Συναυλία της Μπάντας του Πολεμικού Ναυτικού για τη στήριξη της ΕΛΕΠΑΠ Βόλου (Υποστήριξη Ploumistos.com)

Συναυλία της Μπάντας του Πολεμικού Ναυτικού για τη στήριξη της ΕΛΕΠΑΠ Βόλου (Υποστήριξη Ploumistos.com)

⍆Μαγικές στιγμές ποιότητας και αισθητικής θα ζήσουν οι τυχεροί θεατές
στην εντυπωσιακή μουσική παράσταση , που διοργανώνεται την Τετάρτη 14 Ιουνίου 2017 και ώρα 9.00 το βράδυ, στο Θερινό Θέατρο Βόλου ,με πρωτοβουλία της ΕΛΕΠΑΠ Βόλου , του παγκόσμιου Δικτύου 'ΠΕΡΡΑΙΒΙΑ" και του Συλλόγου Ελασσονιτών Ν. Μαγνησίας , σε συνδιοργάνωση με τη Διεύθυνση Πολιτισμού του Δ.Ο.Ε.Π.Α.Π - ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ Δήμου Βόλου και σε συνεργασία με το ΓΕΝ και τη Μπάντα του Πολεμικού μας Ναυτικού για τη στήριξη ,αλλά και για τα 80 χρόνια λειτουργίας της Ελληνικής Εταιρίας Προστασίας & Αποκαταστάσεως Αναπήρων Παιδιών -ΕΛΕΠΑΠ.

Πρόκειται για μια σπάνια συναυλία -σταθμό , με τίτλο "Η μαγεία των Μιούζικαλς", όπου η Μπάντα ΓΕΝ (Καλλιτεχνικός Διευθυντής Πλωτάρχης (ΠΝ) κ. Τσιλιμπάρης Γεώργιος), σε πλήρη σύνθεση , θα παρουσιάσει τα ωραιότερα τραγούδια που έχουν διαμορφώσει το διεθνές ,αλλά και Ελληνικό Μιούζικαλ , στην οποία συμμετέχουν σπουδαίοι ερμηνευτές ,όπως ο τενόρος Σταύρος Σαλαμπασόπουλος, η σοπράνο Ευδοκία Μωϋσίδου ,ο τενόρος Θοδωρής Μπιράκος και ο Βαγγέλης Τσακνάκης.

Μια εκδήλωση γεμάτη πρόζα, εικόνες , χορογραφίες , βιντεοπροβολές και πρωτότυπα κείμενα ,ενώ η συμβολική τιμή του Κουπονιού Ενίσχυσης της ΕΛΕΠΑΠ είναι μόνο 5 ευρώ.

Στην εκδήλωση συμπράττει με τη Μπάντα ΓΕΝ και συμμετέχει η Μικτή Χορωδία του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, με καλλιτεχνικό διευθυντή τον κ. Νίκο Χιώτογλου .

Τα κείμενα ,ειδικά για την παράσταση, έχει γράψει ο Θεατρικός συγγραφέας και σεναριογράφος Κώστας Παπαπέτρος , την εκδήλωση παρουσιάζουν οι ηθοποιοί Δήμητρα Κυρατσούδη και Δημήτρης Νάνος , τις χορογραφίες έχει αναλάβει η Βάσω Τηλιοπούλου και η Chorus Line, ενώ τις βιντεοπροβολές η ομάδα Οπτικοακουστικών Μέσων του Δικτύου "ΠΕΡΡΑΙΒΙΑ".

Θα ακουστούν παγκόσμιες επιτυχίες από τα musicals "West Side Story", Mary Poppins", ","Mamma Mia", Chicago", "Χορεύοντας στη βροχή" ,"Cabaret" και φυσικά οι μεγαλύτερες επιτυχίες των καλύτερων Ελλήνων συνθετών που διαμόρφωσαν το Ελληνικό Μιούζικαλ (Μίμης Πλέσσας , Γ. Μουζάκης, κ.ά.) .

Άρχισε η Προπώληση των Εισιτηρίων -Κουπονιών Ενίσχυσης της ΕΛΕΠΑΠ

Συμβολική τιμή εισόδου 5 ευρώ υπέρ ΕΛΕΠΑΠ:
-Σοφιάδης Ν. -Κατάστημα Κ. Καρτάλη 63 τηλ:2421025853
-Θεοδωρίδου Δέσποινα -Κατάστημα Γυν .Ενδυμάτων -Ερμού 212 τηλ:2421049471
-Γεωργιάδου Όλγα- Εκτυπώσεις , Δημητριάδος 217-Γκλάβάνη -Βόλος , Τηλέφ. 24210-29650
-Καφέ "4 Εποχές" - Σπ. Σπυρίδη 77- Βόλος , Τηλέφ. 24210-22266

-"Καρπενήσι" -τυροκομικά , Ελ. Βενιζέλου 80-Δημ. Γεωργιάδου -Βόλος, τηλεφ. 24210-31207

- Στην ΕΛΕΠΑΠ ( Τηλέφ. 24280-97098) και στον Σύλλογο Ελασσονιτών Ν. Μαγνησίας (6974-881944)

Όλος ο Βόλος μια μεγάλη αγκαλιά για την ΕΛΕΠΑΠ -80 χρόνια λειτουργίας

Όπως δηλώνουν η Πρόεδρος της ΕΛΕΠΑΠ Βόλου κ. Πέπη Παπανδρέου και ο Πρόεδρος του Δικτύου 'Περραιβία" κ. Κων. Σκριάπας: " η μεγάλη εκδήλωση του Ναυτικού στο Βόλο , θα είναι αποκλειστικά αφιερωμένη για τη στήριξη ενός σπουδαίου εθελοντικού Φορέα , της ΕΛΕΠΑΠ Βόλου ,αφού όλα τα έσοδα θα στηρίξουν το θεραπευτικό έργο Κέντρου Αποκατάστασης για τα παιδιά με αναπηρία και θα πρέπει ο Βόλος να δείξει τη στήριξή του και να είναι πάντα μια μεγάλη και ζεστή αγκαλιά για τα παιδιά με Αναπηρία , δείχνοντας την κοινωνική του αλληλεγγύη.

Σημειώνεται ότι η ΕΛΕΠΑΠ επιτελεί σημαντικότατο κοινωνικό και ανθρωπιστικό έργο, έχει κερδίσει τον σεβασμό όλης της κοινωνίας και χρειάζεται την ουσιαστική στήριξη όλων και αυτό καλείται να το αποδείξει όλη η κοινωνία του Βόλου . Είναι μια συνεργασία της ΕΛΕΠΑΠ και του Δικτύου "ΠΕΡΡΑΙΒΙΑ" που θα συνεχιστεί και στο μέλλον ".

Σημειώνεται ότι στην Ελλάδα λειτουργούν έξι (6) παραρτήματα της Ελληνικής Εταιρίας Προστασίας και Αποκατάστασης Ανάπηρων Παιδιών -ΕΛΕΠΑΠ και ένα από αυτά λειτουργεί στην Αγριά Βόλου , το οποίο υποστηρίζει εξήντα πέντε (65) ανάπηρα παιδιά και μεριμνά για τη λειτουργική αποκατάσταση των παιδιών με κινητικές αναπηρίες και αναπτυξιακές δυσκολίες.

Η φήμη της Μπάντας ΓΕΝ απλώνεται σε όλο τον κόσμο

Όπως είναι γνωστό η εξαιρετική Μπάντα του Πολεμικού Ναυτικού , όλα αυτά τα χρόνια επιτελεί -όχι μόνο σπουδαίο πολιτιστικό ,καλλιτεχνικό και κοινωνικό έργο- , αλλά ακόμα διαφημίζει όλες τις Ένοπλες Δυνάμεις της χώρας μας δημιουργώντας -και μέσα από την τέχνη- βαθιά αισθήματα εμπιστοσύνης και σεβασμού προς τις Ένοπλες Δυνάμεις συνολικά και αναδεικνύει την Κοινωνική Αλληλεγγύη ως υπέρτατο κοινωνικό αγαθό.

Είναι η μοναδική Μπάντα που συμμετείχε και στις δύο Ολυμπιάδες που διοργανώθηκαν στην Ελλάδα (1996 και 2004) και ταξιδεύει συχνά στο εξωτερικό , ως επίσημη καλεσμένη με τεράστια φήμη.

Οι φετινές μεγάλες συναυλίες, τις οποίες σπάνια συναντά κανείς και στις οποίες η Μπάντα συνεργάζεται για πολλοστή φορά με το παγκόσμιο Δίκτυο Ελασσονιτών 'ΠΕΡΡΑΙΒΙΑ", θα έχουν θεματολογία τη "Μαγεία των Μιούζικαλς", Ελληνικού και ξένου, στις καλύτερες στιγμές τους και θα πραγματοποιηθούν στο Βόλο (14/6) ,αλλά και στα Τρίκαλα ,την Δευτέρα 12/6/2017 , σε συνεργασία του Δικτύου 'ΠΕΡΡΑΙΒIA" με τον Δήμο Τρικκαίων και την "Πράσινη Κιβωτό" .

Η Μπάντα του Ναυτικού θα αποτελείται από 35 μουσικούς και εξαιρετικούς ερμηνευτές -σολίστες της Λυρικής Σκηνής , υπό την καλλιτεχνική διεύθυνση του μαέστρου κ. Τσιλιμπάρη Γεώργιου -Πλωτάρχη ΠΝ , που με την πρωτοτυπία και την ποιοτική του εργασία έχει απογειώσει τη φήμη της Μπάντας ΓΕΝ εντός και εκτός Ελλάδος και δίκαια θεωρείται,ίσως , η καλύτερη μπάντα των Ενόπλων Δυνάμεων σε Ευρωπαϊκό επίπεδο και η φήμη της είναι παγκόσμια .
"ΟΝ LINE ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ"
Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

ΣΤ. ΠΛΟΥΜΙΣΤΟΣ: ΑΜΕΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΘΕΜΑ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Όνομα

ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ,586,ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,2214,ΑΠΟΨΕΙΣ,122,Άρθρα,835,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,222,ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ,1073,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ,260,ΑΦΥΠΝΙΣΗ,1242,ΒΙΝΤΕΟ,810,ΒΟΛΟΣ,133,ΓΥΝΑΙΚΑ-THILIKO,1870,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,326,Ειδηση-ολόγιο,9242,Ειδηση-ολόγιο ΕΛΛΑΔΑ,8165,ΕΚΤΑΚΤΑ,115,ΕΛΛΑΔΑ,2229,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΒΛΕΨΩΝ - ΧΡΗΣΜΩΝ,64,ΕΠΙΒΙΩΣΗ,49,ΕΡΕΥΝΕΣ,97,ΖΩΗ,241,ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ,159,Θεσσαλία,1324,ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ,133,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,1536,Κόσμος,10386,ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ,17,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ,64,ΝΕΑ ΤΑΞΗ,946,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1757,Πολιτική,6964,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,6351,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - ΧΡΗΣΜΟΙ,97,ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ,80,Στηρίζω,345,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,1351,Τοπικά,11682,ΤΡΕΙΣ σημαντικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Π.Ε. Μαγνησίας,1,ΥΓΕΙΑ - ΕΡΕΥΝΕΣ,3466,ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,112,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,131,ΧΟΡΗΓΙΕΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ,393,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,899,Eco-News,3015,GP - info,5,voice healing therapy,103,
ltr
item
Ploumistos.com: Συναυλία της Μπάντας του Πολεμικού Ναυτικού για τη στήριξη της ΕΛΕΠΑΠ Βόλου (Υποστήριξη Ploumistos.com)
Συναυλία της Μπάντας του Πολεμικού Ναυτικού για τη στήριξη της ΕΛΕΠΑΠ Βόλου (Υποστήριξη Ploumistos.com)
Συναυλία της Μπάντας του Πολεμικού Ναυτικού για τη στήριξη της ΕΛΕΠΑΠ Βόλου (Υποστήριξη Ploumistos.com)
http://trikkipress.gr/wp-content/uploads/2016/02/%CE%BC%CF%80%CE%AC%CE%BD%CF%84%CE%B1-640x350.jpg
Ploumistos.com
https://www.ploumistos.com/2017/06/ploumistoscom_1.html
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/2017/06/ploumistoscom_1.html
false
8744407500552563135
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content