================================================================================================================ ================================================================================================================

Τελευταίες Ειδήσεις

recent
.

Καθηλώνει η τοιχογραφία στο Κολυμβητήριο Βόλου

⍆Η Urbanact, με το φιλοξενούμενο καλλιτέχνη Same84, ολοκλήρωσε μια ακόμη δημόσια τοιχογραφία... στα πλαίσια της έναρξης της συνεργασίας της Urbanact με το Δήμο Βόλου. Η τοιχογραφία υλοποιήθηκε στο Κολυμβητήριο της πόλης και οι πολίτες ήδη απολαμβάνουν την θέα της.

Η τοιχογραφία υλοποιήθηκε από το καλλιτέχνη Same84 ο οποίος είναι γνωστός για τις δεκάδες τοιχογραφίες μεγάλων διαστάσεων που έχει υλοποιήσει στην Ελλάδα και το εξωτερικό και την επιδαπέδια τοιχογραφία του για τον Αντετοκούνμπο.

Ο ίδιος έχει υλοποιήσει τα προηγούμενα χρόνια πολλές τοιχογραφίες και σε σχολεία της πόλης του Βόλου στα πλαίσια του προγράμματος «Ζωγραφίζοντας Σχολικά Κτίρια» που υλοποιεί η Urbanact ανά την Ελλάδα. Επίσης έχει συμμετάσχει στις τοιχογραφίες που υλοποιήθηκαν στην περιοχή "Παλιά" και πέρσι στο λιμάνι του Βόλου.
Καθηλώνει η τοιχογραφία στο Κολυμβητήριο Βόλου Reviewed by PLOUMISTOS on 11:11 π.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Ploumistos.com © 2017 - 2018
Powered By Fekas Brothers , Designed by Dimitris Fekas
All rights Reserved to Stavros Ploumistos

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

PLOUMISTOS. Από το Blogger.