_____________________________________________________________________________________________________________________ =====================================================================================================================

Τελευταίες Ειδήσεις

recent
.

ΝΔ για τα δύο χρόνια capital controls: Τσίπρας και Καμμένος ήξεραν ότι θα κλείσουν οι τράπεζες

⍆Τσίπρας, Καμμένος και Βαρουφάκης ήξεραν πολύ καλά τις συνέπειες της απόφασης.. για δημοψήφισμα, ήξεραν ότι οι τράπεζες θα κλείσουν και θα επιβληθούν capital controls, επισημαίνει σε ανακοίνωσή της με αφορμή την συμπλήρωση δύο ετών από την επιβολή ελέγχου κεφαλαίων, στις 28 Ιουνίου του 2015, η Νέα Δημοκρατία.

Η αξιωματική αντιπολίτευση τονίζει ότι για όλες τις δραματικές συνέπειες που είχε το γεγονός στην οικονομία και την ζωή των πολιτών θα συσταθεί εξεταστική επιτροπή, «για να γνωρίζουν όλοι οι Έλληνες την αλήθεια», όπως αναφέρει χαρακτηριστικά.

Ολόκληρη η ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας:

«Συμπληρώνονται σήμερα δύο χρόνια από τότε που ο κ. Τσίπρας, ο κ. Καμμένος και ο κ. Βαρουφάκης έκλεισαν τις τράπεζες και επέβαλαν capital controls.
Πρόκειται για συνειδητό έγκλημα που διέπραξαν σε βάρος της οικονομίας και της κοινωνίας, καθώς – όταν αποφάσιζαν το δημοψήφισμα και άφηναν την Ελλάδα, εκτός προγράμματος – ήξεραν πολύ καλά τις συνέπειες. Ήξεραν ότι θα κλείσουν τις τράπεζες και θα επιβάλουν τα capital controls.
Πρόκειται για έγκλημα που είχε σαν συνέπεια:
Να βυθιστεί η οικονομία στην ύφεση.
Να πολλαπλασιαστούν τα λουκέτα των επιχειρήσεων και να χάσουν τη δουλειά τους πολλές χιλιάδες άνθρωποι.
Nα εξαϋλωθεί η μετοχική αξία των τραπεζών (40 δις ευρώ), να υποστούν τεράστια ζημιά το Δημόσιο και οι μικρομέτοχοί τους και να επωμιστούν βαρύτατο κόστος οι φορολογούμενοι.
Να καταρρεύσουν οι εισπράξεις από τη ναυτιλία.
Να συρρικνωθούν οι εξαγωγές.
Να φρενάρουν οι εισπράξεις από τον τουρισμό.
Να απαξιωθεί το Χρηματιστήριο Αθηνών.
Για όλα αυτά, οι υπαίτιοι οφείλουν να δώσουν – και θα δώσουν – λόγο. Η Νέα Δημοκρατία δεσμεύτηκε να προχωρήσει – και θα προχωρήσει – στη σύσταση Εξεταστικής Επιτροπής, για να γνωρίζουν όλοι οι Έλληνες την αλήθεια».
ΝΔ για τα δύο χρόνια capital controls: Τσίπρας και Καμμένος ήξεραν ότι θα κλείσουν οι τράπεζες Reviewed by PLOUMISTOS. COM on 9:41 π.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Ploumistos.com © 2017 - 2018
Powered By Fekas Brothers , Designed by Dimitris Fekas
All rights Reserved to Stavros Ploumistos

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

PLOUMISTOS. Από το Blogger.