_____________________________________________________________________________________________________________________ =====================================================================================================================

Τελευταίες Ειδήσεις

recent
.

Μουσικό Φεστιβάλ Πάου 2017, στην Παλαιά Μονή Πάου (Αργαλαστής)

⍆Το Μουσικό Φεστιβάλ Πάου 2017 με τίτλο Συνυπάρξεις που διοργανώνει, για 2η συνεχή χρονιά,.. το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας θα γίνει από τις 18 έως τις 28 Αυγούστου 2017, στο Συνεδριακό & Πολιτιστικό Κέντρο του Π.Θ. στην Παλαιά Μονή Πάου (Πάου Αργαλαστής). Η Αν. Πρύτανη Δημοσίων & Διεθνών Σχέσεων του Π.Θ. Αν. Καθηγήτρια Ιωάννα Λαλιώτου απευθύνει ανοιχτή πρόσκληση στο κοινό για συμμετοχή στο Μουσικό Φεστιβάλ Πάου 2017, δηλώνοντας:

«Το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας διοργανώνει για δεύτερη συνεχή χρονιά το Μουσικό Φεστιβάλ Πάου. Ο τίτλος της φετινής διοργάνωσης είναι Συνυπάρξεις παραπέμποντας στις ποικίλες μορφές συνύπαρξης που σηματοδοτεί η πρωτοβουλία ενός Ακαδημαϊκού Ιδρύματος να διοργανώσει μια μουσική και εκπαιδευτική δράση στο Πήλιο που περιβάλλει δημιουργικά την έδρα του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, το Βόλο.

Είναι μεγάλη τιμή να σας προσκαλέσουμε να συμμετάσχετε και να συνυπάρξετε μαζί μας μουσικά και πολιτιστικά από τις 18 έως τις 28 Αυγούστου 2017, στο Συνεδριακό-Πολιτιστικό Κέντρο του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας στην Πάου Αργαλαστής».

Η ιστοσελίδα, το αναλυτικό πρόγραμμα καθώς και η αφίσα του Φεστιβάλ θα αναρτηθούν στο Fb (https://www.facebook.com/uth.gr/) και στο site του Π.Θ. (www.uth.gr) και θα σας αποσταλούν τις προσεχείς ημέρες.


Μουσικό Φεστιβάλ Πάου 2017, στην Παλαιά Μονή Πάου (Αργαλαστής) Reviewed by PLOUMISTOS. COM on 4:55 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Ploumistos.com © 2017 - 2018
Powered By Fekas Brothers , Designed by Dimitris Fekas
All rights Reserved to Stavros Ploumistos

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

PLOUMISTOS. Από το Blogger.