================================================================================================================ ================================================================================================================

Τελευταίες Ειδήσεις

recent
.

ΣΟΚ με τις ΝΕΕΣ επιβεβαιώσεις των προβλέψεων και του 48ου χρησμού, του Στ. Πλουμιστού

⍆Κλείνοντας σήμερα την τελευταία μέρα του Αυγούστου του 2017,...
η ομάδα μου έπειτα από την ξεκούραση των καλοκαιρινών διακοπών, διαπίστωσε τις επιβεβαιώσεις της πρόβλεψης που αναρτήθηκε στις 06/06/2017 με ώρα ανάρτησης 01:43 τα ξημερώματα με τίτλο: "Τι αποκαλύπτει ο νέος χρησμός και οι προβλέψεις;"

Θα σας θυμίζω ότι όσες περισσότερες επιβεβαιώσεις πραγματοποιούνται, είναι "σημάδια επιβεβαίωσης" της υψηλής συγχρονικότητας που έχω αναφέρει, για την επιτάχυνση των γεγονότων παγκοσμίως. Όλα έχουν να κάνουν με την ενεργειακή πύλη που έχω αναφέρει ότι άνοιξε και "πιέζει" το ανθρώπινο γένος να αφυπνιστεί.... (Δείτε ΕΔΩ)

Ολόκληρη η πρόβλεψη ανάφερε:

Χρησμός 48ος 
Μαύρος ο καπνός που ανεβαίνει, 
άσπρα τα ράσα τα φορούν αγριεμένοι. 
Πάνω σε έδαφος που έχει μέσα του κατάρα, 
μαντάτα έρχονται και δίνουν την λαχτάρα. 

(Επιβεβαιώθηκε καθώς γίνετε αναφορά στην καφίγια το άσπρο ρούχο που φοράνε οι άραβες, καθώς και στη γη του Κατ'αρ (κατάρα) κατηγορώντας το ότι υποστηρίζει την «τρομοκρατία». Δείτε την επιβεβαίωση ΕΔΩ)

Να δεις που όλα γίνονται για το πουγκί σου, 
να μείνεις ο έρμος δίχως την βολή σου. 
Μεγάλο ξεσήκωμα θα δεις να σου συμβαίνει, 
φωνάζουν και πάλι αγανακτισμένοι... 

(Επιβεβαιώθηκε καθώς ενάμιση μήνα μετά ανακοινώθηκαν έντεκα νέα μέτρα με τον προϋπολογισμό του 2018. Δείτε την επιβεβαίωση ΕΔΩ)

Εχθρός αλλόθρησκος φωνάζει σαν το σκύλο, 
θα είναι σαν θέατρο βγαλμένο από Αισχύλο. 
Θα χτυπήσουν το χέρι πάνω στο τραπέζι, 
και νέο δεδομένο ξαναπαίζει... 

(Επιβεβαιώθηκε καθώς η πΓΔΜ καλεί την Ελλάδα να αναγνωρίσει τη νέα πραγματικότητα στη χώρα. Δείτε την επιβεβαίωση ΕΔΩ)

Έντονα διαισθητικά... 
  1. Από τις 7 Ιουνίου δυναμώνει η συγχρονικότητα...  που σημαίνει ότι "τυχαία" γεγονότα μόνο τυχαία δεν είναι, ενώ η ένταση της επιθετικότητας είναι πλέον εμφανής... ακόμη και στους αρχηγούς κρατών. (Επιβεβαιώθηκε καθώς κλιμακώνει την ένταση η Βόρεια Κορέα - Αποκλείει συνομιλίες ο Τραμπ. Δείτε την επιβεβαίωση ΕΔΩ)
  2. Μην σας φανεί παράξενο αν μέσα στο κατακαλόκαιρο ακούσετε ότι άνοιξαν οι ουρανοί, η γενικότερα τα ακραία καιρικά φαινόμενα ... "το τραβήξουν" λίγο παραπάνω. (Δείτε την επιβεβαίωση ΕΔΩ)
  3. Μεγάλη συζήτηση θα ανοίξει για τους σιδηρόδρομους ξαφνικά.... Ατύχημα με τρένο, η βγαίνει από τους συρμούς, η γίνετε ένα γεγονός πάνω σε αυτό που πραγματικά μας δημιουργεί μεγάλη έκπληξη. (Δείτε την επιβεβαίωση ΕΔΩ ΕΔΩ)
  4. Φονικό συνταράσσει την ελληνική κοινωνία. Οι λεπτομέρειες θα καθηλώσουν... (Δείτε την επιβεβαίωση ΕΔΩ & ΕΔΩ)
  5. Νέο πολιτικό φιάσκο... Οι συζητήσεις παίρνουν και δίνουν και στο τραπέζι πέφτει νέα πρόταση που φέρνει εξελίξεις... (Δείτε την επιβεβαίωση ΕΔΩ)
  6. Άνθρωποι φωνάζουν φωτιά - φωτιά άλλα δεν ακούει κάνεις.. Ταραχή που "σβήνει" την φωτιά με.. κόστος !!  (Δείτε την επιβεβαίωση ΕΔΩ)
  7. Αλλάζουν κι άλλο τα δεδομένα στο τηλεοπτικό τοπίο...  (Δείτε την επιβεβαίωση ΕΔΩ)
  8. Κανάλι αλλάζει και επίσημα χέρια... ενώ στο Survivor λίγο πριν το τέλος... έρχεται στενάχωρη αποκάλυψη προς απογοήτευση του κοινού. (Δείτε την επιβεβαίωση ΕΔΩ & ΕΔΩ)
Διαβάστε περισσότερες επιβεβαιώσεις ΕΔΩ
ΣΟΚ με τις ΝΕΕΣ επιβεβαιώσεις των προβλέψεων και του 48ου χρησμού, του Στ. Πλουμιστού Reviewed by PLOUMISTOS on 9:22 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Ploumistos.com © 2017 - 2018
Powered By Fekas Brothers , Designed by Dimitris Fekas
All rights Reserved to Stavros Ploumistos

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

PLOUMISTOS. Από το Blogger.