_____________________________________________________________________________________________________________________ =====================================================================================================================

Τελευταίες Ειδήσεις

recent
.

ΟΓΑ: Επιστολή προς ξενοδόχους εν όψει της έναρξης του προγράμματος κοινωνικού τουρισμού

⍆Επιστολή στο Σύνδεσμο Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων (ΣΕΤΕ),.... την Πανελλήνια Ομοσπονδία Ξενοδόχων, τον Σύνδεσμο τουριστικών και ταξιδιωτικών γραφείων, το Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο και άλλους φορείς του τουρισμού απέστειλε σήμερα ο ΟΓΑ, εν όψει της έναρξης του προγράμματος Κοινωνικού και Ιαματικού Τουρισμού για το 2017.

Επισημαίνεται ότι η διαδικασία υποβολής αιτήσεων ξεκινά εντός των επόμενων ημερών και ταυτόχρονα εκδίδεται η σχετική πρόσκληση ενδιαφέροντος για τους επιχειρηματίες που επιθυμούν να συμβληθούν με τον Λογαριασμό Αγροτικής Εστίας. Γι' αυτό και ο ΟΓΑ με την επιστολή του ζητεί την εγρήγορση των επιχειρηματιών του κλάδου που επιθυμούν να υποβάλλουν φάκελο συμμετοχής, ώστε να είναι έτοιμοι εγκαίρως.

Όπως, επισημαίνεται σε ανακοίνωση του Οργανισμού, «τα φετινά προγράμματα μπορούν να είναι μια σημαντική χρηματοδοτική ένεση για τις τοπικές οικονομίες ανά την Ελλάδα. Στόχος είναι η διαδικασία να ολοκληρωθεί με σφιχτό χρονοδιάγραμμα εντός του Ιουλίου και να επιτευχθεί η μέγιστη δυνατή συμμετοχή, ώστε και οι τοπικές κοινωνίες αλλά και οι αγρότες να επωφεληθούν από τις παροχές της Αγροτικής Εστίας».
ΟΓΑ: Επιστολή προς ξενοδόχους εν όψει της έναρξης του προγράμματος κοινωνικού τουρισμού Reviewed by PLOUMISTOS. COM on 3:09 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Ploumistos.com © 2017 - 2018
Powered By Fekas Brothers , Designed by Dimitris Fekas
All rights Reserved to Stavros Ploumistos

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

PLOUMISTOS. Από το Blogger.