_____________________________________________________________________________________________________________________ =====================================================================================================================

Τελευταίες Ειδήσεις

recent
.

Επιμελητήριο Μαγνησίας: Πρόσκληση ενδιαφέροντος για συμμετοχή στην 82η ΔΕΘ

⍆Το Επιμελητήριο Μαγνησίας ενημερώνει τις επιχειρήσεις - μέλη του ότι προτίθεται... να λάβει μέρος στην 82η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης που θα πραγματοποιηθεί στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης από την HELEXPO στο διάστημα 9 έως 17 Σεπτεμβρίου 2017.

Μετά την, από κάθε άποψη, επιτυχημένη παρουσία στην περυσινή 81η Δ.Ε.Θ., το Επιμελητήριο σε συνεργασία με την Κεντρική Ένωση Επιμελητηρίων Ελλάδος, θα παρέχει στις επιχειρήσεις – μέλη του για ακόμη μια φορά την ευκαιρία για την προώθηση των τοπικών προϊόντων και την τόνωση της εξωστρέφειάς τους.

Στην φετινή διοργάνωση της έκθεσης, θα συμμετέχει ως τιμώμενη χώρα η Κίνα και θα πλαισιωθεί από ένα πλούσιο επιχειρηματικό, πολιτιστικό και ψυχαγωγικό πρόγραμμα παράλληλων εκδηλώσεων, με σημαντικά οφέλη προβολής για τις συμμετέχουσες επιχειρήσεις.

Το Επιμελητήριο Μαγνησίας θα συμμετάσχει στην Έκθεση, παρέχοντας στα μέλη του συνολικό χώρο έκτασης 75 τ.μ. εντός του περιπτέρου της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος και γραμματειακή υποστήριξη.

Οι επιχειρήσεις που επιθυμούν να συμμετάσχουν στην 82η Δ.Ε.Θ., θα πρέπει να υποβάλλουν συμπληρωμένη την φόρμα συμμετοχής που βρίσκεται αναρτημένη στην ιστοσελίδα του Επιμελητηρίου Μαγνησίας http://www.cci-magnesia.gr/news/displayNews/139 το αργότερο μέχρι την Παρασκευή 14 Ιουλίου 2017. Απαραίτητη προϋπόθεση οι ενδιαφερόμενοι να είναι ταμειακά ενήμεροι προς το Επιμελητήριο. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Τηλ. Επικοινωνίας: 24210 94700 (εσωτ. 5), Φαξ: 24210 31211, e-mail: info@cci-magnesia.gr
Επιμελητήριο Μαγνησίας: Πρόσκληση ενδιαφέροντος για συμμετοχή στην 82η ΔΕΘ Reviewed by PLOUMISTOS. COM on 2:31 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Ploumistos.com © 2017 - 2018
Powered By Fekas Brothers , Designed by Dimitris Fekas
All rights Reserved to Stavros Ploumistos

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

PLOUMISTOS. Από το Blogger.