_____________________________________________________________________________________________________________________ =====================================================================================================================

Τελευταίες Ειδήσεις

recent
.

ΣΥΝΑΥΛΙΑ "ΙΩΝΙΑ" στο Ανοιχτό Θέατρο Ν. Ιωνίας Βόλου (Υποστήριξη Ploumistos.com)

⍆Στις 4 Ιουλίου 2017 στο Ανοιχτό Θέατρο Ν. Ιωνίας στις 9:30 μ.μ.
θα πραγματοποιηθεί συναυλία της «ΙΩΝΙΑΣ» με τίτλο:

«ΣΤΑ ΜΟΝΟΠΑΤΙΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ»

Πρόκειται για ένα μουσικό οδοιπορικό της παραδοσιακής μας μουσικής από τη Θράκη ως την Κύπρο και από τη Μικρά Ασία ως τα Επτάνησα.

Η Ελένη Τσαλιγοπούλου, ο Μπάμπης Τσέρτος, η Νάντια Καραγιάννη, και ο Βασίλης Αγροκώστας οι ερμηνευτές αυτής της βραδιάς. Φιλική συμμετοχή ο Νίκος Καραγιάννης.

Την παράσταση θα πλαισιώσουν χορευτικές ομάδες του συλλόγου Ε.Δ.Ρ.Α.Μ.Ε - Χοροστέκι. Δάσκαλοι: Λίλια Τσιπτσέ , Νίκος Μούτσελος . Η συναυλία αυτή αποτελεί συνέχεια της επιτυχημένης παράστασης που δόθηκε στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, στις 23 Φεβρουαρίου 2017 και ο κύκλος αυτού του μεγάλου επιτεύγματος θα κλείσει στις 13 Νοεμβρίου στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης.

Η «Ιωνία» είναι ένα σύνολο από 16μελή ορχήστρα αποτελούμενη από καθηγητές μουσικής, από 160μελή χορωδία αποτελούμενη από παιδιά ηλικίας 4 – 18 χρόνων και από 40μελή χορωδία ενηλίκων.

Η αγάπη των καθηγητών στα παιδιά, ο ζήλος να μεταλαμπαδεύσουν σ΄ αυτά την αγάπη για τη μουσική μας παράδοση, τα γεμάτα ενθουσιασμό και θέληση παιδιά - μέλη της «Ιωνίας», καθώς και η αμέριστη στήριξη των γονέων τους, αποτελούν το τρίπτυχο της επιτυχίας αυτού του μικρού θαύματος που επιτελείται στην πόλη μας.

Διδασκαλία - Διεύθυνση Χορωδίας : Κορνηλία Φραγκογιάννη Καλλιτεχνική Διεύθυνση : Νεκτάριος Δεμελής
ΣΥΝΑΥΛΙΑ "ΙΩΝΙΑ" στο Ανοιχτό Θέατρο Ν. Ιωνίας Βόλου (Υποστήριξη Ploumistos.com) Reviewed by PLOUMISTOS. COM on 1:37 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Ploumistos.com © 2017 - 2018
Powered By Fekas Brothers , Designed by Dimitris Fekas
All rights Reserved to Stavros Ploumistos

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

PLOUMISTOS. Από το Blogger.