_____________________________________________________________________________________________________________________ =====================================================================================================================

Τελευταίες Ειδήσεις

recent
.

Παπανάτσιου: Ψευδολογία του ο Αχ. Μπέου - Να αποκαταστήσει την αλήθεια

⍆Σε ψευδολογία κατέφυγε για άλλη μια φορά ο Αχιλλέας Μπέος,... αυτή τη φορά εις βάρος της Υφυπουργού Οικονομικών και Βουλευτή Μαγνησίας Κατερίνας Παπανάτσιου, αναφέρει ανακοίνωση του Γραφείου της και συνεχίζει:

Ο ισχυρισμός του ότι δήθεν υπάλληλος της ΔΟΥ Βόλου, που έκανε έλεγχο στον κ. Μπέο και του επέβαλε πρόστιμο, αποσπάστηκε στο γραφείο της Υφυπουργού είναι απολύτως ψευδής και οφείλει τόσο ο ίδιος όσο και το κανάλι στο οποίο έγιναν οι δηλώσεις αυτές να αποκαταστήσουν την αλήθεια.

Εξάλλου, διευκρινίζεται ότι οι υπηρεσίες της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ), συμπεριλαμβανομένων των ΔΟΥ και των Τελωνείων, δεν υπάγονται στο Υπουργείο Οικονομικών και ούτε παίρνουν εντολές από την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου.

Η Υφυπουργός Οικονομικών ασκεί αποκλειστικά νομοθετικό έργο στα φορολογικά θέματα και δεν έχει αρμοδιότητα να δίνει εντολές ελέγχου στις ΔΟΥ ή οποιαδήποτε άλλη υπηρεσία της.
Παπανάτσιου: Ψευδολογία του ο Αχ. Μπέου - Να αποκαταστήσει την αλήθεια Reviewed by PLOUMISTOS. COM on 10:08 π.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Ploumistos.com © 2017 - 2018
Powered By Fekas Brothers , Designed by Dimitris Fekas
All rights Reserved to Stavros Ploumistos

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

PLOUMISTOS. Από το Blogger.