_____________________________________________________________________________________________________________________ =====================================================================================================================

Τελευταίες Ειδήσεις

recent
.

H Γερμανία ενέκρινε την εκταμίευση της δόσης των 8,5 δισ. στην Ελλάδα

⍆H Ελλάδα μπορεί να λάβει την οικονομική βοήθεια που ενέκρινε το Eurogroup,... ύστερα από ψηφοφορία που διεξήχθη σήμερα στη Bundestag.

Η Eπιτροπή Προϋπολογισμού της Bundestag (ομοσπονδιακής βουλής) ενέκρινε τη συμφωνία του Eurogroup για την εκταμίευση της δόσης, ύψους 8,5 δισεκατομμυρίων ευρώ.

Επιπλέον, όπως επισημαίνουν τα γερμανικά ΜΜΕ επικαλούμενα το γαλλικό πρακτορείο AFP, η επιτροπή προϋπολογισμού της Bundestag όχι μόνο ενέκρινε την αποδέσμευση περαιτέρω κεφαλαίων ενίσχυσης της ελληνικής οικονομίας με το ποσό ύψους 8,5 δις ευρώ για την Ελλάδα αλλά απέκλεισε την παραπομπή του ελληνικού ζητήματος στην Ολομέλεια της Βουλής.

Η απόφαση της επιτροπής προυπολογισμού της Bundestag δείχνει την απόλυτη κυριαρχία του Γερμανού υπουργού Οικονομικών, Βόλφγκανγκ Σόιμπλε και κλείνει το... στόμα στελεχών της γερμανικής αντιπολίτευσης αλλά και της σκληροπυρηνικής πτέρυγας των Χριστιανοδημοκρατών που ζητούσαν επίμονα την παραπομπή του ελληνικού ζητήματος στην Ολομέλεια της Bundestag προκειμένου να συζητηθεί η συμμετοχή του ΔΝΤ στο πρόγραμμα διάσωσης.
H Γερμανία ενέκρινε την εκταμίευση της δόσης των 8,5 δισ. στην Ελλάδα Reviewed by PLOUMISTOS. COM on 3:42 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Ploumistos.com © 2017 - 2018
Powered By Fekas Brothers , Designed by Dimitris Fekas
All rights Reserved to Stavros Ploumistos

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

PLOUMISTOS. Από το Blogger.