_____________________________________________________________________________________________________________________ =====================================================================================================================

Τελευταίες Ειδήσεις

recent
.

Η ομιλία του π. Γεωργίου Δεληκώστα για φιλανθρωπικό σκοπό πραγματοποιήθηκε με επιτυχία στην Λάρισα

⍆Κάθε μέρα, κάθε στιγμή γίνονται μικρά και μεγάλα θαύματα γύρω μας.... Τέτοια μικρά θαύματα είναι οι στιγμές που οι άνθρωποι ανοίγονται, ξεδιπλώνουν τις αγωνίες, τους φόβους, τις απορίες τους και μοιράζονται εμπειρίες, σκέψεις και όνειρα. Άνθρωποι άγνωστοι μεταξύ τους που η ανάγκη, ο πόνος ή ακόμα και η περιέργεια τους έφερε κοντά. 

Μαθητές και δάσκαλοι γινόμαστε όλοι όταν επιλέγουμε να παραμερίσουμε τον εγωισμό, τις ενοχές, τα πρότυπα και τις πεποιθήσεις που μέχρι τώρα μας κρατούσανε δέσμιους των φόβων μας και να κάνουμε την υπέρβαση, το πέρασμα σε μια καινούργια ζωή.

Τέτοια μικρά θαύματα μοιραστήκανε μαζί μας το Σάββατο 10 Ιουνίου στο 4ο Δημοτικό Σχολείο Λάρισας η Ζήνα, η Σπυριδούλα, ο Υπάτιος, η Χριστίνα, η Κωνσταντίνα, ο Σπύρος, και πόσοι άλλοι. Άνθρωποι που στη ζωή τους ήρθαν αντιμέτωποι με καταστάσεις που ξυπνάνε τα φαντάσματα των μεγαλύτερων φόβων κι όμως επέλεξαν να τις διαχειριστούν με θάρρος και αξιοπρέπεια, μα πάνω απ’ όλα με πίστη. 

Αυτή η πίστη είναι που οδήγησε τόσο κόσμο σε ένα αμφιθέατρο σχολείου Σάββατο μεσημέρι, αυτή η πίστη γέμισε τον κουμπαρά για την ενίσχυση της προσπάθειας της Σπυρίδουλας Φατούρου να σώσει την κόρη της και αυτή η πίστη είναι που σε μία επόμενη ομιλία θα φέρει την Άσπα ανάμεσα μας για να μοιραστεί κι εκείνη το δικό της θαύμα και να δώσει ελπίδα και πίστη σε όλους εμάς. 

Ευχαριστώ για μία ακόμα φορά την Ζήνα Κουτσελίνη, τους συνεργάτες της τηλεοπτικής εκπομπής του Star Channel «Αλήθειες με τη Ζήνα». 

Το Κέντρο Αποκατάστασης και Αποθεραπείας ANIMUS για την φιλοξενία στην πόλη της Λάρισας. 

Τον Γιάννη Σαλάχα και την εταιρεία SPL για την παραχώρηση εξοπλισμού και την επιμέλεια ήχου και φωτισμού. 

Τον Μάρκο Τορπίλλα για την φωτογραφική κάλυψη και όλους όσους συμμετείχανε σε αυτή την εκδήλωση, ο καθένας με τον δικό του μοναδικό τρόπο.

Η συνέχεια μετά το καλοκαίρι. Όπου υπάρχει ανάγκη. Ευτυχώς, υπάρχουν πολλοί τρελλοί πρόθυμοι να μοιράσουν αγάπη!

Καλό κι ευλογημένο καλοκαίρι.
π. Γεώργιος Δεληκώστας
Η ομιλία του π. Γεωργίου Δεληκώστα για φιλανθρωπικό σκοπό πραγματοποιήθηκε με επιτυχία στην Λάρισα Reviewed by PLOUMISTOS. COM on 11:39 π.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Ploumistos.com © 2017 - 2018
Powered By Fekas Brothers , Designed by Dimitris Fekas
All rights Reserved to Stavros Ploumistos

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

PLOUMISTOS. Από το Blogger.