_____________________________________________________________________________________________________________________ =====================================================================================================================

Τελευταίες Ειδήσεις

recent
.

Θερινά εργαστήρια δημιουργικής απασχόλησης στο Μουσείο Πλινθοκεραμοποιίας (Υποστήριξη Ploumistos.com)

⍆Tο Πολιτιστικό Ίδρυμα Ομίλου Πειραιώς (ΠΙΟΠ) διοργανώνει,
για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά, θερινά εργαστήρια για παιδιά, ηλικίας 6 έως 12 ετών, στο Μουσείο Πλινθοκεραμοποιίας.

Στόχος των εργαστηρίων, με τίτλο «Τα περιβαλλοντικά παιχνίδια της ανακύκλωσης», είναι τα παιδιά να ενημερωθούν για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το περιβάλλον και να αντιληφθούν την ανάγκη προστασίας του. Οι μικροί φίλοι θα έχουν την ευκαιρία να παίξουν διάφορα ευρηματικά παιχνίδια που θα κατασκευάσουν με ανακυκλώσιμα υλικά, να διασκεδάσουν, αλλά κυρίως να δουν στην πράξη πώς μπορεί η επαναχρησιμοποίηση υλικών και η ανακύκλωση να αποτελέσει λύση για το πρόβλημα της ρύπανσης. Ολοκληρώνοντας τη δράση, θα έχουν συνειδητοποιήσει ότι η υιοθέτηση μιας φιλικής στάσης και συμπεριφοράς απέναντι στο περιβάλλον είναι ευθύνη όλων.

Τα εργαστήρια, διάρκειας τεσσάρων ημερών (Δευτέρα έως Παρασκευή, εκτός Τρίτης), θα πραγματοποιηθούν σε δυο κύκλους: 3/7 – 7/7 και 4/9 – 8/9 (από τις 10:30- 13:30).

Τα παιδιά θα προσέρχονται στο Μουσείο και θα αποχωρούν συνοδευόμενα από το γονέα ή έναν κηδεμόνα.

Για εγγραφές και περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Μουσείο στο τηλέφωνο 24210- 29844 (καθημερινά 10:00-18:00, εκτός Τρίτης).

Η συμμετοχή είναι δωρεάν. Απαραίτητη η κράτηση θέσεων.

Μουσείο Πλινθοκεραμοποιίας Ν. & Σ. Τσαλαπάτα
Νότια Πύλη, 38334 Βόλος
Τ: 24210 29844| www.piop.gr
Θερινά εργαστήρια δημιουργικής απασχόλησης στο Μουσείο Πλινθοκεραμοποιίας (Υποστήριξη Ploumistos.com) Reviewed by PLOUMISTOS. COM on 7:55 π.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Ploumistos.com © 2017 - 2018
Powered By Fekas Brothers , Designed by Dimitris Fekas
All rights Reserved to Stavros Ploumistos

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

PLOUMISTOS. Από το Blogger.