_____________________________________________________________________________________________________________________ =====================================================================================================================

Τελευταίες Ειδήσεις

recent
.

Δεκάδες μουσουλμάνοι θρησκευτικοί ηγέτες σε ευρωπαϊκή περιοδεία για την καταδίκη της τρομοκρατίας

⍆Δεκάδες μουσουλμάνοι θρησκευτικοί ηγέτες επιβιβάστηκαν σήμερα... σε λεωφορείο στο κέντρο του Παρισιού, αρχίζοντας ευρωπαϊκή περιοδεία σε πόλεις που δέχθηκαν τρομοκρατικές επιθέσεις πρόσφατα.

Στόχος της περιοδείας είναι η καταδίκη της βίας, αλλά και η ανάμνηση κι απόδοση τιμής στα θύματα.

Οι ιμάμηδες προέρχονται από την Γαλλία, το Βέλγιο, την Βρετανία, αλλά και την Τυνησία, ενώ τους συνοδεύουν εκπρόσωποι κι άλλων θρησκευτικών κοινοτήτων.

Η συνάντησή τους για την έναρξη της περιοδείας έγινε στα Ηλύσια Πεδία και στο σημείο της δολοφονίας του Γάλλου αστυνομικού Χαβιέ Ζουγκέλ τον περασμένο Απρίλιο.

Η περιοδεία θα πραγματοποιήσει σταθμούς στο Βερολίνο (όπου οι διοργανωτές ελπίζουν ότι θα συναντήσουν την καγκελάριο Άγγελα Μέρκελ) τις Βρυξέλλες, αλλά και την Νίκαια.

Η επιστροφή στο Παρίσι έχει προγραμματιστεί για την 14η Ιουλίου, την πρώτη επέτειο μνήμης από την τρομοκρατική επίθεση στη Νίκαια.
Δεκάδες μουσουλμάνοι θρησκευτικοί ηγέτες σε ευρωπαϊκή περιοδεία για την καταδίκη της τρομοκρατίας Reviewed by PLOUMISTOS. COM on 6:40 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Ploumistos.com © 2017 - 2018
Powered By Fekas Brothers , Designed by Dimitris Fekas
All rights Reserved to Stavros Ploumistos

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

PLOUMISTOS. Από το Blogger.