περιστατικό η υφυπουργός Οικονομικών, Κατερίνα Παπανάτσιου διεμύνησε ότι οι έλεγχοι θα συνεχιστούν κανονικά, με τους ίδιους, εντατικούς ρυθμούς σε όλες της περιοχές της Ελλάδας και στόχο την καταπολέμηση και πάταξη της φοροδιαφυγής.

«Οι φορολογικές αρχές και οι εργαζόμενοί τους θα συνεχίσουν το έργο τους, όσο και αν κάποιοι επιμένουν σε τακτικές και αντιλήψεις του παρελθόντος, συνεχίζοντας να θεωρούν τη φοροδιαφυγή κανονικότητα.

Τα αποτελέσματα των φορολογικών ελέγχων της καλοκαιρινής περιόδου θα είναι η καλύτερη απάντηση σε όσους επιλέγουν να παρανομούν και σε όσους τους στηρίζουν και τους παροτρύνουν».

Διαβάστε ολόκληρη την ανακοίνωση

Αναφορικά με το νέο περιστατικό βίας και απειλών κατά εργαζομένων της Υπηρεσίας Ερευνών Διασφάλισης Εσόδων (ΥΕΔΕ) κατά τη διάρκεια ασκήσεως των καθηκόντων τους, χτες στην περιοχή του Βόλου, οι φορολογικοί έλεγχοι θα συνεχιστούν κανονικά, με τους ίδιους, εντατικούς ρυθμούς σε όλες της περιοχές της Ελλάδας και στόχο την καταπολέμηση και πάταξη της φοροδιαφυγής.

Οι φορολογικές αρχές και οι εργαζόμενοί τους θα συνεχίσουν το έργο τους, όσο και αν κάποιοι επιμένουν σε τακτικές και αντιλήψεις του παρελθόντος, συνεχίζοντας να θεωρούν τη φοροδιαφυγή κανονικότητα.

Τα αποτελέσματα των φορολογικών ελέγχων της καλοκαιρινής περιόδου θα είναι η καλύτερη απάντηση σε όσους επιλέγουν να παρανομούν και σε όσους τους στηρίζουν και τους παροτρύνουν.

Πιτσιλής: Δεν θα γίνουν ανεκτές πράξεις βιας

Από την πλευρά του ο επικεφαλής της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων Γιώργος Πιτσιλής δήλωσε το εξής: Οποιαδήποτε μορφή βίας δεν είναι ούτε κατ' ελάχιστο ανεκτή, πολύ περισσότερο οι ένοπλες απειλές, τις οποίες θεωρούμε αδιανόητες. Ευχαριστώ προσωπικά την ηγεσία της Αστυνομίας για την άμεση ανταπόκριση της. Είμαστε δίπλα και στηρίζουμε έμπρακτα όλους τους υπαλλήλους της Υπηρεσιών μας. Ταυτόχρονα, είμαστε σε συνεννόηση με την πολιτική ηγεσία για την αυστηροποίηση του νομικού πλαισίου, ώστε να προστατεύονται στο μέγιστο δυνατό βαθμό οι ελεγκτές της Αρχής από οποιοδήποτε φαινόμενο βίας ή απειλών.

Πρόεδρος Εφοριακών Θεσσαλονίκης: Έχουμε ριχθεί σαν πρόβατα επί σφαγή

Το πρωτοφανές περιστατικό σχολίασε στο protothema.gr ο κ. Μιχάλης Κούπκας, πρόεδρος του συλλόγου εφοριακών Θεσσαλονίκης - Κιλκίς- Χαλκιδικής: «Η πολιτική και υπηρεσιακή ηγεσία οφείλει ΑΜΕΣΑ να προστατέψει τους υπαλλήλους εκείνους που έχουν ριχθεί σαν πρόβατα επί σφαγή στο κυνήγι του οργανωμένου οικονομικού εγκλήματος και της φοροδιαφυγής. Καλές οι υποσχέσεις και οι προθέσεις, όταν υπάρχει όμως ένα όπλο που στρέφεται εναντίον μας δεν μπορούμε να μένουμε στα λόγια και τις υποσχέσεις. Χρειάζονται άμεσα μέτρα θωράκισης των οργάνων της Φορολογικής Διοίκησης για να μπορούμε ανεμπόδιστα να κάνουμε τη δουλειά μας».
"ΟΝ LINE ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ"
Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

ΣΤ. ΠΛΟΥΜΙΣΤΟΣ: ΑΜΕΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΘΕΜΑ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Όνομα

ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ,585,ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,2214,ΑΠΟΨΕΙΣ,122,Άρθρα,835,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,222,ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ,1068,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ,259,ΑΦΥΠΝΙΣΗ,1231,ΒΙΝΤΕΟ,798,ΒΟΛΟΣ,133,ΓΥΝΑΙΚΑ-THILIKO,1870,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,324,Ειδηση-ολόγιο,9242,Ειδηση-ολόγιο ΕΛΛΑΔΑ,8165,ΕΚΤΑΚΤΑ,115,ΕΛΛΑΔΑ,2229,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΒΛΕΨΩΝ - ΧΡΗΣΜΩΝ,64,ΕΠΙΒΙΩΣΗ,49,ΕΡΕΥΝΕΣ,96,ΖΩΗ,241,ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ,157,Θεσσαλία,1324,ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ,133,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,1530,Κόσμος,10385,ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ,17,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ,64,ΝΕΑ ΤΑΞΗ,946,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1757,Πολιτική,6964,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,6348,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - ΧΡΗΣΜΟΙ,97,ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ,79,Στηρίζω,345,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,1350,Τοπικά,11682,ΤΡΕΙΣ σημαντικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Π.Ε. Μαγνησίας,1,ΥΓΕΙΑ - ΕΡΕΥΝΕΣ,3464,ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,111,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,131,ΧΟΡΗΓΙΕΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ,393,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,893,Eco-News,3015,GP - info,5,voice healing therapy,102,
ltr
item
Ploumistos.com: Πυροβόλησε στον αέρα κατά των τριών εφοριακών ιδιοκτήτης ζαχαροπλαστείου στην Αγριά Βόλου
Πυροβόλησε στον αέρα κατά των τριών εφοριακών ιδιοκτήτης ζαχαροπλαστείου στην Αγριά Βόλου
Πυροβόλησε στον αέρα κατά των τριών εφοριακών ιδιοκτήτης ζαχαροπλαστείου στην Αγριά Βόλου
http://www.anatolh.com/wp-content/uploads/2015/12/%CE%97%CE%A1%CE%91%CE%9A%CE%9B%CE%95%CE%99%CE%9F-%CE%A0%CE%A5%CE%A1%CE%9F%CE%92%CE%9F%CE%9B%CE%99%CE%A3%CE%9C%CE%9F%CE%99-696x519.jpg
Ploumistos.com
https://www.ploumistos.com/2017/08/blog-post_648.html
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/2017/08/blog-post_648.html
false
8744407500552563135
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content