To Twitter «αποθεώνει» τον Σπαλιάρα: Πώς σχολιάζει τη μούντζα του μισθοφόρου;

To Twitter «αποθεώνει» τον Σπαλιάρα: Πώς σχολιάζει τη μούντζα του μισθοφόρου;

⍆«Τσακισμένα» ήταν τα νεύρα του μισθοφόρου στο χθεσινό αγώνισμα για τη δεύτερη ασυλία...
του «Survivor«.

Ο Κώστας Αναγνωστόπουλος ξέσπασε στον Γιάννη Σπαλιάρα, αλλά το μοντέλο και παρουσιάστης δεν έχασε ούτε στιγμή την ψυχραιμία του και το χαμόγελο του. Αυτό που εξόργισε τον μισθοφόρο όταν έπαιζε εναντίον του Ντάνου είναι ότι άκουσε τον Γιάννη Σπαλιάρα να δίνει οδηγίες στον αντίπαλο του. «Δεν θέλει πολύ δύναμη! Σημάδεψε», έλεγε ο Σπαλ από την εξέδρα των πρώην «Μαχητών» στον Αγγελόπουλο. Ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης του έριχνε κλεφτές ματιές και φαινόταν πολύ αμήχανος.

Μετά το τέλος του αγώνα και τη νίκη του Αναγνωστόπουλου στο συγκεκριμένο ματς, ο μισθοφόρος ζήτησε τα ρέστα από τον Σπαλιάρα. «Οδηγίες στον Ντάνο δίνεις ρε; Τόσο καιρό από εμάς έτρωγες. Όχι από τον Ντάνο!». Ο παρουσιαστής και μοντέλο αρκέστηκε να του απαντήσει με ένα χαμόγελο, γεγονός που εκνευρίσε ακόμα περισσότερο τον μισθοφόρο.


Η ατμόσφαιρα ήταν ήδη ηλεκτρισμένη, όταν ο μισθοφόρος κλήθηκε να αντιμετωπίσει τον Σπαλιάρα. Αν και τερμάτισε πρώτος στην κούρσα ο μισθοφόρος, το μοντέλο και παρουσιαστής ήταν ιδιαίτερα εύστοχος και κατάφερε να τον κερδίσει. Όσο ο «Σπαλ» πανηγύριζε ο μισθοφόρος τον κορόϊδευε από την εξέδρα. Στη συνέχεια, προφανώς για να του χαλάσει την καλή του διάθεση, απέδωσε τη νίκη του στην τύχη.

«Κ...φάρδος», ήσουν του είπε ο μισθοφόρος. «Αυτό δεν λέγεται κ..φαρδία, λέγεται ευστοχία!»,του απάντησε ατάραχος ο Σπαλιάρας. «Αν θες κάτσε και με τον Ντάνο, να του δίνεις οδηγίες όταν παίζει εναντίον μας», του είπε ο Αναγνωστόπουλος.

Τότε ο Σπαλιάρας του απάντησε: «Είναι ατομικό, δεν παίζει εναντίον μας. Είναι ατομικό το άθλημα, όπου θέλω θα δίνω οδηγίες». Έχοντας χάσει εντελώς την ψυχραιμία του ο Αναγνωστόπουλος του είπε: «Άλλη φορά μην μου ξαναζητήσεις φαγητό γιατί από τότε που έγινε ατομικό από εμένα τρως». Και λίγο πριν απομακρυνθεί από την εξέδρα, είπε ο Αναγνωστόπουλος: «Ευτυχώς που χάνω και χαίρεται ο Σπαλιάρας. Να τον χαίρεται η μάνα του που τον ταΐζαμε και κάνει έτσι τώρα».

Το σχόλιο για τη μητέρα του Σπαλιάρα, δεν άρεσε ούτε στον Μάριο, ούτε στον Βασάλο. «Ποτέ δεν βάζουμε μανάδες στην κουβέντα μας. Ντροπή!», είπε ο «τρελός Κύπριος».



Η μούντζα στον Σπαλ

Εμβρόντητοι έμειναν οι τηλεθεατές όταν ο Κώστας Αναγνωστόπουλος μούντζωσε τον Σπαλιάρα επειδή τον κέρδισε σε ένα ακόμη γύρο του χθεσινού αγωνίσματος. Ο μισθοφόρος που έχει δείξει ότι δεν μπορεί να διαχειρίζεται να νεύρα του όταν χάνει, μούντζωσε τον αντίπαλό του, όσο εκείνος ήταν ξαπλωμένος στην παραλία και πανηγύριζε τη νίκη του.


Η φιλία του «Σπαλ» με τον Ντάνο

Ο Γιάννης Σπαλιάρας έστω και στην τελευταία στιγμή, πριν αποχωρήσει από το παιχνίδι, απέδειξε ότι δεν ξέχασε τον φίλο του, Γιώργο Αγγελόπουλο. Όσο το μοντέλο φορούσε το κόκκινο περιβραχιόνιο στην ομάδα των «Διάσημων» είχε έρθει πιο κοντά με τον Σκιαθίτη δάσκαλο θαλάσσιου σκι, με τον Γιώργο Χρανιώτη και με τον Bo.

Όταν οι «Διάσημοι» τον ψήφισαν να μετακινηθεί στους «Μαχητές», ο Σπαλιάρας έδειχνε να «γυρνά την πλάτη» στους πρώην φίλους του. Μετά την ένωση όμως, οι σχέσεις τους αποκαταστάθηκαν. Ουσιαστικά, ποτέ δεν ενσωματώθηκε στην ομάδα των «Μαχητών». Απόδειξη ότι είχε ψηφιστεί πολλές φορές από τους «μπλε» για αποχώρηση- λόγω της μέτριας απόδοσής του στα αγωνίσματα- ενώ όταν το «Survivor» έγινε ατομικό, οι νικητές ποτέ δεν μοιράζονταν μαζί του τα έπαθλα. Ο Σπαλιάρας έμενε μόνος πίσω στην παραλία και έκοβε καρύδες.

Είναι γεγονός όμως, ότι ο μισθοφόρος, όταν το παιχνίδι έγινε ατομικό, απέφευγε να τον ψηφίσει για αποχώρηση γιατί ανήκε στην ομάδα των «Μαχητών». Εκείνοι που τον είχαν καταψηφίσει, ήταν ο Μάριος Πρίαμος και Βασάλος.

Το Twitter «αποθέωσε» τον Σπαλιάρα, όχι μόνο επειδή έδινε οδηγίες στον Ντάνο. Πολλοί χρήστες ικανοποιήθηκαν από το γεγονός ότι κατάφερε να «σπάσει τα νεύρα» του μισθοφόρου.

Δείτε κάποια από τα σχόλια στο Twitter:















"ΟΝ LINE ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ"
Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

ΣΤ. ΠΛΟΥΜΙΣΤΟΣ: ΑΜΕΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΘΕΜΑ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Όνομα

ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ,586,ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,2214,ΑΠΟΨΕΙΣ,122,Άρθρα,835,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,222,ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ,1075,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ,260,ΑΦΥΠΝΙΣΗ,1242,ΒΙΝΤΕΟ,812,ΒΟΛΟΣ,133,ΓΥΝΑΙΚΑ-THILIKO,1870,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,326,Ειδηση-ολόγιο,9242,Ειδηση-ολόγιο ΕΛΛΑΔΑ,8165,ΕΚΤΑΚΤΑ,115,ΕΛΛΑΔΑ,2229,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΒΛΕΨΩΝ - ΧΡΗΣΜΩΝ,64,ΕΠΙΒΙΩΣΗ,49,ΕΡΕΥΝΕΣ,97,ΖΩΗ,241,ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ,159,Θεσσαλία,1324,ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ,133,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,1539,Κόσμος,10386,ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ,17,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ,64,ΝΕΑ ΤΑΞΗ,946,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1757,Πολιτική,6964,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,6352,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - ΧΡΗΣΜΟΙ,97,ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ,81,Στηρίζω,345,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,1351,Τοπικά,11682,ΤΡΕΙΣ σημαντικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Π.Ε. Μαγνησίας,1,ΥΓΕΙΑ - ΕΡΕΥΝΕΣ,3467,ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,112,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,131,ΧΟΡΗΓΙΕΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ,393,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,900,Eco-News,3015,GP - info,5,voice healing therapy,103,
ltr
item
Ploumistos.com: To Twitter «αποθεώνει» τον Σπαλιάρα: Πώς σχολιάζει τη μούντζα του μισθοφόρου;
To Twitter «αποθεώνει» τον Σπαλιάρα: Πώς σχολιάζει τη μούντζα του μισθοφόρου;
To Twitter «αποθεώνει» τον Σπαλιάρα: Πώς σχολιάζει τη μούντζα του μισθοφόρου;
http://basketa.gr/wp-content/uploads/2017/04/spaliaras.jpg
https://i.ytimg.com/vi/F0oW2flgJg4/default.jpg
Ploumistos.com
https://www.ploumistos.com/2017/07/to-twitter.html
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/2017/07/to-twitter.html
false
8744407500552563135
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content