_____________________________________________________________________________________________________________________ =====================================================================================================================

Τελευταίες Ειδήσεις

recent
.

Παντρεύτηκε στο Πήλιο ο ηθοποιός Γιώργος Σεϊταρίδης – Με στέφανα κορώνες, σαν βασιλιάς

⍆Ο γνωστός ηθοποιός Γιώργος Σεϊταρίδης παντρεύτηκε κρυφά... με την ανερχόμενη συνάδελφο του Όλγα Θανασιά, στον Ιερό Ναό Αγίας Μαρίνας Κισσού στο Πήλιο, εκεί δηλαδή που ζει, και το «magazinomou» είχε τις φωτογραφίες από τον γάμο του.

Ο Γιώργος και η Όλγα παντρεύτηκαν το περασμένο Σάββατο έχοντας λιγοστούς καλεσμένους, και εκείνο που εντυπωσίασε ήταν τα στέφανα, που ήταν κορώνες και θύμιζαν βασιλικούς γάμους.

Οπως φαίνεται, ήταν ένας γάμος παραδοσιακός, στην αυλή της εκκλησίας, ωστόσο, αν παρατηρήσει κανείς λίγο καλύτερα τις φωτογραφίες, θα διαπιστώσει ότι τα στέφανα δεν είχαν καμία σχέση με τα συνηθισμένα. Ηταν… κορώνες και θύμιζαν τα αντίστοιχα στέφανα που έχουμε δει σε βασιλικούς γάμους:

Ένα διαφορετικό τρόπο ζωής επέλεξε να ακολουθήσει ο ηθοποιός Γιώργος Σεϊταρίδης, ο οποίος ζει τα τελευταία χρόνια στο Πήλιο μαζί με την αγαπημένη του και ασχολείται πλέον με τη μελισσοκομία. 

Ο γνωστός ηθοποιός επέλεξε την οδό της αποκέντρωσης, δημιουργώντας τα δικά του μελίσσια, τα οποία φροντίζει εξ ολοκλήρου ο ίδιος και βγάζει τη δική του παραγωγή. Όσον αφορά την ενασχόληση με την υποκριτική, ο ίδιος έχει επιλέξει να ανταποκρίνεται σε προτάσεις που είναι ενδιαφέρουσες, απολαμβάνοντας το περιβάλλον του Πηλίου.


Παντρεύτηκε στο Πήλιο ο ηθοποιός Γιώργος Σεϊταρίδης – Με στέφανα κορώνες, σαν βασιλιάς Reviewed by PLOUMISTOS. COM on 3:20 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Ploumistos.com © 2017 - 2018
Powered By Fekas Brothers , Designed by Dimitris Fekas
All rights Reserved to Stavros Ploumistos

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

PLOUMISTOS. Από το Blogger.