================================================================================================================ ================================================================================================================

Τελευταίες Ειδήσεις

recent
.

Έφηβος απέκτησε... γυναικείο στήθος λόγω της διατροφής του!

⍆Σε μερική μαστεκτομή υποβλήθηκε ένας 19χρονος από την Κίνα,... ο οποίος εξαιτίας μιας ορμονικής διαταραχής ανέπτυξε γυναικείο στήθος στην δεξιά πλευρά του σώματός τους.

Σύμφωνα με την Daily Mail, ο δεξιός μαστός του νέου άρχισε να αναπτύσσεται δυσανάλογα με τον άλλον στα 13 του χρόνια.

Εκείνος και οι γονείς του επισκέφθηκαν μαζί δεκάδες γιατρούς, ωστόσο κανένας δεν μπόρεσε να ανασχέσει την ανάπτυξη του στήθους του νεαρού, με αποτέλεσμα να φτάσει τελικά φέτος να χωρά σε σουτιέν μεγέθους Α.

Στις αρχές Ιουλίου, ένας χειρουργός του Κεντρικού Νοσοκομείου της Γουενζού υπέβαλε τον νεαρό σε υπερηχοτομογραφία, η οποία έδειξε ότι ένας καλοήθης όγκος είχε αναπτυχθεί στον δεξιό μαστικό αδένα του νέου. Αντίθετα, η αριστερή πλευρά ηταν τελείως καθαρή και δεν εμφάνιζε κανένα πρήξιμο.

Σύμφωνα με τον χειρουργό, τα κρούσματα εφηβικής γυναικομαστίας έχουν αυξηθεί κατακόρυφα τα τελευταία χρόνια, με το νοσοκομείο να δέχεται τουλάχιστον 100 ασθενείς κάθε χρόνο με το ίδιο πρόβλημα. Όσο για τα αίτια αυτής της έξαρσης, οι επιστήμονες τα εντοπίζουν στην διατροφή των σημερινών νέων, αφού το φαστ φουντ που καταναλώνουν καθημερινά περιέχουν χημικές ουσίες που διαταράσσουν τις ορμονικές ισορροπίες του σώματος.

Πριν την επέμβασηΜετά την επέμβαση


Το διάβασα στο protothema.gr
Έφηβος απέκτησε... γυναικείο στήθος λόγω της διατροφής του! Reviewed by PLOUMISTOS on 10:06 π.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Ploumistos.com © 2017 - 2018
Powered By Fekas Brothers , Designed by Dimitris Fekas
All rights Reserved to Stavros Ploumistos

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

PLOUMISTOS. Από το Blogger.