_____________________________________________________________________________________________________________________ =====================================================================================================================

Τελευταίες Ειδήσεις

recent
.

Συμβούλιο Πολιτικών Αρχηγών άμεσα ζητεί η Ένωση Κεντρώων

⍆Άμεση σύγκληση του Συμβουλίου των Πολιτικών Αρχηγών υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας...ζητεί η Ένωση Κεντρώων, υποστηρίζοντας ότι η κυβέρνηση μεγιστοποιεί τους κινδύνους για Grexit.

Σύμφωνα με την Ένωση Κεντρώων, «επειδή η 15η Ιουνίου στο Eurogroup είναι η ημέρα που η Ελλάδα θα δεχθεί αυτό που απορρίψαμε πριν από λίγες εβδομάδες στις 22 Μαΐου και επειδή ο μόνος τρόπος ανακούφισης της χώρας είναι οι επενδύσεις και η υιοθέτηση του δόγματος "μεταρρυθμίσεις εμείς, επενδύσεις οι Ευρωπαίοι", η Ένωση Κεντρώων ζητάει άμεσα, σύγκλιση Συμβουλίου των Πολιτικών Αρχηγών υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας».

Αυτό, επισημαίνει το κόμμα, το κρίνουμε απαραίτητο γιατί θεωρούμε ότι η κυβέρνηση έτσι όπως λειτουργεί κάνει τη χώρα αφιλόξενη σε επενδύσεις, η δε άγονη παραμονή της στην εξουσία μεγιστοποιεί τους κινδύνους για Grexit.

Καταλήγοντας ζητεί και από τη Ν.Δ. να αλλάξει στάση «και από στάση κάθετης άρνησης σε όλα και μονολεκτικού αιτήματος για εκλογές, να γίνει στάση συναίνεσης και ουσιαστικής συμμετοχής στη δημιουργία ενιαίου εθνικού μετώπου για τη χώρα».
Συμβούλιο Πολιτικών Αρχηγών άμεσα ζητεί η Ένωση Κεντρώων Reviewed by PLOUMISTOS. COM on 4:37 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Ploumistos.com © 2017 - 2018
Powered By Fekas Brothers , Designed by Dimitris Fekas
All rights Reserved to Stavros Ploumistos

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

PLOUMISTOS. Από το Blogger.