Στην αντεπίθεση ο Μπογδάνος - Θα καταθέσει μήνυση σε βάρος του συντάκτη της ανακοίνωσης του Μαξίμου

Στην αντεπίθεση ο Μπογδάνος - Θα καταθέσει μήνυση σε βάρος του συντάκτη της ανακοίνωσης του Μαξίμου

⍆Ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος μίλησε στο ραδιόφωνο του Aegean Voice.... και στον Γιώργο Καμβύση σχολιάζοντας και απαντώντας σχετικά με την απομάκρυνσή του από τον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ.

Στην εκπομπή «Σημεία & Τέρατα» ο γνωστός δημοσιογράφος υποστήριξε ότι η απομάκρυνση του από τον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ έγινε κατόπιν τηλεφωνικής παραγγελίας του γραφείου τύπου του Πρωθυπουργού.

Δήλωσε ότι μπορεί να στοιχειοθετήσει την φράση «Για πρώην συνεργάτες του Πρωθυπουργού» από δημοσιεύματα εφημερίδων αλλά και από μια ιστορική ανασκόπηση της νεότερης ιστορίας της Ελλάδας.

Επίσης είπε ότι θα καταθέσει μήνυση εναντίον του συντάκτη της ανακοίνωσης του γραφείου Τύπου του Πρωθυπουργού αφού αυτή προσβάλει το ήθος του.

Τέλος είπε ότι αισθάνεται τυχερός αφού αυτή η άστοχη εναντίον του ενέργεια του Μαξίμου τον μετέτρεψε σε ήρωα και του έδωσε νωρίς την ευκαιρία να ξεκινήσει τις διακοπές του στην Νάξο.

Μπογδάνος: Σάλος στα social media και... ραντεβού στα ειδησάδικα

Απρόσμενη κατάληξη στη σχέση τηλεοπτικού σταθμού και δημοσιογράφου για τα «μάτια» της κυβέρνησης

Με μια ιδιαίτερα αιχμηρή κατά του Μαξίμου αλλά και του Σκάι ανάρτηση στο Facebook, o Κωνσταντίνος Μπογδάνος έδωσε τη δική του εξήγηση και άποψη για το τι έγινε μέχρι να φτάσει να απολυθεί από τον ΣΚΑΪ.

Ο δημοσιογράφος αναφέρει ότι του ζητήθηκε να εμφανιστεί στην εκπομπή και να μην πει τίποτα για την αναφορά του που ενόχλησε το Μέγαρο Μαξίμου, κάτι που ο ίδιος αρνήθηκε. Τότε του ζητήθηκε να παραιτηθεί, κάτι που αρνήθηκε επίσης.

Κατόπιν τούτων ήρθε η απόλυση.

Η ανάρτηση κλείνει με τη φράση «ραντεβού στα ειδησάδικα», και την προαναγγελία του Κωνσταντίνου Μπογδάνου ότι θα προχωρήσει σε ανάρτηση γεγονότων και στοιχείων σε πλήρη έκταση.

Η εξέλιξη αυτή προκάλεσε έκρηξη στα social media με τους περισσότερους χρήστες να είναι επικριτικοί που ο τηλεοπτικός σταθμός ΣΚΑΪ άδειασε ένα από τα βασικά δημοσιογραφικά του
στελέχη στην κόντρα του με την κυβέρνηση.




























Το παρασκήνιο

Ο δημοσιογράφος εκλήθη από τη διοίκηση να συζητήσουν την επόμενη μέρα, μετά το συγγνώμη του ΣΚΑΪ στην κυβέρνηση. Ο ίδιος όμως δεν δέχτηκε να κάνει κάποια συζήτηση, αλλά ανακοίνωσε ότι δεν μετανιώνει για τους ισχυρισμούς του και ότι είχε σκοπό κατά την διάρκεια της εκπομπής να τεκμηριώσει τα όσα είπε και να υπερασπιστεί δημόσια τον εαυτό του καθώς θεώρησε ότι η ανακοίνωση του καναλιού τον έθιγε και τον πρόσβαλε σε μεγάλο βαθμό.

Μετά κι από αυτή την εξέλιξη ο ΣΚΑΪ αποφάσισε να διακόψει το συμβόλαιο του με τον Κωνσταντίνο Μπογδάνο, το οποίο έληγε στα τέλη του Ιουλίου και να τον αντικαταστήσει προσωρινά με τον δημοσιογράφο Νίκο Υποφάντη ο οποίος ανέλαβε την παρουσίαση της μεσημεριανής εκπομπής.

Η ανακοίνωση του καναλιού για την απόλυση: «Ο ΣΚΑΪ ανακοινώνει ότι δεν θα συνεχίσει την συνεργασία του με τον δημοσιογράφο Κωνσταντίνο Μπογδάνο για τη νέα τηλεοπτική περίοδο. Ο ΣΚΑΪ ευχαριστεί τον Κωνσταντίνο Μπογδάνο για τη μέχρι σήμερα συνεργασία».

Στην εκπομπή «ΣΚΑΪ στις 3» ο Νίκος Υποφάντης μετέφερε τι του είπε ο απολυθείς συνάδελφός του, λίγα λεπτά πριν πάρει τη θέση του στην εκπομπή: «Είδα τον Κωνσταντίνο Μπογδάνο πριν μπω στο στούντιο και μου είπε, «έτσι είναι, η ζωή συνεχίζεται!».

Να υπενθυμίσουμε ότι το επίμαχο σχόλιο του Κωνσταντίνου Μπογδάνου που ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων ήταν το εξής: «Μία εβδομάδα ο Λουκάς Παπαδήμος στο νοσοκομείο, χτυπημένος από πρώην συντρόφους του Έλληνα πρωθυπουργού και ο Έλληνας πρωθυπουργός δεν έχει πάει να του πει ένα γεια».

Λίγο μετά το κανάλι εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία αποδοκίμαζε τις δηλώσεις Μπογδάνου, χαρακτηρίζοντας τα όσα υποστήριξε ο δημοσιογράφος περί συνεργατών του Αλέξη Τσίπρα που κρύβονται πίσω από τη δολοφονική ενέργεια εναντίον του Λουκά Παπαδήμου, ως «ανάρμοστες και αδόκιμες αναφορές».
"ΟΝ LINE ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ"
Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

ΣΤ. ΠΛΟΥΜΙΣΤΟΣ: ΑΜΕΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΘΕΜΑ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Όνομα

ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ,585,ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,2214,ΑΠΟΨΕΙΣ,122,Άρθρα,835,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,222,ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ,1068,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ,259,ΑΦΥΠΝΙΣΗ,1231,ΒΙΝΤΕΟ,798,ΒΟΛΟΣ,133,ΓΥΝΑΙΚΑ-THILIKO,1870,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,324,Ειδηση-ολόγιο,9242,Ειδηση-ολόγιο ΕΛΛΑΔΑ,8165,ΕΚΤΑΚΤΑ,115,ΕΛΛΑΔΑ,2229,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΒΛΕΨΩΝ - ΧΡΗΣΜΩΝ,64,ΕΠΙΒΙΩΣΗ,49,ΕΡΕΥΝΕΣ,96,ΖΩΗ,241,ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ,157,Θεσσαλία,1324,ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ,133,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,1530,Κόσμος,10385,ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ,17,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ,64,ΝΕΑ ΤΑΞΗ,946,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1757,Πολιτική,6964,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,6348,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - ΧΡΗΣΜΟΙ,97,ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ,79,Στηρίζω,345,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,1350,Τοπικά,11682,ΤΡΕΙΣ σημαντικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Π.Ε. Μαγνησίας,1,ΥΓΕΙΑ - ΕΡΕΥΝΕΣ,3464,ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,111,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,131,ΧΟΡΗΓΙΕΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ,393,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,893,Eco-News,3015,GP - info,5,voice healing therapy,102,
ltr
item
Ploumistos.com: Στην αντεπίθεση ο Μπογδάνος - Θα καταθέσει μήνυση σε βάρος του συντάκτη της ανακοίνωσης του Μαξίμου
Στην αντεπίθεση ο Μπογδάνος - Θα καταθέσει μήνυση σε βάρος του συντάκτη της ανακοίνωσης του Μαξίμου
Στην αντεπίθεση ο Μπογδάνος - Θα καταθέσει μήνυση σε βάρος του συντάκτη της ανακοίνωσης του Μαξίμου
http://www.protothema.gr/Images/ImageHandler.ashx?m=AnchoredFit&f=Ly8xMC4xNTAuMC40L3B0d2VibC9maWxlcy8xLzIwMTcvMDcvMDYvbXBvZy5qcGc%3d&t=0&w=820&h=457&a=Center
Ploumistos.com
https://www.ploumistos.com/2017/07/blog-post_7.html
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/2017/07/blog-post_7.html
false
8744407500552563135
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content