_____________________________________________________________________________________________________________________ =====================================================================================================================

Τελευταίες Ειδήσεις

recent
.

ΔΕΥΑΜΒ: Αποκατάσταση της υδροδότησης στην Κριθαριά

⍆Η παλαιότητα και ο κακός σχεδιασμός των δικτύων στους οικισμούς... που εντάχθηκαν με τον Καλλικράτη στον Δ. Βόλου, προξενούν προβλήματα ιδιαίτερα στις αιχμές ζήτησης. 

Στην Κριθαριά εντοπίστηκε στα τέλη της προηγούμενης εβδομάδας πρόβλημα υδροδότησης σε 25 περίπου οικίες στην δυσμενέστερη υψομετρικά ζώνη του δικτύου ύδρευσης. 

Καθ’ όλη την διάρκεια της εβδομάδας συνεργεία της ΔΕΥΑΜΒ με την συνεργασία εξωτερικών συνεργατών, εργάζονται για την αποκατάσταση της υδροδότησης. 

Στο πλαίσιο αυτό αντικαταστάθηκαν τα πρώτα 50 μέτρα του κεντρικού τροφοδοτικού αγωγού και στη συνέχεια εντοπίστηκαν εμφράξεις του δικτύου οι οποίες προκαλούνται από την αντικειμενικά χαμηλή κυκλοφορία του νερού την χειμερινή περίοδο. 

Ήδη το δίκτυο διακόπτεται ανά βρόγχο και με την εφαρμογή πίεσης απαλλάσσεται από τις εμφράξεις ώστε να λειτουργήσει αποδοτικά και να παύσουν τα προβλήματα υδροδότησης. 

Αντιλαμβανόμαστε την ταλαιπωρία των συμπολιτών μας και συνεχίζουμε τις εργασίες σε ιδιαίτερα δυσμενείς συνθήκες, ώστε να αποκατασταθούν τα όποια προβλήματα,
ΔΕΥΑΜΒ: Αποκατάσταση της υδροδότησης στην Κριθαριά Reviewed by PLOUMISTOS. COM on 4:07 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Ploumistos.com © 2017 - 2018
Powered By Fekas Brothers , Designed by Dimitris Fekas
All rights Reserved to Stavros Ploumistos

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

PLOUMISTOS. Από το Blogger.