_____________________________________________________________________________________________________________________ =====================================================================================================================

Τελευταίες Ειδήσεις

recent
.

Επιστολή στους Financial Times: «Σταματήστε να προωθείτε τον Βαρουφάκη»

⍆Επιστολή προς τους Financial Times απέστειλε ο Στέφανος Καψάσκης,... ο οποίος έκανε έκκληση στην βρετανική εφημερίδα να σταματήσει να προωθεί τον Γιάνη Βαρουφάκη.

Ο Στέφανος Καψάσκης είναι ο γιος του αείμνηστου ιδρυτή της Τράπεζας Εργασίας, Κωνσταντίνου Καψάσκη.

Μάλιστα, η επιστολή δημοσιεύθηκε από τους Financial Times, στην ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας.Όπως έγραψε ο Καψάσκης: «Κύριε, σαν ένας χρόνιος αναγνώστης των Financial Times, δυσκολεύομαι να καταλάβω πώς, δύο φορές σε τρεις ημέρες, αρθρογράφοι των Financial Times θεώρησαν πρέπον να προωθήσουν τον Γιάνη Βαρουφάκη, τον πρώην υπουργό Οικονομικών της Ελλάδας και τη δουλειά του (Ο Martin Wolf στο “Summer books, Life & Arts” στις 24 Ιουνίου και ο Wolfgang Münchau στο “Η Ελλάδα προσφέρει μαθήματα στο πως να διαπραγματευθεί το Grexit” στις 26 Ιουνίου).Όσοι από εμάς αναγκαστήκαμε να βιώσουμε την υποτιθέμενη διαπραγμάτευση του κυρίου Βαρουφάκη με τους πιστωτές της Ελλάδας το 2015 (στην πραγματικότητα ένα εξάμηνο παιχνίδι “κοκορομαχίας”) και ακόμα αναγκαζόμαστε να ζήσουμε με τη ζημιά που προκάλεσε στην ελληνική οικονομία (υπολογίζεται από την Τράπεζα της Ελλάδος πως υπερβαίνει τα 85 δισ. Ευρώ ή το 46% του ακαθάριστου εγχώριου προϊόντος), δικαιούμαστε να αισθανόμαστε ότι ο κύριος Wolf και ο κύριος Münchau βάζουν το κερασάκι στην τούρτα με το να διατηρούν την μακρόχρονη εκστρατεία αυτοπροβολής του, της οποίας η εξάμηνη διαχείριση της ελληνικής οικονομίας δεν είναι παρά ένα μόνο (ακριβό) κεφάλαιο».

Μετά τη δημοσίευση της επιστολής, πολλά από τα σχόλια που ακολούθησαν ήταν από Έλληνες πολίτες, οι οποίοι έσπευσαν να υποστηρίξουν την άποψη του Στέφανου Καψάσκη.

Το διάβασα στο protothema.gr
Επιστολή στους Financial Times: «Σταματήστε να προωθείτε τον Βαρουφάκη» Reviewed by PLOUMISTOS. COM on 3:36 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Ploumistos.com © 2017 - 2018
Powered By Fekas Brothers , Designed by Dimitris Fekas
All rights Reserved to Stavros Ploumistos

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

PLOUMISTOS. Από το Blogger.