_____________________________________________________________________________________________________________________ =====================================================================================================================

Τελευταίες Ειδήσεις

recent
.

Προμήθεια 2.000 κάδων απορριμμάτων για τους Δήμους της Μαγνησίας

⍆Σε προσδιορισμό του αριθμού των κάδων μηχανικής αποκομιδής απορριμμάτων ....που θα διατεθούν στους Δήμους – μέλη του ΣΥΔΙΣΑ Μαγνησίας, καθώς και των τόπων παράδοσης – παραλαβής του από την ανάδοχο εταιρεία της προμήθειας προχώρησε με ομόφωνη απόφασή του το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου προχθές Δευτέρα. Συνολικά θα γίνει προμήθεια 2.000 κάδων απορριμμάτων.

Να αναφερθεί ότι σύμφωνα με τις προβλέψεις του σχετικού συμφωνητικού μεταξύ του ΣΥΔΙΣΑ Μαγνησίας και της Α.Ε. «Ελληνική Βιομηχανία Περιβαλλοντικών Συστημάτων Α.Ε.Β.Ε» ως Αναδόχου της προμήθειας με τίτλο «Προμήθεια κάδων μηχανικής αποκομιδής απορριμμάτων», ο Σύνδεσμος διατηρεί το δικαίωμα, κατά την απόλυτη κρίση του, να υποδείξει στον ανάδοχο διαφορετικό τόπο παράδοσης, για το σύνολο ή μέρος των υπό παράδοση κάδων, εντός των διοικητικών ορίων αρμοδιότητάς του (διοικητικά όρια Π.Ε. Μαγνησίας και Σποράδων), κατόπιν έγγραφης ειδοποίησής του, που θα κοινοποιηθεί σ’ αυτόν δέκα ημερολογιακές ημέρες πριν την ορισθείσα ημερομηνία παράδοσης – παραλαβής.

Σύμφωνα με την απόφαση η κατανομή των υπό προμήθεια κάδων και ο τόπος παράδοσής τους έχει ως εξής:

– Δήμος Βόλου: Η ποσότητα των κάδων που θα δοθεί είναι 100 κάδοι 1.100 λίτρων με ποδομοχλό και φρένο και θυρίδες και 590 κάδοι 1.100 λίτρων με ποδομοχλό και φρένο χωρίς θυρίδες απ’ τους οποίους, οι 200 κάδοι χωρίς θυρίδες θα παραδοθούν στο αμαξοστάσιο του Δήμου Βόλου Χατζηπέτρου 5, και οι υπόλοιποι 490 κάδοι 1.100 λίτρων με ποδομοχλό και φρένο (100 κάδοι με θυρίδες και 390 κάδοι χωρίς θυρίδες) στο Χ.Υ.Τ.Α. Π.Σ. Βόλου στη θέση «Κάκκαβος » Δ.Ε. Αισωνίας Δήμου Βόλου.
– Δήμος Αλμυρού: Θα δοθούν 96 κάδοι 1.100 λίτρων με ποδομοχλό και φρένο χωρίς θυρίδες, οι οποίοι θα παραδοθούν στο αμαξοστάσιο του Δήμου Αλμυρού (Περιφερειακός Αλμυρού).
– Δήμος Ρ. Φεραίου: Θα δοθούν 57 κάδοι 1.100, οι οποίοι θα παραδοθούν σε οικόπεδο ιδιοκτησία του Δήμου, στην είσοδο Βελεστίνου (Θέση Αγ. Μηνάς).
– Δήμος Ν. Πηλίου: Θα δοθούν 74 κάδοι 1.100 λίτρων, οι οποίοι θα παραδοθούν στο αμαξοστάσιο του Δήμου Ν. Πηλίου στη θέση «Γλύφα» Καλών Νερών.
– Δήμος Ζαγοράς – Μουρεσίου: Θα δοθούν 45 κάδοι 1.100 λίτρων, οι οποίοι θα παραδοθούν στο αμαξοστάσιο του Δήμου στην Τοπική Κοινότητα Αγ. Δημήτριος.
– Δήμος Σκιάθου: Θα δοθούν 15 κάδοι 1.100 λίτρων, οι οποίοι θα παραδοθούν στην Υπηρεσία Καθαριότητας του Δήμου Σκιάθου (Παλιό ΚΤΕΟ, Περιφερειακός Σκιάθου).
– Δήμος Σκοπέλου: Θα δοθούν 13 κάδοι 1.100 λίτρων, οι οποίοι θα παραδοθούν στις αποθήκες του Δήμου Σκοπέλου, στη θέση πρώην Σφαγεία.
– Δήμος Αλοννήσου: Θα δοθούν 10 κάδοι 1.100 λίτρων, οι οποίοι θα παραδοθούν στο Χ.Υ.Τ.Α. Αλοννήσου, στη θέση «Μιζάκι Ρέμα».
Προμήθεια 2.000 κάδων απορριμμάτων για τους Δήμους της Μαγνησίας Reviewed by PLOUMISTOS. COM on 12:06 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Ploumistos.com © 2017 - 2018
Powered By Fekas Brothers , Designed by Dimitris Fekas
All rights Reserved to Stavros Ploumistos

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

PLOUMISTOS. Από το Blogger.