_____________________________________________________________________________________________________________________ =====================================================================================================================

Τελευταίες Ειδήσεις

recent
.

"Ο Καλιμπού και η μάγισσα" στην αυλή του Ιδιόμελου (χορηγός PLOUMISTOS.COM)

⍆«Ο Καριμπού και η μάγισσα» είναι ένα παραμύθι από την Αφρική
που ζωντανεύει αφηγηματικά η αφηγήτρια Βιργινία Κοκκίνου και ο μουσικός Εμμανουήλ Παλιάκης στη δροσερή αυλή του χώρου τέχνης Ιδιόμελο, στο Μαρούσι.

Ένα παιδί που γεννιέται μόνο του θα τολμήσει να τα βάλει με τη μάγισσα που χρόνια απειλεί το χωριό του. Ένα ταξίδι αναζήτησης και θάρρους με πυξίδα μια μεγάλη αλήθεια: «Κανείς δεν είναι τυχαία κακός». Οι θεατές μέσα από το παραμύθι αυτό έρχονται σε επαφή με εικόνες της αφρικανικής ηπείρου, γνωρίζοντας παράλληλα και τη μουσική της Αφρικής. Για τις ανάγκες της παράστασης, χρησιμοποιούμε αφρικανικά όργανα, κυρίως κρουστά, ενώ όλες οι μελωδίες και τα τραγούδια βασίζονται σε αυθεντικούς αφρικανικούς ήχους.

Η παράσταση ολοκληρώνεται με ένα μουσικοκινητικό παιχνίδι όπου τα παιδιά – αλλά και οι μεγάλοι- παίρνουν μέρος στη γιορτή που γίνεται προς τιμή του Καριμπού στο χωριό του, μαθαίνοντας αφρικάνικα τραγούδια και χορεύοντας στους ρυθμούς των κρουστών.

Ταυτότητα παράστασης
Αφήγηση: Βιργινία Κοκκίνου
Μουσική: Εμμανουήλ Παλιάκης
Καλλιτεχνική Επιμέλεια: Γιώργος Ευγενικός, Ανθή Θάνου

Χώρος Τέχνης Ιδιόμελο
Ελευθερίου Βενιζέλου 17 και Βασιλέως Κωνσταντίνου, κοντά στον ΗΣΑΠ Αμαρουσίου
Εισιτήριο: 7 ευρώ

23/06/2017
Έναρξη: 8.30 μ.μ
Πληροφορίες - κρατήσεις: 210 68 17 042 και 210 8050869
Διάρκεια: 70 λεπτά
"Ο Καλιμπού και η μάγισσα" στην αυλή του Ιδιόμελου (χορηγός PLOUMISTOS.COM) Reviewed by PLOUMISTOS. COM on 1:37 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Ploumistos.com © 2017 - 2018
Powered By Fekas Brothers , Designed by Dimitris Fekas
All rights Reserved to Stavros Ploumistos

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

PLOUMISTOS. Από το Blogger.