Πως μπορείς να πάρεις τον έλεγχο του νου σου και να τον κατευθύνεις εκεί που εσύ επιθυμείς

Πως μπορείς να πάρεις τον έλεγχο του νου σου και να τον κατευθύνεις εκεί που εσύ επιθυμείς

⍆Μία δύναμη που είναι μεγαλύτερη της φτώχειας, της έλλειψης εκπαίδευσης,...
από τους φόβους και τις προκαταλήψεις. Είναι η δύναμη του να πάρεις τον έλεγχο του ίδιου σου του νου.

Ο Napolleon Hill, μαθητευόμενος του δισεκατομυριούχου “αυτοκράτορα της βιομηχανίας”, Andrew Carnegie μας λέει στο βιβλίο του “Think and Grow Rich”: “Όταν πρωτοάκουσα τον κο. Andrew Carnegie να εξηγεί αυτόν τον φυσικό νόμο που κάνει δυνατό για εσάς, εμένα ή οποιονδήποτε άλλο να κατορθώσει την επίτευξη οποιουδήποτε στόχου που θέτει, έμεινα έκπληκτος”.

Ο Andrew Carnegie είπε:

“Θα σας πω για μία μεγάλη δύναμη που είναι υπό τον έλεγχό σας. Μία δύναμη που είναι μεγαλύτερη της φτώχειας, της έλλειψης εκπαίδευσης, από τους φόβους και τις προκαταλήψεις. Είναι η δύναμη του να πάρεις τον έλεγχο του ίδιου σου του νου, και να τον κατευθύνεις εκεί που εσύ επιθυμείς. Αυτή η βαθιά δύναμη, είναι η δύναμη του Δημιουργού και πρέπει να λάβουμε υπόψην αυτό ως το μεγαλύτερο δώρο του στον άνθρωπο, διότι είναι το μόνο πράγμα που ο άνθρωπος μπορεί να έχει τον απόλυτο έλεγχο και να το κατευθύνει. Όταν μιλάτε για τη φτώχεια σας ή για την έλλειψη εκπαίδευσής σας, κατευθύνετε τον νου σας στο να προσελκύσει αυτές τις ανεπιθύμητες καταστάσεις, επειδή είναι αλήθεια πως με οτιδήποτε ο νους σας τροφοδοτείται, ο νους σας το προσελκύει σε εσάς.”

Τώρα λοιπόν βλέπετε γιατί είναι σημαντικό να αναγνωρίσετε πως όλη η επιτυχία ξεκινάει με τον ακριβή καθορισμό του στόχου-σκοπού, με μία καθαρή εικόνα στο μυαλό σας του τι ακριβώς είναι αυτό που θέλετε από τη ζωή.

“Έπειτα ο Andrew Carneggie συνέχισε το λόγο του με μία μεγάλη συμπαντική αλήθεια, που άφησε ένα τεράστιο αποτύπωμα στο μυαλό μου και μου έδωσε νέα πνοή και αντίληψη για τη ζωή. Ο οποιοσδήποτε είπε ο κος Carnegie, έρχεται στη Γη με ένα ευλογημένο προνόμιο του να μπορεί να ελέγχει και να κατευθύνει το νου του οπουδήποτε επιλέγει. Αλλά, συνέχισε… όλοι φέρνουν μαζί τους στη γέννησή τους, το ισοδύναμο δύο σφραγισμένων φακέλων.

Ο ένας περιέχει τη λέξη “πλούτη“, αυτά που μπορείς να αποκτήσεις εάν ελέγξεις τον νου σου και τον κατευθύνεις εκεί που θα επιλέξεις, και, ο άλλος οι “ποινές” που πρέπει να πληρώσεις εάν το παραμελήσεις και δεν το κάνεις.

Στον πρώτο υπάρχει η λίστα με τις εξής ευλογίες: ειρήνη του νου, δυνατότητα του να κάνεις αυτό που αγαπάς, ελευθερία από φόβο και ανησυχία, θετική νοητική στάση, υλικά πλούτη της δικής σου επιλογής και ποσότητας.

Ο φάκελος με τις ποινές που θα πληρώσει αυτός που παραμελεί να έχει τον έλεγχο το νου του περιλαμβάνει: κακή υγεία, φόβος και ανησυχία, αναποφασιστικότητα και αμφιβολία, απογοήτευση και αποθάρρυνση σε όλη τη ζωή, φτώχεια και μία ατελείωτη ουρά από αρνητικές στάσεις όπως ζήλια, φθόνος, θυμός, απληστία, προκατάληψη, κλπ.”

Το διάβασα στο visualmeditation



Στ. ΠλουμιστόςΙδρυτής του Συμβουλευτικού κέντρου ΕΥ ΦΕΡΕΣΘΑΙ που συνεχίζει να προσφέρει τις υπηρεσίες του από το 2000 ως Σύμβουλος Αυτοβελτίωσης & Προσωπικής Εξέλιξης Aνθρώπων, ενώ παράλληλα είναι SPIRITUAL ENERGY HEALIΝGMAN έχοντας την δική του μεθοδολογία.

Πραγματοποιεί προσωπικές συνεδρίες Αυτοβελτίωσης, καθοδήγησης και διαισθητικής αρωγής,. Επίσης Διαλέξεις - Σεμινάρια, Workshop και δωρεάν Αφυπνιστικές ομιλίες ανα την Ελλάδα για φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Εάν βιώνετε δονήσεις αναζήτησης για να βρείτε το σκοπό σας, επικοινωνήστε μαζί μου και θα κανονίσουμε μια κλήση για να σας βοηθήσω να ανακαλύψετε τον μοναδικό σας σκοπό σε αυτόν τον κόσμο και πώς να ξεκινήσετε την ευθυγράμμιση με τους στόχους και τα όνειρα σας για να ζήσετε τη ζωή που θα θέλατε!

Για πληροφορίες : www.globalattract.gr
Άμεση επικοινωνία στο 6945 723 523
"ΟΝ LINE ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ"
Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

ΣΤ. ΠΛΟΥΜΙΣΤΟΣ: ΑΜΕΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΘΕΜΑ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Όνομα

ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ,586,ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,2214,ΑΠΟΨΕΙΣ,122,Άρθρα,835,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,222,ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ,1075,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ,260,ΑΦΥΠΝΙΣΗ,1242,ΒΙΝΤΕΟ,812,ΒΟΛΟΣ,133,ΓΥΝΑΙΚΑ-THILIKO,1870,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,326,Ειδηση-ολόγιο,9242,Ειδηση-ολόγιο ΕΛΛΑΔΑ,8165,ΕΚΤΑΚΤΑ,115,ΕΛΛΑΔΑ,2229,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΒΛΕΨΩΝ - ΧΡΗΣΜΩΝ,64,ΕΠΙΒΙΩΣΗ,49,ΕΡΕΥΝΕΣ,97,ΖΩΗ,241,ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ,159,Θεσσαλία,1324,ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ,133,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,1538,Κόσμος,10386,ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ,17,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ,64,ΝΕΑ ΤΑΞΗ,946,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1757,Πολιτική,6964,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,6351,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - ΧΡΗΣΜΟΙ,97,ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ,80,Στηρίζω,345,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,1351,Τοπικά,11682,ΤΡΕΙΣ σημαντικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Π.Ε. Μαγνησίας,1,ΥΓΕΙΑ - ΕΡΕΥΝΕΣ,3466,ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,112,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,131,ΧΟΡΗΓΙΕΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ,393,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,900,Eco-News,3015,GP - info,5,voice healing therapy,103,
ltr
item
Ploumistos.com: Πως μπορείς να πάρεις τον έλεγχο του νου σου και να τον κατευθύνεις εκεί που εσύ επιθυμείς
Πως μπορείς να πάρεις τον έλεγχο του νου σου και να τον κατευθύνεις εκεί που εσύ επιθυμείς
Πως μπορείς να πάρεις τον έλεγχο του νου σου και να τον κατευθύνεις εκεί που εσύ επιθυμείς
https://content.thriveglobal.com/wp-content/uploads/2018/07/Brain.jpg
https://i.ytimg.com/vi/tWfSxUrrttI/default.jpg
Ploumistos.com
https://www.ploumistos.com/2017/08/blog-post_205.html
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/2017/08/blog-post_205.html
false
8744407500552563135
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content