_____________________________________________________________________________________________________________________ =====================================================================================================================

Τελευταίες Ειδήσεις

recent
.

Νέα δράση από τον «Όμιλο Ιnner Wheel Βόλου» στο «Κέντρο Φιλοξενίας Ασυνόδευτων Ανηλίκων Αιτούντων Άσυλο Βόλου»

⍆O «Όμιλος Ιnner Wheel Βόλου», με ειλικρινή διάθεση προσφοράς και εθελοντισμού,... ειδικά απέναντι στις πλέον ευάλωτες ομάδες, προσέφερε με πολλή αγάπη στο «Κέντρο Φιλοξενίας Ασυνόδευτων Ανηλίκων Αιτούντων Άσυλο Βόλου» του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού τα υλικά για «ντεκουπάζ» (ακρυλικό χρώμα, αστάρι, βερνίκι, πινέλα, χαρτοπετσέτες, κόλλα, σφουγγάρια, χρυσόσκονη, πάστα περλάτα, χρώματα ακρυλικά, ανταλλακτική κόλλα σιλικόνης κ.λ.π.).

Τα υλικά ο Όμιλος τα προμηθεύτηκε, ως χορηγία στις δράσεις του Κέντρου Φιλοξενίας - οργάνωση μπαζάρ και τις κατασκευές των ανηλίκων που φιλοξενούνται στην Παιδόπολη «Αγ. Σοφία» Αγριάς Βόλου προς ενίσχυση του έργου του. Είχε προηγηθεί προσφορά, εκ μέρους του Ομίλου Ιnner Wheel Βόλου προς το ως άνω Κέντρο Φιλοξενίας, ειδών ένδυσης και υπόδησης τον προηγούμενο Νοέμβριο.

O «Όμιλος Ιnner Wheel Βόλου», μέλος του Διεθνούς «Inner Wheel» που απαριθμεί εκατοντάδες χιλιάδες μέλη σε όλο τον κόσμο, έχει σκοπό την ανάπτυξη της φιλίας και της αλληλοκατανόησης μεταξύ των μελών του, αλλά και των μελών της κοινωνίας μας, την κοινωνική και φιλανθρωπική προσφορά, την αφύπνιση της ευαισθησίας και της αγάπης για το συνάνθρωπο στις καρδιές όλων μας.
Νέα δράση από τον «Όμιλο Ιnner Wheel Βόλου» στο «Κέντρο Φιλοξενίας Ασυνόδευτων Ανηλίκων Αιτούντων Άσυλο Βόλου» Reviewed by PLOUMISTOS. COM on 3:54 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Ploumistos.com © 2017 - 2018
Powered By Fekas Brothers , Designed by Dimitris Fekas
All rights Reserved to Stavros Ploumistos

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

PLOUMISTOS. Από το Blogger.