_______________________________________________________________________________ http://picasion.com/

Τελευταίες Ειδήσεις

recent
.

Στ. Πλουμιστός: Αυτά είναι τα 20 σημάδια που δείχνουν ότι αναβαθμίζεστε ενεργειακά και αλλάξει κάτι στον τρόπο σκέψης σας

⍆Στην εκπομπή Through the Wormhole τον Ιούνιο του 2011, όπως αναφέρει ...
το mymind.gr, παρουσιάστηκε μια θεωρία από δύο παγκοσμίου φήμης επιστήμονες της κβαντικής φυσικής, οι οποίοι λένε ότι μπορούν να αποδείξουν την ύπαρξη της ψυχής.

Σύμφωνα με τα λεγόμενά τους η επιθανάτια εμπειρία συμβαίνει όταν οι κβαντικές ουσίες που αποτελούν την ψυχή εγκαταλείψουν το νευρικό σύστημα και εισάγονται στο σύμπαν γενικότερα.

Η ιδέα τους πηγάζει από την αντίληψη του εγκεφάλου που είναι σαν ένας βιολογικός υπολογιστής, «με 100 δισεκατομμύρια νευρώνες και τις συναπτικές συνδέσεις τους, που ενεργούν ως δίκτυα πληροφόρησης», οι οποίες μπορούν να παραμείνουν στο σύμπαν, ακόμη και μετά το θάνατο, εξηγώντας τις αντιλήψεις εκείνων που είχαν σχεδόν μία εμπειρία θανάτου.

Σύμφωνα με φιλοσοφικές θεωρίες σε συνδυασμό με τις τελευταίες έρευνες που έχουν να κάνουν με την κβαντική υπόσταση της Δημιουργίας καθώς και με μία γενναία δόση μεταφυσικής, η ψυχή λοιπόν δύναται να υποστεί κβαντικές αναβαθμίσεις!

Η συνείδηση του ανθρώπου μπορεί να αναβαθμιστεί κβαντικά. Να φωτιστεί αν θέλετε, να αλλάξει κάτι στον τρόπο σκέψης ή στην προσέγγιση της αντίληψης της πραγματικότητας.

Τα σημάδια που ακολουθούν δηλώνουν πως αν τα βιώσετε, τότε είναι πιθανό το είναι σας να αναβαθμίζεται κβαντικά και συνειδησιακά

1.Έχεις μια αίσθηση ότι είσαι εντελώς ανάλαφρος και νιώθεις έντονα κύματα αγάπης να σε κατακλύζουν από πάσα κατεύθυνση! Πολλές φορές μάλιστα νιώθεις μικρές λάμψεις φωτός όταν ανοιγοκλείνεις τα μάτια, η όταν κοιτάς ξαφνικά αριστερά η δεξιά.

2.Βλέπεις όνειρα αλλά καταλαβαίνεις πως εκείνη τη στιγμή ονειρεύεσαι και πολλές φορές είναι σαν να παρεμβαίνεις, συνήθως όταν νιώθεις ότι πετάς η όταν κάτι σε σπρώχνει να πέσεις.

3.Αποκτάς μία βαθύτερη αντίληψη της σύνδεσης που υπάρχει μεταξύ των πολιτικών, της στρατιωτικής και της φαρμακευτικής βιομηχανίας στον κόσμο. Σαν να αναγνωρίζεις τι συμβαίνει πέραν από το προφανές...

4.Είσαι ευαίσθητος με τις ενέργειες γύρω σου και τις αντιλαμβάνεσαι ευκολότερα! Ειδικά με τα ενεργειακά βαμπίρ, δηλαδή με τους ανθρώπους που παίρνουν την ενέργεια σου, η προσπαθούν να σου αλλοιώσουν την θετική σου αύρα...

5.Η αναπνοή σου έχει γίνει αισθητά πιο βαθιά και πιο ήρεμη, η κάνεις την σιωπή του ενός λεπτού μέσα από την οποία ανασυγκροτείσε .

6.Εμφανίζονται επαναλαμβανόμενα οι ίδιοι και οι ίδιοι αριθμοί. όπως πχ το 11:11 στο ρολόι σου.

7.Έντονο de ja vu και αναδρομή σε ζωηρές αναμνήσεις του παρελθόντος!

8.Έχεις την έντονη αίσθηση πως υπάρχει μια αποστολή για σένα σε αυτή τη ζωή!

9.Νιώθεις τα ενεργειακά κέντρα του σώματος να ενεργοποιούνται! Έτσι έχεις συμπτώματα όπως ξαφνικοί πονοκέφαλοι, χαμηλή πίεση, ελαφριά ναυτία, ερυθρότητα του δέρματος, πίεση στον αυχένα, η ακόμη και βάρος στα πέλματα των ποδιών σου.

10.Ελκύεις απρόσμενα διάφορους ανθρώπους στη ζωή σου σε μεγάλη συχνότητα. Τίποτα δεν είναι τυχαίο πλέον...!

11.Νιώθεις κάπως αποξενωμένος από πολλούς ανθρώπους οι οποίοι είναι σε άλλος ενεργειακό μήκος κύματος σε σχέση με το δικό σου. Αρχίζεις να φαίνεσαι στους άλλους κάπως σνομπ, η ότι τους αποφεύγεις...

12.Αρχίζεις και προσέχεις τις παρέες σου και τους ανθρώπους που διαλέγεις να περνάς τον χρόνο μαζί τους! Θέλεις περισσότερο ποιοτικό χρόνο πλέον... και αντιδράς στον "περιττό" ήχο, στις έντονες μουσικές , ή φωνές!

13.Νιώθεις πιο ευλύγιστος, ανάλαφρος και δυνατός από ποτέ. Το σώμα σου έχει γίνει πιο ευθυτενές. Αρχίζεις να προσεχείς την διατροφή σου... Διακατέχεστε από την επιθυμία να κόψεις βλαβερές συνήθειες.

14.Έχεις αποβάλει τα αρνητικά συναισθήματα και σκέψεις για τους συνανθρώπους σου. Αντίθετα έχεις γίνει πιο στοργικός προς τους άλλους και θέλεις να βοηθάς τους περισσότερους.

15.Ξέρεις τι είναι σωστό και τι όχι για σένα και το φιλτράρεις μέσα από το ένστικτο σου το οποίο δυναμώνει και σε οδηγεί...

16.Έχεις απλοποιήσει τη ζωή σου πάρα πολύ. Αντί για σύνθετη έχει γίνει πιο πρακτικά οργανωμένη και λειτουργική. Αρχίζει η ύλη να είναι δευτερευούσης σημασία για εσένα.

17.Ενδεχομένως να επαναλαμβάνεις λόγια στον εαυτό σου τα οποία σε βοηθούν να παραμείνεις σε αυτήν την πρωτόγνωρη αίσθηση που βιώνει η συνείδησή σου. Δημιουργείς δηλαδή νέες πεποιθήσεις που φτιάχνουν την νέα πραγματικότητα σου.

18.Νιώθεις πως όλα γίνονται έτσι όπως τα έχεις σκεφτεί. Σαν να παράγεις την πραγματικότητα σύμφωνα με τη δύναμη της σκέψης σου στην οποία τώρα έχεις απόλυτη πίστη.

19.Τα μαλλιά σου γίνονται πυκνότερα, το δέρμα σου πιο λαμπερό και νεανικό, γενικά ακούς πολύ για το πόσο έχεις ομορφύνει.

20.Έχεις τη βαθιά αίσθηση πως όλα είναι συνδεδεμένα μεταξύ τους έτσι και εσύ με όλα αυτά! Και αυτό σε κάνει να νιώθεις ασφαλής και σε επικοινωνία με της αιώνια ολική συνείδηση της Δημιουργίας.

Η σύνδεση της συνείδησης με την κβαντική θεωρία εξηγεί πράγματα όπως τις επιθανάτιες εμπειρίες, την αστρική προβολή, τις εξωσωματικές εμπειρίες, ακόμα και τη μετενσάρκωση χωρίς να χρειάζεται να προσφύγουμε σε θρησκευτικές ιδεολογίες. 

Η ενέργεια της συνειδητότητας μπορεί να ανακυκλώνεται εκ νέου σε διαφορετικά σώματα με κάποιον τρόπο ή να υπάρχει έξω από το φυσικό σώμα σε κάποιο άλλο επίπεδο της πραγματικότητας ή να μεταβαίνει σε ένα άλλο σύμπαν.

Πολλές φορές ίσως η ενέργεια της συνείδησης να βιώνει αλλαγές και να αναβαθμίζεται και κάποια από αυτά τα σημάδια να είναι η ένδειξη της αλλαγής αυτής.

Ακολούθησε τον δρόμο αυτό που σε οδηγεί σε περισσότερη υγεία, αφθονία, ευτυχία, αγάπη και σύνδεση με τον δημιουργό-θεό σου. 

Στ. Πλουμιστός
Σύμβουλος ζωής και Προσωπικής ανάπτυξης - Διαισθητικός.

Πραγματοποιεί προσωπικές διαισθητικές συνεδρίες - θεραπευτικές συνεδρίες νέας εγγραφής προσωπικών πεποιθήσεων - συνεδρίες διαχείρισης της ζωής & Προσωπικής ανάπτυξης - μίνι group συμβουλευτικής εσωτερικής αφύπνισης και δωρεάν αφυπνιστικές ομιλίες αυτογνωσίας ανα την Ελλάδα για φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Για πληροφορίες που αφορούν τα σεμινάρια - μίνι group Συμβουλευτικής Αφύπνισης και Προσωπικής Ανάπτυξης δείτε ΕΔΩ

Για συνεδρίες Διαισθητικής Πρόβλεψης - Συμβουλευτική Ζωής και Προσωπικής Ανάπτυξης, η θεραπευτική συνεδρία νέας εγγραφής προσωπικών πεποιθήσεων -(θεραπευτικές ικανότητες του μυαλού - Healing skills of the mind) περισσότερες πληροφορίες ΕΔΩ
Στ. Πλουμιστός: Αυτά είναι τα 20 σημάδια που δείχνουν ότι αναβαθμίζεστε ενεργειακά και αλλάξει κάτι στον τρόπο σκέψης σας Reviewed by PLOUMISTOS. COM on 11:06 π.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Ploumistos.com © 2017 - 2018
Powered By Fekas Brothers , Designed by Dimitris Fekas
All rights Reserved to Stavros Ploumistos

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

PLOUMISTOS. Από το Blogger.