_____________________________________________________________________________________________________________________ =====================================================================================================================

Τελευταίες Ειδήσεις

recent
.

Η αλήθεια πίσω από το viral tweet του... «αυνανιζόμενου άνδρα της Πομπηίας»

⍆Στον σημερινό κόσμο της παντοδυναμίας των social media, ...ένα πετυχημένο και αστείο tweet μπορεί πραγματικά να «σπάσει» το διαδίκτυο, ταξιδεύοντας σαν... ιός σε όλο τον κόσμο και προκαλώντας έναν χείμαρρο από ξεκαρδιστικα σχόλια.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί το viral tweet της χρήστη @PersianRose1, που πήρε μια φωτογραφία ενός θύματος από την καταστροφή της Πομπηίας, με κάπως... αμφιλεγόμενη στάση σώματος (την οποία είχε δημοσιεύσει πρόσφατα ένα αρχαιολογικό site) και τη συνόδεψε με την εξής λεζάντα: «Αυνανιζόμενος άνδρας, Πομπηία, 79 μ.Χ.Το ομολογουμένως αστείο tweet έχει ξεπεράσει μέσα σε λίγα 24ωρα τις 30 χιλιάδες κοινοποιήσεις και έχει συγκεντρώσει σχεδόν 60.000 likes, με πολλούς να σπεύδουν να διατυπώσουν στα σχόλια τη δική τους εκδοχή για το τι συνέβη στον άτυχο αυτό τύπο κατά την έκρηξη του Βεζούβιου.

Το βασικό ερώτημα που απασχόλησε τους σχολιαστές ήταν εάν ο θάνατος τον βρήκε αιφνιδιαστικά, ή εάν ο... αυνανισμός του ήταν η απόλυτη επαναστατική πράξη απέναντι στον επικείμενο χαμό του.Αν και οι απαντήσεις σε αυτό το φλέγον ερώτημα είναι πολλές και... ξεκαρδιστικές, η αλήθεια είναι πολύ πιο απογοητευτική.

Σύμφωνα με τον ιστότοπο Daily Dot, που επικαλείται έναν ειδικό στα ηφαίστεια, η στάση του «αυνανιζόμενου άνδρα της Πομπηίας», δεν είχε καμία σχέση με την δραστηριότητα που έκανε λίγο πριν πεθάνει. «Το άτομο στη φωτογραφία είναι ένας ενήλικος, που σκοτώθηκε από το πυροκλαστικό κύμα (ένα σύννεφο καυτού αέρα και στάχτης που σκότωσε το μεγαλύτερο μέρος του πληθυσμού που ζούσε γύρω από το Βεζούβιο) με αποτέλεσμα τα χέρια του να βρεθούν αντανακλαστικά μπροστά από τα χέρια του και οι παλάμες του να σφίξουν σε γροθιές. Το ίδιο ισχύει και για τα πόδια του που πήραν αυτή τη στάση», είπε ο ειδικός.


Το διάβασα στο protothema.gr
Η αλήθεια πίσω από το viral tweet του... «αυνανιζόμενου άνδρα της Πομπηίας» Reviewed by PLOUMISTOS. COM on 4:22 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Ploumistos.com © 2017 - 2018
Powered By Fekas Brothers , Designed by Dimitris Fekas
All rights Reserved to Stavros Ploumistos

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

PLOUMISTOS. Από το Blogger.