_____________________________________________________________________________________________________________________ =====================================================================================================================

Τελευταίες Ειδήσεις

recent
.

Βραβείο στο όνομα της Ζωής Λάσκαρη

⍆Στο έκτακτο συμβούλιο αποφάσεων της οργανωτικής επιτροπής... της 36ης απονομής θεατρικών Κορφιάτικων βραβείων 2016-2017, που πραγματοποιήθηκε με θέμα τη μετονομασία του κρυφού βραβείου, αποφασίστηκε το βραβείο να ονομάζεται πλέον «Ζωή Λάσκαρη», έπειτα από πρόταση του προέδρου του Ιδρυτού και Προέδρου της Ακαδημίας Ελληνικών Βραβείων Τέχνης κ.Δ.Μουζακίτη και της Υπεύθυνης του Γραφείου Τύπου της Ακαδημίας κ. Άννας Ματθαίου.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση: «Είναι γνωστό πως η μεγάλη μας ηθοποιός που έφυγε ξαφνικά από κοντά μας είχε τιμηθεί πέρυσι με το τιμητικό βραβείο «Νίκος Κούρκουλος» και το 1982 με το διαγωνιζόμενο βραβείο Α’ Γυναικείου ρόλου Κωμωδίας για την ερμηνεία της στο έργο «Η Ντόρις κ ο γυαλάκιας.

Το όνομα του νικητή/τριας ή του φορέα θα ανακοινωθεί το βράδυ της τελετής της απονομής των Κορφιάτικων Βραβείων στις 30 Οκτωβρίου 2017 στο θέατρο «Βέμπο» με ιδιαίτερη πρόσκληση στα μέλη της οικογένειας της Ζωής Λάσκαρη προκειμένου να απονείμει το βραβείο στον νικητή/τρια».
Βραβείο στο όνομα της Ζωής Λάσκαρη Reviewed by PLOUMISTOS. COM on 9:45 π.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Ploumistos.com © 2017 - 2018
Powered By Fekas Brothers , Designed by Dimitris Fekas
All rights Reserved to Stavros Ploumistos

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

PLOUMISTOS. Από το Blogger.